Doodziek

Portugal


Toegevoegd juni 2019 en terug gedateerdTer documentatie van de handel en wandel van fascist Dijstelberge. Haar houding t.o.v. Tibaert vanaf deze periode geeft een helder beeld over iemand die slechts een motto kent: “Befehl ist Befehl”. Toch was ze ooit uitgevaren om tot haar laatste snik voor rechtvaardigheid te strijden. Conclusie, wantrouw mensen die zichzelf op de borst kloppen, of het een politicus betreft, een journalist of een kassière bij de HEMA. Man of vrouw. Wantrouw ze, mijd ze. Steeds weer blijken ze tot en met asociaal te zijn.
screenshot 2 maart 2013


 
Mijn link betreft een pagina van de door toedoen van Dijstelberge een jaar later verdwenen blogspot: ow.ly/fiTIF.

 

wijnazijn

pvvbasher

 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.