Stalkers en spammers volgens Sjaakie. Een nawoord…

· cultuur, internet, justitie
Authors
15 november 2012

Ik kan het niet laten… Even een klein vermakelijk nawoord. Gisteren maakte ik een bericht met foto’s i.v.m. de Sinti en Roma: Bohémiens.

De bedoeling is duidelijk. Vreemdelingenhaat en waartoe die leidt. Het schoolvoorbeeld zijn de zigeuners. Het laatste plaatje met een montage geeft dat duidelijk weer. Daarachter reproduceer ik twee citaten uit de NRC waarin Ed van Thijn aan het woord is. De persoon waarom ik Sjaakie blockte. Ze had immers een lijst verspreid waarop zijn naam in verband werd gebracht met een pedo-netwerk. Ik heb haar eerst gevraagd of zij dit wist en waarom ze dit verspreidde. Vervolgens heb ik haar maar ten einde raad geblockt. Het vervolg is genoegzaam bekend.

Terug naar de Sinti en Roma. In Berlijn werd onlangs, eindelijk, een monument onthuld ter nagedachtenis van de slachtoffers van het nazi regime. Dat valt ook op het blog te zien. @Berlijnforum retweet de tweet van mij met de vermelding. En zie @Berlijnforum staat op de stalklijst van Sjaakie. Kan het achterlijker?


Dit nawoord van een jaartje geleden vereist op zijn beurt weer een nieuw naschrift. Een aantal figuren op Twitter hebben hun mond vol over stalken. Daarmee doelen ze op mijn activiteit om alle schunnigheden die mij via Tibaert onder ogen komen vast te leggen. Stalken in de werkelijke zin van het woord doen ze zelf tot op het absurde toe. Hierboven staat er een voorbeeld van. Wie haalt het in zijn hoofd gesprekspartners en volgers van Tibaert te gaan bestoken met laster en smaad? Mensen die niet goed snik zijn vermoed ik of die er hinder van ondervinden als hun valsheid aan het licht komt. Als Tibaert hoef ik me daar verder niet druk over te maken. Kwezels, goedgelovigen en lomperiken doen maar. Hoe eerder ze bij me verdwijnen des te beter. Vervelend wordt het als niets vermoedende personen met die praatjes worden lastiggevallen. Dan wordt het echt gênant, zoals in het geval van @revissioncallas waar Eveline van Donkelaar op insprong. Deze vrouw heeft zelfs het lef te stellen:Ben je dan nog goed snik? Zie het zo voor me, deze lijkt me best een interessante volger om mijn niveau wat op te krikken. Eerst maar een RT, dan op het bericht inhaken en tot slot hem of haar aan het verstand brengen dat Tibaert niet deugt. De praktijk van Eveline, Jacqueline Wouters handelt navenant. Op die manier heeft Eveline het groepje geschaard om Krapuul, maar ook mensen als @PakeBeer en vele, vele anderen, ingepalmd, die uiteindelijk te horen krijgen dat, als zij me toch blijven volgen, ze niet meer gewenst zijn bij haar. En ik verzeker u, velen kiezen eieren voor hun geld, want wie wil nu @gavimensch missen, dat goede mens, volgens nog zo’n keurig mens, Huib Riethof genaamd. Bezie haar zelfportret maar, dan weet u voldoende.

Portret van Leda (detail) – 1504-06


Hoe zei Leonardo da Vinci dat alweer? Veel mensen leven slechts om voedsel te slikken en dat weer uit te schijten. Denken kunnen ze niet, maar ze braken wel van alles en nog wat uit. Wat een verschil met dieren. We kunnen ze niet verstaan, maar ze zijn in hun handelen altijd oprecht.

 
Dit nog. Valsheid in geschrifte las ik net in een bericht van Jacqueline Wouters, valsheid in geschrifte pleeg ik, zegt deze vrouw. Dat zal ze toch eerst moeten aantonen. Ik kan u vertellen dat ze dat niet kan, zoals alles wat ze aan beschuldigingen uit. Toch spreekt ze altijd de waarheid, alweer volgens die nette heer Riethof. Eveline van Donkelaar gaat zelfs nog een stapje verder en beweert dat ik tweets vervals. Je moet toch maar het gore lef hebben iets dergelijks te beweren. Ook verkondigt ze dat ik haar kinderen zou bedreigen, later bijgesteld onder noemer, ze worden beperkt in hun sollicitatiemogelijkheden.

Al maanden verzoek ik deze dame het blog terug te plaatsen waarin ze het opnam voor de familie Scaf n.a.v. van misbruik onder de naam van mijn zoon op Twitter en beschuldigingen m.b.t. pedofilie. Ze kent het beroep van mijn schoondochter en wist uit mijn mond welke nare gevolgen het voor die twee heeft gehad. Het blog van haar was vorig jaar weer snel verdwenen en sinds die tijd doet ze gemene zaak met mensen uit het circuit van wie die fake account stamde. Mag ik stellen dat deze dame voor geen meter deugt, slechts haar ego voor ogen heeft en zelfs tot dat doel haar kinderen instrumentaliseert op Twitter en op haar blog? Haar aureool…  Tegen dit licht beschouwd vallen haar volstrekt idiote reacties richting mij te verklaren. En ze weet wat ik weet en dat ik haar goed inschat. Voor een persoonlijkheid als Eveline van Donkelaar een moeilijk te verteren zaak en dus moet de boodschapper kapot. Die wens heeft ze overigens al meermaals verkondigd. Het doel tevens waarom ze mij stalkt mag ik veronderstellen.

Tja, onze poes is me veel liever dan deze vrouwen. Vals zijn die twee, uitgesproken vals. En allerhand belabberde figuren sukkelen achter die twee aan. Sukkels zijn het of ze zijn van hetzelfde kaliber als die twee. Wie zal het zeggen? Ik ga het niet uitzoeken, hopelijk hebben ze me wel ontvolgd, zoals dat zo mooi heet.  Ruimt lekker op…

update: 17 november 2013Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: