Schoften blijven schoften

· internet, justitie
Authors

de aanleiding tot de affaire Sjaakie

De smaad en laster karavaan trekt verder. Die m.b.t. Demmink duurde, voor zover ik het zag, al enkele weken. Kijk nou eens even zei Sjaakie dan tegen me. Geduldig legde ik uit waarom ik tegen dit soort acties was. Ik verwees haar naar Bres en z’n liefde voor lekkere meiden. Nee, ze nam geen kennis van wat ik te melden had. Ze legde er zelfs een schepje bovenop. Of ik een petitie wilde tekenen m.b.t. Demmink.In mijn zoeklijst zag ik ondertussen hoe ik voor nazi en pedofiel werd uitgemaakt.

Is dat mens gek, vraag je je dan af. Voor mij was de maat vol toen ze twee werkjes onder de aandacht bracht die, het spreekt, zeer in de smaak vielen van de fascistische pedofielenjagers. Het betekende block voor mij. De rest kunt u in vorige stukjes lezen.

Met klem wil ik nogmaals benadrukken dat het mij hier niet om mijn persoon te doen is, maar om te verduidelijken hoe fascisten en schorem te werk gaan. Dat wil ik onder de aandacht brengen, daarom leg ik berichten van Twitter vast.

Volgens een geijkt schema zet zich bij elk voorval een proces in beweging. Verdachtmakingen, valse beschuldigingen, verdraaiing van feiten. Lieden als Sjaakie, Jeky en noem maar op zijn er zeer in bedreven. Je zou nog aan jezelf gaan twijfelen als je niet beter wist. Sommige van mijn volgers krijgen er schoon genoeg van, ondanks de spaarzame meldingen. Daartoe dient immers dit blog. En dan zie je tot je ontzetting eerst, vervolgens met berusting dat mensen die je meer inzicht en wijsheid had toegedicht, er niets van (willen) begrijpen en partij kiezen. Nuttige klerken noem ik ze. 

We zijn nu ruim twee weken verder en het gedoe neemt steeds groteskere vormen aan. Daarover hoor ik @huibree, @jvdheuvel en @ondineline2010 niet. Ze verkiezen mij te blocken. Ze staan boven die “ruziemakers”. Tja, Sjaakie gaat door voor links, als u dat nog niet wist. Geheel in haar stijl haar vriend. Zegt deze gast als reactie op “henriscafka”, waarachter pvv schorem schuil gaat, moet je je pa geen snorretje opplakken? Vriendinnetje lief was al op de proppen gekomen met de melding van @yvirich dat ik @commuungenis met de dood bedreigd had, haar blog had doen verdwijnen (in werkelijkheid heeft ze het snel zelf weggehaald, denk ik, te compromitterend), haar twitter accounts had weten op te schorten en meer van die ongein. 

link voor verdere info (onderaan)

Die vriend rakkert maar verder, bedreigt, intimideert. Hij heeft nog net niet het niveau van @megasupernieuws, maar dat kan nog komen, met een beetje inspanning. Sjaakie is al weg van Herman, dus Richard moet nog oppassen ook, vrees ik. Dat soort vrouwen gaan nu eenmaal door de knieën voor kerels met een grote bek.

Vorige week belde me die zanger op, daar kijk je toch wel van op. Hoe komt ie aan mijn nummer? Van Sjaakie gekregen zeker. Hij heeft ook mijn adres en wilde me al komen opzoeken. Ongewenst bezoek vind ik dat. En zo’n vaart zal het wel niet lopen. Al van augustus vorig jaar willen me PVV’ers een bezoekje brengen. Nog niemand gezien. 

Stel je eens voor. Richard de zanger op bezoek. Wat hebben we elkaar te zeggen? Niets. De man begrijpt niets, wil niets weten en hecht geloof aan wat een dwaas hem vertelt. Wat moet je dan? Je moet nog oppassen ook. Voor je het weet wordt verbale onmacht omgezet in geweld. Nou, dat kan ik m’n vrouw, die nu doorgaat bij het PVV schorem als de ega van Dutroux (heeft Sjaakie dat al geretweet?), niet aandoen. 

Wel relevant lijkt me die z.g. linkse familie in kaart te brengen. Links staat voor mij voor solidariteit, simpel elkaar helpen waar het kan, niet op de persoon spelen, steeds weer proberen een stapje verder te komen in het uitbannen van onrecht. Mijn ervaring is dat je beter in de bres kunt springen voor iemand anders dan jezelf verdedigen. Anders kom je onvermijdelijk bij die o zo christelijke schuldvraag terecht, want u weet, sinds de erfzonde dragen we allemaal schuld. Ook de kapitalistische pedant kennen we maar al te goed. Laat je nooit schuld aanpraten, welke ook, zou ik willen zeggen. Als je ook nog bang van aard bent gaat de beer helemaal los, dan ben je het haasje. 

Mensen die aan dat spel meedoen deugen in mijn ogen van geen kanten. Ze hebben niets begrepen van fascisme ook.Moet ik dat nog uitleggen? Harmonie, orde, vriend-vijand, één waarheid en ook die schuld, die angst. Een mooi voorbeeld, Aafke. PVVEmmen een ander. En Sjaakie en haar vriendje dus. Ze zijn niet meer ontvankelijk voor een gesprek, ze weten het al. Het mooist zijn steeds die valse beschuldigingen, daaraan herken je ze het snelst.

Die harmonie, dat harmonieuze denken, is het mooist. Zie onderstaande screenshots. Ze spreken voor zich. Ook bijna spreekwoordelijk de domheid bij die mensen. Aan nadenken zijn ze nog nooit toegekomen moet je concluderen als je dit ziet. De enige die daar garen bij spinnen zijn rattenvangers. Zo eenvoudig kan een waarheid, die de waarheid gaat heten, zijn.

Of is elk woord gespendeerd aan deze miserabelen eentje teveel? 

De nuttige klerken zijn bedankt:
De PVV en het verraad van de polder-intellectueel

Pak deze griezel eens aan zou ik zeggen, deze Herman van @megasupernieuws:

Of laten we dit alsmaar doorwoekeren? Zoals hierboven @imposeraze of @obahater, nu onder @megsupernieuws:

10 november 2012

Er zijn mensen die dit soort lieden als deze UZI schutter vrij spel geven en er nog van gecharmeerd zijn ook. Een van hen hebt u de laatste tijd meer dan voldoende leren kennen. Haar vriend de zanger kwam in bovenstaand stukje aan bod.

U merkt het, de samenwerking loopt gesmeerd:

10 november 2012

 

Naschrift 12 maart 2014

 

Vanwege de innige band die gegroeid is tussen Jacqueline Wouters, Huib Riethof en Eveline van Donkelaar voeg ik i.v.m. deze laatste nog iets toe. Immers, Eveline ging me zeer vermoedelijk in 2012 volgen vanwege Peter Anshof. Ze heeft me matriaal over die man toegestuurd en liet niet na me duidelijk te maken dat hij zijn tweede naam “Van Gijn” had aangetroffen boven de garagepoort. Anshof wordt in de tweet linksboven vermeld als adres om aan een boek te komen”Demmink Doofpot”. Dit trof ik nu aan, de link achter de doofpot is dood:

 

Schermafbeelding 2014-03-12 om 01.27.10

Demmink

Slechts twee zaken: De advertentie van Drs. J. Poot in Trouw van 19-10-2012 en het Boek  ”de Demmink Doofpot” van Sr.

Dunkt mij méér dan genoeg info, voor nu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: