Een SGP-dominee

La jolie violoniste de l’Opéra …


 

sjon droogdalenDe afgelopen maanden en meer precies, de laatste paar dagen, ben ik uit interesse het één en ander over de persoon Tibaert op twitter wat nauwgezetter gade gaan slaan. De reden is dat ik voorheen niet bepaald actief te noemen mocht worden op Twitter. Nog steeds niet eigenlijk. De blogs van Tibaert daarentegen volgde ik al langer. Althans, net als op twitter, zo nu en dan.

Voor het overige ken ik Tibaert niet. Wel heb ik hem eergisteren sterkte gewenst. Ook heb ik hem toegezegd een stukje te schrijven voor zijn site waartoe hij mij permissie verleende. Bij dezen Tibaert. Een stukje over hoe dat er nou allemaal uitziet, dat twitter-theater, vanuit de optiek van een ‘innocent bystander’.

Nou, het is heel erg smakeloos. Ik zal geen namen noemen, niet nodig dunkt me, maar wat bepaalde lieden allemaal durven te beweren over een onschuldige blogger, is echt een gruwel. Het komt erop neer dat Tibaert samengevat een haatzaaiende pedofiele SGP-dominee (in spe) zou zijn. Van al die zaken heeft men meteen ook maar aangifte gedaan bij de @politie.

De stelligheid waarmee deze berichtjes tot ons gebracht worden in Twitter, wordt vaak nog eens onderstreept met een #feit. Frappant is wel dat er vaak gerefereerd wordt aan deze site met een hyperlink. Kan men dan niet lezen? Er valt hier namelijk, evenals op de andere sites van Tibaert, helemaal niets te lezen – van de hand van Tibaert welteverstaan! –  laat staan te zien, over pedofilie wat tegen hem spreekt.

Een SGP-dominee is hij ook allerminst. Bizar! Maar die beschuldiging van pedofilie, is wel de meest in het oog springende en o zo platvloers en onaangenaam. Wat volgt? Wordt hij straks ook uitgemaakt voor moordenaar, om maar eens wat te noemen, wordt z’n familie betrokken in deze vete? Ook dat laatste is al eens gebeurd, hoor ik. Schandalig. Als u deze mening deelt, sta het u vrij die met een ‘Amen’, te beamen hier benee.

Hoewel ik een volstrekte leek ben als het gaat om het gedachtedinges van Wilders, durf ik toch te beweren dat zelfs hij dergelijke zaken en praktijken niet goedpraten zal, al werd het hem door Jacqueline opgedragen. Dat zegt toch wel wat mensen. Bestond er maar een #hug robot voor jullie die al die opgekropte haat lekker je lichaam uit perst. Dat zou toch mooi zijn.


Groetjes van Sjon Droogdalen die in Twitter nu snel achter een #slotje gaat, voordat ie uitgemaakt wordt voor pedofiel!


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.