We kunnen niet aan de gang blijven!

Willi Sitte
VERTEL DE GESCHIEDENIS,
VERTEL DE GESCHIEDENIS HELEMAAL


Vertel Christina, zonder jou had ik heel veel niet geweten. Over brieven en telefoontjes bijvoorbeeld. Je waarschuwde me ook voor wie ik bang moest zijn en je kwam me vertellen, eenmaal bij je op bezoek, dat ik weer gerust boven kon komen. Had er dan gevaar gedreigd? Ik begreep er niets van, maar je wist uiteraard beter. Weken later vond de man van het “bewijs”, bij jou op bezoek, het jammer wat er gebeurde, liet je me weten, maar je had hem niet aangesproken op zijn leugens. Je ging niet tussen ons staan, zo noemde je dat. Naar Maastricht komen durfde je niet meer, bleek uit je hele houding. Was je bang me onder ogen te komen?

De hele geschiedenis wil ik horen, alle roddel en achterklap, alle smoesjes en leugens. Vertel ze, samen met al die hoogstaande lieden als Van Donkelaar, Van Raaij, Dijstelberge en Riethof. Tussen haakjes, heb je al kennis gemaakt met Anja? Zij kan je nog wel het een en ander over vroeger duidelijk maken. Laat ook Wouters aan het woord komen en vergeet zeker de grote Hartman uit Den Haag niet, het meesterbrein achter bewegingen die ons land weer gezond helpen maken.

Zo allen tezamen, met ieder de eigen kijk op het gebeurde, kan een mooi compleet plaatje opleveren. Hopelijk kom ik dan tenminste te weten hoe ik dat deed, dat stalken. In bezopen toestand wellicht met die fles Calvados per dag, wie zal het zeggen? Je vertrouwt het je vrienden en vriendinnen toch wel toe, dat ze de hele geschiedenis vertellen of denk je dat ze een loopje met de waarheid zullen nemen?

Als ik er zo over doordenk kan dit alles ook dienen voor een mooi radioprogramma, wel vanuit Maastricht om meer dan een reden. Dat begrijp je wel. Om je op weg te helpen, hier een opmaat voor je. Alweer meer dan zes jaar geleden is het…

10 februari 2020
Arnold van der Kluft🏴‍☠️🌷@Voorzeespeurder·15 nov. 2012
Als antwoord op @Tibaert
@Tibaert @huibree (link: http://www.youtube.com/watch?v=IKo4QLOtt4U) youtube.com/watch?v=IKo4QL…
HUP Ree 🦌@Huibree·15 nov. 2012
@Onedinline2010 @tibaert – Ik stem met volle borst in met Arnold’s toepasselijk Lied!
Arnold van der Kluft🏴‍☠️🌷@Voorzeespeurder·15 nov. 2012
Als antwoord op @Tibaert
@Tibaert @huibree (link: http://www.youtube.com/watch?v=CUS1XDIIhTE) youtube.com/watch?v=CUS1XD…

Arnold van der Kluft🏴‍☠️🌷@Voorzeespeurder·15 nov. 2012
Als antwoord op @Tibaert
@Tibaert @huibree (link: http://www.youtube.com/watch?v=NgBcEbbiSNY) youtube.com/watch?v=NgBcEb…

Het betrof een programma met en over de dirigent/pianist Daniel Barenboim op Arte. Er kwam geen reactie op deze tweet.SPAM, DAT ZOU VOLDOENDE MOETEN ZIJN…

Of ziet u toch liever een heuse spammer en stalker aan het werk? Dat kan en wel liefst over een maand lang: 11 oktober – 12 november. Zoek op onder “jajwouters”, “sjaakie”, “nta_amsterdam”, “occupyfabeltjes” en “zanger_richard”. Meer kan ik echt niet doen…


 

 


“Pesten stopt nooit mensen, wake up. Het is een normaal deel van de menselijke interactie met SOMS desastreuze gevolgen…”

 


Mij hoort u deze brallerige onzin niet verkondigen. Vandaar dat ik toch wel wat leedvermaak voel. Dit plaatje viel vannacht te bewonderen. Of ik er voor dokken moet, u weet wel, vanwege portretrecht? Nee hoor…


 

 


Ja die contacten zijn er. Zeer innige zelfs. Zie “mentions @jajwouters” hieronder…!


17 november 2012

 

 

Afrondend nog drie lijstjes:

– zoeklijst Tibaert: 9-17 november

– TL @huibree: 9-17 november (met tibaert_extra)

– mentions @jajwouters: 9-17 november


Let op: Tibeart is fake en Huib Riethof heeft het helemaal begrepen. Hulp is van node, niet voor ZegmaarSjaakie, dat spreekt!

O zo selectief is die Huib…

Inderdaad totaal mesjogge die Huib en Sjaakie… Ze zijn echt niet meer te redden.17 november 2012

 


Wie zou toch het lijdend voorwerp zijn in die tweets? U mag drie maal raden. Erg, vind ik dat en dat voor een intellectueel. Hij zegt het zelf: stapelmesjogge.


17 november 2012
17 november 2012

 


Het is de liefde, een innige, die opbloeit tussen Herman en Sjaakie. Dat zal het zijn. En dat begrijpt Huib ook al niet. Wat begrijpt die man wel? Weinig, vrees ik. En ondertussen vriend Richard? Die loopt warm voor een andere Jacqueline. Zou het aan de naam liggen? Noem me nooit Sjaakie, zei deze laatste…


16 november 2012

 

 
Uitgelichte afbeelding: bron

 

 

4 opmerkingen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.