Toerekeningsvatbaar?

· ideologie, internet, justitie
Authors

U weet het, mijn macht op internet is groot, niet onbeperkt, maar ik durf te stellen zeer groot. Door het publiceren van een lijstje worden zo maar accounts opgeschort. Ook blogs laat ik verdwijnen, weet ik sinds kort. Ja, weet u, mijn samenwerking met politie en binnenlandse veiligheidsdienst is een innige en dat werpt zijn vruchten af. Wie had dat ooit kunnen denken van een vroegere PSP’er?

de liederlijkheid waar Sjaakie zich in herkent

U begrijpt, ik kan niet het achterste van mijn tong laten zien. Wel wil ik u deelgenoot maken van het fröbelwerk van Sjaakie, de vrouw die volledig op tilt is geslagen sinds ik haar ‘blockte’ op Twitter. Ja, ik had schoon genoeg van die pedofielenkraam van dat mens. In de berichten van Sjaakie op Twitter wordt wel een heel bijzonder licht geworpen op mijn persoon. Of ik me erin herken? Nou nee. Wel zie ik al het handwerk terug van vele PVV notabelen op Twitter en dat is beslist geen toeval. Gisteren heeft die dame bijna de hele dag tot diep in de nacht haar volgers vol gespamd over Tibaert. Gevolg, volgers gingen mij ‘blocken’. Zo werkt dat dus.

Vraag. Is Sjaakie nog toerekeningsvatbaar? Wat denkt u van mensen die Sjaakie nog serieus nemen? U hoeft het niet luidop te zeggen, maar trek wel uw conclusies.

 
En dan zijn er nog haar andere accountjes, zoals deze:

En deze, twee dagen later:

Maar we kunnen niet aan de gang blijven!

Spam, dit zou voldoende moeten zijn:

Of ziet u toch liever een heuse spammer en stalker aan het werk? Dat kan en wel liefst over een maand lang: 11 oktober – 12 november. Zoek op onder “jajwouters”, “sjaakie”, “nta_amsterdam“, “occupyfabeltjes” en “zanger_richard”. Meer kan ik echt niet doen…Pesten stopt nooit mensen, wake up. Het is een normaal deel van de menselijke interactie met SOMS desastreuze gevolgen… Mij hoort u deze brallerige onzin niet zeggen. Vandaar dat ik toch wel wat leedvermaak voel. Dit plaatje viel vannacht te bewonderen. Of ik er voor dokken moet, u weet wel, vanwege portretrecht? Nee hoor…

Ja die contacten zijn er. Zeer innige zelfs. Zie “mentions @jajwouters” hieronder…!

17 november 2012

Afrondend nog drie lijstjes:

– zoeklijst Tibaert: 9-17 november

– TL @huibree: 9-17 november (met tibaert_extra)

– mentions @jajwouters: 9-17 november Let op: Tibeart is fake…   en die Huib Riethof heeft het helemaal begrepen. Hulp is van node… Niet voor ZegmaarSjaakie, dat spreekt! O zo selectief is die Huib…

Inderdaad totaal mesjogge die Huib en Sjaakie… Ze zijn echt niet meer te redden.

17 november 2012

Wie zou toch het lijdend voorwerp zijn in die tweets? U mag drie maal raden. Erg, vind ik dat en dat voor een intellectueel. Hij zegt het zelf: stapelmesjogge.

17 november 2012

17 november 2012

Het is de liefde, een innige, die opbloeit tussen Herman en Sjaakie. Dat zal het zijn. En dat begrijpt Huib ook al niet. Wat begrijpt die man wel? Weinig, vrees ik. En ondertussen vriend Richard? Die loopt warm voor een andere Jacqueline. Zou het aan de naam liggen? Noem me nooit Sjaakie, zei deze laatste…

16 november 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 opmerkingen:

  1. Sonja… Ik ben aan het eind van mijn latijn.
  2. Niemand zou treuren als jij net als Theo zelfmoord zou plegen Fons!

    Beantwoorden

  3. Jammer voor jou en je fascistische soortgenoten. Ik ben dat niet van plan. Trouwens wie ben je? Een sluipmoordenaar op internet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: