Een roepende in de woestijn

Ed. Cordonnier: Gown by Doucet at the races (1904)
Die vroegere informante van Krapuul, van André de Raaij in het bijzonder, is wel uit zeer specifiek Bataafs hout gesneden. André heeft haar lief, mag je onderhand concluderen. Ze gaf alles door wat haar onder ogen kwam, via haar Twitter accounts, via Facebook en haar blogjes, als het haar maar hielp om Tibaert van internet te krijgen. Daaraan droeg André op zijn beurt weer een steentje bij. Ja, zei André enkele maanden later tegen Sjaakie, je moest eens weten hoe gek die Tibaert is. 

Die twee hebben nog wel wat meer gemeen. Ongefundeerd beschuldigen is wel de meest in het oog lopende overeenkomst tussen hen. Dat ze daarbij strafbare daden plegen bekommert ze beiden niet. Ze geloven hun eigen leugens en stappen vervolgens naar de politie. Zeer Bataafs, zeer fascistisch. Wat ze aanrichten interesseert hun geen ene moer. Ook zeer fascistisch, die trek. Geen enkele twijfel kennen ze, begrijpend lezen is voor hen een groot probleem. Ook frappant, ze spreken zichzelf voortdurend tegen. O ja, ze noemen zich beiden links…

Weet u wat ik onderhand denk? Nee, dat verklap ik liever niet. Stijlloos zijn ze in ieder geval, Geen Stijl zogezegd.

Ze is tot bedaren gekomen, las ik net in een e-mail over Sjaakie. Nou, een oogopslag bij Twitter leert me iets anders:


20 november 2012

 


Achter de doorgestuurde linkjes verschijnt het welbekende “Wie is Tibaert op Twitter!” van Jacqueline Wouters dd 11 november. Maar, inmiddels heeft Sjaakie nog wat verzonnen en dat komt achter een ander linkje te voorschijn bij @doedeljan1. Deze Jan heeft me dan ook snel uit zijn bestand verwijderd, zie ik nu. Verstandig, psychopaten kun je beter negeren, zei m’n vrouw toen ik haar deze laatste ontwikkeling rond Sjaakie vertelde. Je moet ze zeker niet voeden. Maar, wierp ik tegen, ik registreer slechts wat er gebeurd op Twitter. Andere mensen kunnen er hun hun voordeel mee doen. “Ik weet het”, zei m’n vrouw een beetje vermoeid…

Nog wat anders. Sjaakie voegt een foto toe aan haar lasterpraat. Op die foto kom ik nog terug, moet ik zelfs terugkomen. En geloof me, ik heb nooit geweten welk kwaad dwazen en gekken konden aanrichten. Nu weet ik het. Lees maar.BERICHT VAN JACQUELINE WOUTERS – 15 NOVEMBER 2012 – 09:23

De psychopaat op internet -Anonimiteit en paranoia

De psychopaat @tibaert
Anonimiteit en paranoia? 

Altijd op zoek naar prikkels en geneigd tot verveling
De psychopaat verveelt zich snel en is daarom altijd op zoek naar prikkels.
Pathologisch liegen
Liegen gaat hem bijzonder gemakkelijk af.
Hij liegt voortdurend en schaamteloos over vrijwel alles en iedereen
Sluw en manipulatief heeft geen aandacht voor wat dat voor hen betekent. Gewetenloos zwakheden van anderen in eigen voordeel te gebruiken
Een psychopaat kent geen schuldgevoelens of spijt over wat hij anderen aandoet. Hij voelt zich volkomen op hun gemak bij zijn daden
Hij ontkent dat hij schuldig is, geeft het slachtoffer de schuld, zegt dat het slachtoffer zijn verdiende loon heeft gekregen
Niet in staat om de diepgang in emotionele ervaringen te voelen de emoties van een psychopaat dramatisch, kortstondig en onecht
Een psychopaat heeft een kille persoonlijkheid. Hij is ongevoelig voor het welzijn van anderen. Hij vindt zichzelf het belangrijkst.
Gebrekkige zelfbeheersing Hij voelt zich gemakkelijk aangevallen en reageert met scheldpartijen, bedreigingen of geweld.
De psychopaat is niet in staat of bereid de verantwoordelijkheid te nemen voor de gevolgen van zijn daden. De buitenwereld krijgt de schuld
Oftewel hoe U ze herkent
Leuk zo een terror opa @tibaert op twitter!

http://www.hare.org/

 Een korte bemerking nog mijnerzijds.

Voor mij is en blijft de leidraad bij alles wat ik zeg en doorgeef op internet: kan ik verantwoorden wat hier staat? Jammer is dat vele anderen zelfs dit eenvoudige criterium uit het oog hebben verloren. Wilders heeft, om het zover te laten komen, een niet te onderschatten bijdrage geleverd. Volg hem op Twitter en vraag u af…

Nog een vriendelijk groet aan al mijn Twitter vrienden.

Tibaert, de katerUpdate 10 maart 2017


Foto’s: Ed. Cordonnier – Les Modes June 1904 – bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.