Bemiddelen

Banned Books – USA
De jacht op Martijn en Demmink heeft diepe sporen achter gelaten op Twitter. Wat is er niet mooier dan een volk vereend op jacht naar viespeuken? Daar hebben we geen rechtstaat voor nodig.

Het probleem is echter dat er toch weer steeds figuren aan de aandacht weten te ontsnappen. De finale oplossing zou zijn cameratoezicht in elke woning, in elk vertrek. Het blijkt immers uit de droge cijfers dat pedofilie het meest bedreven wordt onder vertrouwden, familie, vrienden. En juist die onttrekken zich nog het meest aan onze aandacht. Ik zou zo zeggen, geef het goede voorbeeld. Pas ook op voor diegenen die zo luid en duidelijk op de trom slaan. In een onbewaakt ogenblik verraden ze zich, praten bijna likkebaardend over… Enfin, laat ik het daar maar niet meer over hebben. Voor ik het weet heb ik een knokploeg aan de deur en dat heb ik toch liever niet.

Iets anders. Hebt u vertrouwen in mensen die zeggen te bemiddelen, zich opwerpen voor de goede zaak? Eerlijk gezegd, ik niet. Helpen doe je het liefst zonder aan de weg te timmeren, zonder pottenkijkers. Ik krijg er een wee gevoel bij, zeker als je, zoals op Twitter, berichten leest waaruit het speculeren op ongezonde nieuwsgierigheid blijkt. Ik kreeg met zo’n site te maken en ik vraag u wat u ervan denkt. Mijn mening is duidelijk zat, het zou niet mogen.

Ah, zegt u, stiekem nieuwsgierig, beetje een viespeuk? Nee, zoals alles tot nog toe op Twitter, dient het zich dat bij me aan, ditmaal door het onvolprezen werk van Jacqueline Wouters. En zoiets krijgt door haar tomeloze inzet een eigen dynamiek. Zo zie je maar weer, van je familie en vrienden moet je het hebben, niet alleen als kind.


 


Op dit plaatje valt alles te aanschouwen van wat rond de dagen ervoor al broeide. Ik was een verdachte en Sjaakie ging hulp zoeken. Die vond ze bij SKPAbuse. De naam al en zeker het logo. Alarmbellen gaan dan bij mij rinkelen, niet bij Sjaakie en niet bij een meisje of vrouw die zich meende te moeten opwerpen als bemiddelaar tussen Sjaakie en mij. De gevolgen worden dan echt desastreus. Geen kennis van zaken, geloof hechten aan overduidelijke leugens. Die riedel ga ik niet meer herhalen. Maar verdacht was ik. Zoiets zie je veel te laat en meestal per toeval. Wel even nog het directe voorspel. Het speelde op zondag 11 november. Een historische datum.


 


Sjaakie heeft net haar schandblogje de wereld ingestuurd, waarover, denk ik zo, justitie zich maar eens moet buigen.

Maar, maar… Er komt ook een foto in roulatie van een mij onbekende man. De foto heb ik gemaakt omstreeks 1980 en is gejat, mag ik in dit geval zeggen, van mijn weblog. Om de anonimiteit van deze man te waarborgen staat er niet de plaats van de opname bij. Dat jatten is al eerder gebeurd door het schorem dat op Twitter actief is onder het PVV vaandel. Nu wordt deze voorgelegd (*) aan zelfbenoemde “pedojagers”. Deze herplaatsen die foto weer. Het zoveelste strafbare feit. Om enige genoegdoening te geven aan mogelijke oude bekenden en familieleden plaats ik deze hier ook.

Zo zou ik er dus uitzien, zo zou er een pedofiel uitzien volgens Jacqueline Wouters. Toen ik, weer te laat, achter deze schoftenstreek kwam heb ik aan de bel getrokken bij dat SKPAbuse. Het antwoord? Ik moest maar mailen. Hun namen wilden ze niet prijsgeven. Dan werd het te heikel voor ze, denk ik zo. Wel ben ik in hun ogen een haatzaaier. Dat hadden ze blijkbaar al gedocumenteerd. Mijn verdenking, een zoveelste “mantelorganisatie” van wat PVV heet naar analoge praktijken in Duitsland? Ik ga het niet uitzoeken. Hun antwoord verder?


 


Het grofste schandaal achter deze praktijken is dat verdachtmakingen een eigen leven gaan leiden zonder dat de betrokkene ook maar van iets weet. Ze hebben zelfs het lef me bij mijn naam te noemen, deze in anonimiteit gehulde lieden. Ja ik moest maar mailen. Dan ben je echt dwaas als je dat doet.


 


Uiteraard weet ik dat Jacqueline Wouters en haar volgelingen het bovenstaande niet begrijpen. Daar zijn ze enerzijds te onontwikkeld voor en asociaal bovendien, maar ze zijn vervuld van haat, dat begrijp ik nu. Leg ze geen strobreed in de weg of ze breken je nek om in de woorden van Alezandra Strieker te eindigen.

O ja. Er was nog dat lieve vrouwtje dat zomaar op eigen vuist ging bemiddelen. Op haar onnozele DM berichten heb ik als volgt gereageerd:


14 november 2012

 


Ondertussen trekt de fascistische karavaan verder met al zijn meelopers en nuttige klerken. Ze komen wel steeds duidelijker in beeld. Hopelijk krijgen er een paar het schaamrood op de kaken.

Met het bovenstaand citaat wilde ik Jacqueline van Wel plezieren. Ze heeft het nu zo moeilijk achter dat slotje en ze wil me niet in de steek laten, de schat. In ieder geval is ze een stuk slimmer dan Sjaakie, dat moet je haar nageven. Jammer dat ze nog steeds niet is ingegaan op mijn verzoek om een bericht op dit blog te plaatsen. Ze is echt de enige uit de PVV stal die ik dat gun. De rest is een ramp, om van Sjaakie maar te zwijgen. Als ik me niet al te sterk vergis was zij ook de eerste die op het lumineuze idee kwam mij als pedofiel te bestempelen. Tja, er zijn nu al zoveel die dat beweren… Hou dat maar bij, maar ik laat haar de eer!

Naschrift


Ik gunde me tot nog toe niet de tijd die voortdurende stroom aan leugens van Jacqueline Wouters te weerleggen. Dan zwijg ik nog over alle smaad en laster die ze willens en wetens verspreidt. Als ze het anders wilt, kan ze het krijgen. Dan zijn de rapen echt gaar, dat beloof ik.


(*)De dader bleek Dirk Hartman te zijn, viel voor mij te reconstrueren.Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.