Vanwege de actualiteit: Fons Scaf en z’n familie

Auteurs

 

de stad van m’n ouders en grootouders
Met de dag groeit mijn ego. Wat een energie, wat een fantasie. Het wordt de hoogste tijd dat Dirk Hartman mijn biografie gaat bewerken. Een man met het overzicht. Wist al alles wat denkbaar was over mijn afkomst te melden, dus voor hem moet het een koud kunstje zijn het heden te verwerken. Zelf ben ik namelijk een beetje de draad kwijt. Wie ben ik zelf, wie is mijn vrouw, mijn zoon? Kloppen de gegevens over mijn ouders wel?


Allereerst, wie is Fons Scaf? Deze?
Mijn geweten, meldt deze scribent. Mooi meegenomen, gewetenloos ben ik dus niet en het is in vertrouwde handen. Onmiskenbaar die van een grote PVV geest, dagelijks en al jaren actief onder een veelvoud aan nicknames. Je kunt gevoeglijk spreken van een PVV engelbewaarder die mij tot in mijn intiemste wereld elke minuut tijdens mijn leven volgt. Hij heeft het op zich genomen de wereld te beschermen tegen een hoogst gevaarlijk en conspirerend sujet: “Gevaarlijk en vunzig schorem komt er over de vloer in het Tibaert kamp. Gelukkig dat zelfs het OM er nu mee bezig is.” Pedo vanzelfsprekend. Dan weet je het wel.

(als update 23 mei 2014: De complete TL van Tibeart voor zover ze nu nog te zien was. Tibeart is meer dan waarschijnlijk een fake account van Friedrich Eckhardt, welbekend bij Femke Halsema)

Vanwege de actualiteit…

En kijk eens aan, nauwelijks staat bovenstaand bericht op Twitter en een oude bekende meldt zich in een nieuw jasje:
U kunt me dus rustig bellen. Is al vaker gebeurd de laatste weken door onverlaten. De vraag is wie heeft mijn afgeschermd telefoonnummer verspreid? Slechts van een persoon weet ik dat ze al sinds vorig jaar op de hoogte is van dit nummer. Is zij de dader? Zeker is dat haar vriend me al een drietal maal heeft gebeld.  Ik spreek over Sjaakie, twitterend onder @jajwouters en andere accounts.
Voor alle duidelijkheid. Iedereen die misbruik maakt van het openbaar gemaakt nummer voeg ik toe aan mijn aangifte tegen Jacqueline Wouters als medeplichtig. Het is maar dat u het weet.Scribd – volledige lijntje


Een gewaarschuwd mens telt voor twee… Wie is de boodschapper en aan wie richt hij zich?
Informatie over Herman Falkenstein, de man achter @megasupernieuws en trouwe informant en vertrouwenspersoon van @jajwouters en @jekylline:

24-30 november via web

25-30 november via hootsuite

Nadrukkelijk aanbevolen voor polititie en justitie. 


En ook nog dit. Kinderen…link: ow.ly

Ina Dijstelberge: ze zou later een sleutelrol vervullen ten faveure van dwazen en smeerlappen en uiteraard heeft ze me geblockt, al jaren.*Je gelooft je ogen niet. Die Sjaakie beweert al weer dagenlang, of is het wekenlang, dat ik foto’s van haar kinderen op dit blog heb gezet. Afgelopen nacht dus weer. Is deze vrouw nog wel toerekeningsvatbaar? Huib Riethof vindt van wel. Is die man een even grote dwaas als zijn beschermelinge? Ik zou het haast gaan denken. Ja, die @huibree, en dan kom ik toch nog even bij m’n “familie” uit, die aller charmants reageerde op mijn “zoon” heeft de brutaliteit te beweren dat hij bewijs heeft dat ik hem… Leest u maar:
Hij vertrouwt dat Jacqueline van Wel toe, u weet wel, @jekylline, hier @victoriejaaa. Laat ik het zo stellen. In mijn ogen gaat deze oud-wethouder van Amsterdam nu volledig over de schreef. Niet alleen dat hij door deze bewering voor mij volledig heeft afgedaan als betrouwbaar persoon, om maar te zwijgen over zijn intellectuele gehalte, maar door zijn toedoen is de affaire Sjaakie volledig uit de hand gelopen en dreigt een gebed zonder end te worden. Ik kom er nu niet meer om heen hem te betrekken in een aangifte tegen Jacqueline Wouters. In de grond van mijn hart heb ik diep medelijden met de man. En toch, wat een vreselijke man, wat een hoogst onfatsoenlijke man, die Huib Riethof.


* update november 2016
 

2 reacties

Comments RSS
  1. Een verschijning… – tibaert linked to this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: