Nog even die schoften

Otto Dix: Cosi fan tutte (1921)
Schoften zijn vervuld van orde, hun harmonie. Zie onderstaande screenshots, ze spreken voor zich. Ook bijna spreekwoordelijk de domheid bij die mensen. Aan nadenken zijn ze nog nooit toegekomen moet je concluderen als je dit ziet. De enige die daar garen bij spinnen zijn rattenvangers. Zo eenvoudig kan een waarheid, die de waarheid gaat heten, zijn.


 


Of is elk woord gespendeerd aan deze miserabelen eentje teveel? De nuttige klerken zijn alvast bedankt. Leren ze het nooit?

De PVV en het verraad van de polder-intellectueel

Pak deze griezel eens aan zou ik zeggen, deze Herman van @megasupernieuws:


 


Of laten we dit alsmaar doorwoekeren? Zoals hierboven @imposeraze of @obahater, nu onder @megsupernieuws: “Als jij mij ziet ben je dood”. Er zijn mensen die het soort lieden als deze UZI schutter vrij spel geven en er nog van gecharmeerd zijn ook. Een van hen hebt u de laatste tijd meer dan voldoende leren kennen. Haar vriend de zanger kwam in bovenstaand stukje aan bod.


U merkt het, de samenwerking loopt gesmeerd en kinderporno is bij hen een geliefd thema…


Schermafdruk 2018-07-18 20.16.09

 

 

Naschrift 12 maart 2014

 
Vanwege de innige band die gegroeid is tussen Jacqueline Wouters, Huib Riethof en Eveline van Donkelaar voeg ik i.v.m. deze laatste nog iets toe. Immers, Eveline ging me zeer vermoedelijk in 2012 volgen vanwege Peter Anshof. Ze stuurde me materiaal over die man toe en liet niet na me duidelijk te maken dat hij zijn tweede naam “Van Gijn” had aangetroffen boven de garagepoort. Anshof wordt in de tweet linksboven vermeld als adres om aan een boek te komen”Demmink Doofpot”. Dit viel er nog te zien, de link achter de doofpot is dood: Demmink.

 


Slechts twee zaken: De advertentie van Drs. J. Poot in Trouw van 19-10-2012 en het Boek  ”de Demmink Doofpot” van Sr.
Dunkt mij méér dan genoeg info, voor nu…

 


Een raadsel.

Op het terrein van de strijd tegen Demmink en tegen pedofilie zijn Eveline van Donkelaar en Jacqueline Wouters het roerend eens. Ook in hun kwalificaties richting Tibaert. Eveline weet beter, daarom heeft ze ook een bericht uit september 2012 van haar weblog gehaald. Over Anshof rept ze sindsdien nooit meer.  Ook saillant in dit verband, Eveline bezwoer me indertijd niet op Henk Bres in te gaan. Een man uit de Haagse onderwereld, zei ze me, die nergens voor terugschrok.
IMG_1134

Waarom ik het hier vermeld? I.v.m. mogelijk juridisch onderzoek. Nee hoor, niet naar de bestanden op mijn MS-DOS computer, w.o. eentje van m’n audio-archief.

Cosi fan tutte van Mozart, de ultieme bekroning van de harmonieleer van Rameau…


Helaas wordt deze door Gardiner gedirigeerde uitvoering ontsierd door een tamelijk kitscherige enscenering en een benedenmaatse beeldregie. Luister met de ogen dicht, zou ik zeggen.


Update juli 2018
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.