Zonder enige twijfel

PONT DU CARROUSEL

Der blinde Mann, der auf der Brücke steht,
grau wie ein Markstein namenloser Reiche,
er ist vielleicht das Ding, das immer gleiche,
um das von fern die Sternstunde geht,
und der Gestirne stiller Mittelpunkt.
Denn alles um ihn irrt und rinnt und prunkt.

Er ist der unbewegliche Gerechte,
in viele wirre Wege hingestellt;
der dunkle Eingang in die Unterwelt
bei einem oberflächlichen Geschlechte.

Rainer Maria Rilke

 

bron

 

Even afronden, je kunt wel blijven reageren en uitleggen. Allereerst wil ik u weer, in de woorden van Sjaakie wat plak en knutselwerk laten zien. Het geheel kunt u hier teruglezen. Denk niet dat ik met een strafexercitie begonnen ben. De onnozelheid van deze vrouw is dat allerminst waard. Wel wil ik proberen een link te leggen tussen populisme en gebruik van media.

Nu een montage van het fraais dat Sjaakie te bieden heeft. Ook frappant is het wegkijken door mensen die beter moeten weten. Hier iemand die mij meende te moeten blocken. Vraag hem eens naar de ware reden. Die zal me benieuwen.


te lezen valt het hier

 Wel wil ik nog wijzen op het ragfijne spel dat gespeeld wordt door haar Eindhovense naamgenote. Door mij en anderen nauwgezet te volgen weet ze exact wanneer in te breken in discussies met of over Tibaert of wie dan ook. Die raffinesse beheerst ze tot in de puntjes. Ten dienste staan haar fake-accounts die op ze op gepaste tijden kan laten opdraven. De verwarring aan gene zijde wordt alsmaar groter en ze geeft dolle pret en vrij spel aan Jacqueline.

De vraag die je je voortdurend zal moeten stellen als je begint te registreren wat onverlaten uitspoken op internet is, waarom doe je dat, voor wie en hoe? De werkwijze zal een beetje die van een etnoloog zijn, je observeert waar jezelf deel vanuit maakt.

 

wordt vervolgd, hopelijk vanavond al… Ondertussen kunt u kennisnemen van mijn tweets van de afgelopen maanden. Keihard beweren Sjaakie en vriend Richard namelijk dat ik haar sinds 13 september stalk.

TIBAERT – september 2012 

TIBAERT – oktober 2012 (tot 3-11)

meer materiaal van en over Sjaakie en Richard op Twitter

© Rainer Maria Rilke: Insel-Bücherei Nr. 400 (1991)
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.