Stalken op Twitter doe je zo

A driver of a Lada car can’t get his tank refilled due to the Russian invasion of Afghanistan
Toronto (1984)

That was a war that we created, wtf.
Hoe je het verder ook bekijkt internet heeft nieuwe gezichtspunten over de menselijke psyche geopenbaard. Te constateren valt dat het een utopie is vooralsnog te hopen op een leefbaarder maatschappij met minder onrecht. Integendeel zelfs, internet heeft de fronten nog verder verhard en de opbloei van fascistische tendensen pas goed mogelijk gemaakt. Voorbeelden te over.

De slogan “het persoonlijke is politiek” heeft wel een heel vreemdsoortige lading gekregen. Het betekent in de virtuele wereld dat je onbeperkt iemand die je niet aanstaat verdacht mag maken en tot persona non grata kunt doen verklaren. Stel je voor, de fascisten indertijd hadden die mogelijkheid gehad. Wie weet waren ze nu nog aan de macht. Ja, die fascisten… Die onverbeterlijke figuren hebben het toch wel gemakkelijk nu. Een paar woorden zijn genoeg om iemand voor altijd onmogelijk te maken. In grote getale wordt geloof gehecht aan het ‘gedrukte’ woord. Vermoedelijk de erfenis van een protestants-christelijk cultuur. Nog niet zo lang geleden zei een neef tegen me: “In de bijbel staat alles”. Hij woont in Zeeland. Ik moest even aan hem denken toen ik het volgende onder ogen kreeg. Een kras staaltje van stalken op Twitter.

Deze dader, dom of gek, is inmiddels welbekend. Haar naam: Jacqueline Wouters. Vanmiddag was ze actief onder @SPMaarssen maar ook onder @occupyamsterdam. Zo te zien raadpleegt ze mijn lijst van volgers op Twitter en gaat ze dan bestoken. Gebeurde eerder in ieder geval al met @huibree en @onedinline. Nu viel de beurt aan @papamarsie. Ik kende deze persoon nog niet. Terugkijkend zag ik dat hij me sinds de verkiezingsnacht vorige week volgde. Hier de enige vier tweets die wij ooit met elkaar gewisseld hebben.


papamarsie Nov 07, 4:00am
@Tibaert cosmic balance 😉

Tibaert Nov 07, 5:19am
@papamarsie De wereld lijkt me nog wel in balans… Die waarneming, daar schort ’t aan…;-)

Tibaert Nov 07, 5:22am
@papamarsie Maar nu ga ik snel onder de wol, anders raak ik ook nog uit balans. Tot kijk!

papamarsie Nov 07, 5:23am
@Tibaert hahaha. Gelijk heb je. Welterusten.En wat zie ik nu pas?


 

 

Ja, ik zag een RT van @papamarsie over “Tibaert”. Ze kom je nog eens ergens achter. Ik laat nu even zijn reacties volgen op die ingreep van Sjaakie, daarnaast de screenshots van haar tweets. De laatste is om 10.48u (de bovendste).


papamarsie Nov 09, 10:16am
@occupyadam als jij het zegt. Barst maar eens los dan. Wie?

papamarsie Nov 09, 10:28am
@occupyadam was weer gezellig. Daaaaaaaag.

papamarsie Nov 09, 10:36am
@occupyadam tja. Ik heb je de kans gegeven jezelf bekend te maken. In plaats daarvan doe je lelijk. Neem het me maar eens kwalijk.

papamarsie Nov 09, 10:36am
@occupyadam dag Jeroen.

papamarsie Nov 09, 10:41am
Zucht. Kwam weer een oude bekende tegen op Twitter die jullie ook nog wel kennen. Nu heet hij @occupyadam de sloeber.Stel je voor,  je wisselt enkele vriendelijke woorden met iemand en je wordt enkele uren later door een onbekende aangesproken met: “Ik zie je lullen met die viespeuk, mijn stalker. Wij kennen elkaar en je gelooft die vieze ouwe kerel”. Wat doe ja dan? Met je wijsvinger richting voorhoofd wijzen? Niet @papamarsie. Hij voelt zich een beetje schuldig en reageert een week later, vandaag, met:


papamarsie 1:17pm
Hoi @occupyadam . Het lijkt erop dat ik je een excuus verschuldigd ben omtrent de ‘haan’.

papamarsie 1:20pm
@occupyadam maar ik weet nog steeds niet wie je bent. Heb hier een hoop ellende gehad met ene Jeroen. Vandaar mijn wantrouwen.Wat er vanmiddag vervolgens gebeurt is me niet geheel duidelijk maar niet direct relevant, wel dat Sjaakie gaat reageren via @jajwouters, inmiddels voorzien van een slotje…


papamarsie 1:24pm
@jajwouters bedankt voor de waarschuwing. Ik had werkelijk geen idee. Wordt bij dezen direct ontvolgd en geblockt.

papamarsie 1:40pm
Denk dat ik nou godverdomme helemaal maar stop met dat kut Twitter. Iedereen zit elkaar maar te jennen hier. Stelletje kleuters. Bah 🙁

papamarsie 1:47pm
@jajwouters ik heb geen gezin meer, maar in het geval dát dan zou ik daar idd even langsgaan ja.Sjaakie stapt weer over op @occupyamsterdam en dan gaat het verder:


occupyadam 2:54pm
RT @jajwouters: aangifte in behandeling ->misbuiken van foto’s van mij en van mijn kinderen het stalken bellen smaad en laster #tibae …

occupyadam 2:54pm
@papamarsie ik weet echt niet wie Jeroen is weet je zijn twitter acc?

occupyadam 2:55pm
@papamarsie maakt niet uit heel begrijpelijk de man zuigt het uit zijn duim waar je bij staat -> je verwacht het niet he van een 70 jarige

occupyadam 2:58pm
@papamarsie misschien heb ik nog ergens je tel in mijn mob kan zijn dat ik hem kwijt ben door een geintje vroeger van de kids

occupyadam 2:59pm
@papamarsie het is al heel lang geleden dat wij elkaar spraken je zit denk ik nu in Zeeland?

papamarsie 2:59pm
@occupyadam ik weet niet of hij nog actief is op Twitter. Ben allang blij van ‘m af te zijn.

papamarsie 2:59pm
@occupyadam hoe ouder hoe gekker hè.

papamarsie 3:00pm
@occupyadam ben een geboren en getogen Zeeuw. Waar ken je me van dan?

occupyadam 3:00pm
@papamarsie was het vroeger niet iets van noord holland

occupyadam 3:01pm
@papamarsie Heemskerk of Haarlem dacht ik sjees is lang geleden zeg

papamarsie 3:01pm
@occupyadam nope. Nooit gewoond of verbleven.

occupyadam 3:02pm
@papamarsie van hyves denk ik of was het nog verder terug?

papamarsie 3:03pm
@occupyadam sorry joh, zegt me niets. Verwar je me niet met iemand anders?

occupyadam 3:04pm
@papamarsie tja ik moet even denken hoe dat nu ook alweer zat is al zeker 8 jaar terug

occupyadam 3:05pm
@papamarsie ja dat met Heemskerk wel ja is iemand anders en die zit nu volgens mij in Brabant of Limburg waarmee ik je verwarde

occupyadam 3:06pm
@papamarsie maar ehh kan mij nog wel herinneren dat jij mij vroeg over de MotoGP omdat ik een Harley fan was 😉 of dat minderwaardig was

occupyadam 3:07pm
@papamarsie was het wellicht lycos vroeger

papamarsie 3:08pm
@occupyadam je vergist je. Ik vind niemand minderwaardig.

occupyadam 3:08pm
@papamarsie je hebt me niet toegevoegd dus kan ook geen dm sturen

occupyadam 3:09pm
@papamarsie nee dat vroeg je mij een keer inzake motoren

papamarsie 3:11pm
@occupyadam bij dezen wel.

occupyadam 3:11pm
@papamarsie ok dan zal ik je even in dm sturen wie ik ben

occupyadam 3:13pm
@papamarsie zie dm

occupyadam 3:17pm
@papamarsie ik was wel even in de war omdat een andere bekende dus vanuit Alphen naar Brabant verhuisd isEen mooie successtory voor Sjaakie. Zou @papamarsie nu eindelijk weten wie ze is? Ik mag het niet hardop zeggen, maar die Demmink boft toch wel met mij. Sjaakie komt nu tijd te kort vanwege het vele werk dat ze moet verzetten mij het leven zuur te maken. Helaas Sjaakie, je snijdt je alsmaar dieper in je eigen vlees.

Je levert voor iedere lezer ook een pracht zicht op je methodiek. Leerzaam, en dat meen ik. Volg @jekylline nauwkeurig, dan leer je snel de fijne kneepjes van het spel. Succes. Ga wel je praktijken bij iemand anders botvieren en laat mij verder met rust. Het kost me echt teveel tijd steeds dat spul van jou een beetje publicabel te maken.SPMaarssen = Jacqueline Wouters
13 november 2012


 


Door dat smerige fake account “Tibeart” kom ik bij een liberaal uit, die zich wel erg veel vrijheden permitteert betreffende de feiten. Over politie en dergelijke. De goeie ziel maakt het ook niet uit of die account nu fake is of niet. Lees zijn TL maar van vandaag: LiberaalNico 13 november 2012. Moet ik me nog verder bekommeren om die man? Non, merci… 


Te zielig voor woorden. zullen we het daarop houden? Ja, maar de man houdt niet op. Is nu al dagen over me in de weer: LiberaalNico 13-16 november. Hij wil me mijn platform ontnemen, zegt het manneke…


 U kunt die Nico best vertrouwen, zie de TL van Tibaert. Moest verboden worden: Tibaert: 1-15 november.

 


 

 

Uitgelichte foto: Toronto – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.