Krapuul en Demmink – Enkele kanttekeningen…

Pushpa Kumari: “Mithila Painting”
6 november 2012, een opvallende dag bij Krapuul. Twee lieden blokkeren/ontvolgen Tibaert, André de Raaij en Jeroen van den Heuvel. Dan wordt het interssant om te weten waarom? Wilden ze geen dispuut over pedofilie en het misbruik dat er van gemaakt werd door fascisten? Veel wijst erop. Sla de reacties van De Raaij er maar op na. Z’n reactie onder het stuk over Demmink is meer dan bespottelijk. Over Veronica heeft ie het en over de homofiele geaardheid van Edward Heath en prins Charles. Meer dan lachwekkend. Toch had ik de voorzet gegeven waarover het diende te gaan:


Het werkelijke spel, hier van die Bres & co tot…: http://www.zeit.de/digital/internet/2011-11/initiative-no-nazi-net
Lees het, want zeg nou zelf, wie is voor kindermisbruik?
De achterliggende logica is dat je automatisch voor een lynch-justitie dient te zijn, anders ben je een viespeuk, een linkse smeerpijp. Zover is het al in Nederland.

 


Kwam ze ongelegen die reactie vanwege de link Jacqueline Wouters, lynch-justitie, fascisme? Wouters, geliefd bij Krapuul, een vrouw die nooit loog en goudeerlijk was, specialist op het gebied van derivaten? Beschermster van kinderen? Tipgeefster van De Raaij. Ze zagen met lede ogen aan dat ik de smurrie, de smeerlapperij richting mij van die vrouw registreerde; dat was beslist tegen het zere been van die lieden, niet zozeer vanwege Wouters, maar vanwege hun tekort aan politiek inzicht. Misschien hadden ze stilletjes wel gehoopd dat Wouters m.b.t. Demmink het gelijk aan haar zijde zou krijgen, dan hadden ze mee kunnen triomferen. Alles lag in duigen, zo voelden ze het, dus Tibaert moest hangen. “Geen vieze woordjes in mijn TL”, sprak De Raaij, de vleesgeworden Spitzbürger die zich anarchist waant. Vanaf dat moment werd bloot zijn speerpunt, niet zozeer vanwege dat bloot, maar vanuit strategisch oogpunt, om iemand onmogelijk te maken en als viespeuk te kunnen wegzetten. Iemand, waarvan je geen notitie behoorde te nemen.

De geschiedenis die volgde sterkt me in die opvatting. Ouwe, vieze mannetjes kunnen geen frisse spelletjes spelen ging het heten nadat ik al als weet ik niet wat was weggezet. Ja, ze wist het, juffrouw Dijstelberge, geschoold in gedragsstoornissen en nog veel meer en ze liet censuur plegen, dankzij Google. Ze beheert nu die site, waar het hierover gaat. Een zeer onfrisse, brutale site, waarvoor fascisten zich niet hoeven te schamen.

In oktober 2012 begon dit leerstuk in links fascisme, voorlopig is het einde nog niet in zicht.

Een update als aanvulling op: Zonder toestemming… Demmink

 Schermafdruk 2019-02-23 15.52.57Een paar maal trof ik een bericht aan van @jvdheuvel67 over blocken.
Gisteren weer, omdat iemand mij ‘ontvolgde’.  Eens even gekeken bij zijn account. @Tibaert stond er niet bij. Wel nog @filou_extra. Conclusie: hij heeft me eruit gegooid. Zijn reactie:

 

Ja.
Ik heb tibaert niet geblokt, noch ontvolgd. Ja vanochtend, om te kijken of dat kon.
Als je iemand niet volgt of geblokt heb kan je hem namelijk niet ontvolgen. Maar het kon dus wel.
Conclusie: tibaert klets uit zijn nek.
Ik heb op twitter aangekondigd dat ik mensen zou blokken die mij in hun geruzie proberen te betrekken.
Tibaert deed dat tot nu toe niet, vandaar dat ik hem dus ook nog niet geblokt had.
Maar met o.a. deze actie heeft tibaert dat dubbel en dwars “goed gemaakt” en krijgt dus bij deze alsnog de block.
Dus flikker jij maar op lul.

Een andere conclusie: voor solidariteit moet je niet bij deze man zijn. Handig om te weten. Ook goed om te weten, Tibaert betrekt niemand in ruzies, daar doe ik niet aan, Jeroen van der Heuvel wel. Over ruzies wil ik het dan ook verder niet hebben. Maar onfris was het…

 

 

Reageren op het bewuste blog kan niet meer, als ik me niet al te sterk vergis. Doe het hier, zou ik zeggen.
Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Verrassend snel kwam het vervolg, nog diezelfde dag. Je kunt je afvragen of een aantal mensen bij Krapuul ziende blind zijn of lijden aan het syndroom van het niet weten willen. Significant: Kutje13 maakt haar opwachting.

 

 

Het begint me te dagen waarom Sjaakie er een graag geziene gast is. Wel de vraag waarom fatsoensrakkers zich zo aangetrokken voelen tot schoften?

 Als illustratie en toegift nog een selectie uit mijn Tibaert tweets vanaf 1 november tot 10 november 2012. De Raaij, Van den Heuvel, Riethof, Dijstelberge, zeg maar de gehele Krapuul sekte, waren volledig in beeld over wat er plaats vond.


Update februari 2019
Afbeeldingen: The Contemporary Indian “Other Masters” – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.