Toerekeningsvatbaar?

Jessica Marksbury: Doorways – Digital pigment print(2017)
U weet het, mijn macht op internet is groot, niet onbeperkt, maar ik durf te stellen zeer groot. Door het publiceren van een lijstje worden zo maar accounts opgeschort.


 


Ook blogs laat ik verdwijnen, weet ik sinds kort. Ja, weet u, mijn samenwerking met politie en binnenlandse veiligheidsdienst is een innige en dat werpt zijn vruchten af. Wie had dat ooit kunnen denken van een vroegere PSP’er?

U begrijpt, ik kan niet het achterste van mijn tong laten zien. Wel wil ik u deelgenoot maken van het fröbelwerk van Sjaakie, de vrouw die volledig op tilt is geslagen sinds ik haar ‘blockte’ op Twitter. Ja, ik had schoon genoeg van die pedofielenkraam van dat mens geflankeerd als het wordt door de liederlijkheid uit de PVV stal die ze inmiddels volledig onderschrijft.

In de berichten van Sjaakie op Twitter wordt wel een heel bijzonder licht geworpen op mijn persoon. Of ik me erin herken? Nou nee. Wel zie ik al het handwerk terug van vele PVV notabelen op Twitter en dat is beslist geen toeval. Gisteren heeft die dame bijna de hele dag tot diep in de nacht haar volgers vol gespamd over Tibaert. Gevolg, men ging mij ‘blokken’. Zo werkt dat dus. Vraag. Is Sjaakie nog toerekeningsvatbaar? Wat denkt u van mensen die Sjaakie nog serieus nemen? U hoeft het niet luidop te zeggen, maar trek wel uw conclusies.


 


Wilt u dat spul serieus teruglezen? Dat kan: BIJLAGE. En dan zijn er nog haar andere accountjes, zoals @occupuadam en spmaarssen. Daar zijn nog meerdere van.
Uitgelichte afbeelding: Jessica Marksbury – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.