Toerekeningsvatbaar?

· fascisme, internet, justitie
Authors


U weet het, mijn macht op internet is groot, niet onbeperkt, maar ik durf te stellen zeer groot. Door het publiceren van een lijstje worden zo maar accounts opgeschort. Ook blogs laat ik verdwijnen, weet ik sinds kort. Ja, weet u, mijn samenwerking met politie en binnenlandse veiligheidsdienst is een innige en dat werpt zijn vruchten af. Wie had dat ooit kunnen denken van een vroegere PSP’er?

de liederlijkheid waar Sjaakie zich in herkent

U begrijpt, ik kan niet het achterste van mijn tong laten zien. Wel wil ik u deelgenoot maken van het fröbelwerk van Sjaakie, de vrouw die volledig op tilt is geslagen sinds ik haar ‘blockte’ op Twitter. Ja, ik had schoon genoeg van die pedofielenkraam van dat mens. In de berichten van Sjaakie op Twitter wordt wel een heel bijzonder licht geworpen op mijn persoon. Of ik me erin herken? Nou nee. Wel zie ik al het handwerk terug van vele PVV notabelen op Twitter en dat is beslist geen toeval. Gisteren heeft die dame bijna de hele dag tot diep in de nacht haar volgers vol gespamd over Tibaert. Gevolg, volgers gingen mij ‘blocken’. Zo werkt dat dus.

Vraag. Is Sjaakie nog toerekeningsvatbaar? Wat denkt u van mensen die Sjaakie nog serieus nemen? U hoeft het niet luidop te zeggen, maar trek wel uw conclusies.

En dan zijn er nog haar andere accountjes, zoals deze:
En deze, twee dagen later:
Maar we kunnen niet aan de gang blijven!
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: