Vanwege de actualiteit: Fons Scaf en z’n familie

tumblr_pkgazt5cq81wfvbkto1_640


Vanwege de actualiteit… Kijk eens aan, nauwelijks staat voorgaand bericht op Twitter als zich een oude bekende meldt in een nieuw jasje:


 


U kunt me dus rustig bellen. Is al vaker gebeurd de laatste weken door onverlaten. De vraag is wie heeft mijn afgeschermd telefoonnummer verspreid? Slechts van een persoon weet ik dat ze al sinds vorig jaar op de hoogte is van dit nummer. Is zij de dader? Zeker is dat haar vriend me al een drietal maal heeft gebeld.  Ik spreek over Sjaakie, twitterend onder @jajwouters en andere accounts.


 


Voor alle duidelijkheid. Iedereen die misbruik maakt van het openbaar gemaakt nummer voeg ik toe aan mijn aangifte tegen Jacqueline Wouters als medeplichtig. Het is maar dat u het weet.


 

Scribd – volledige lijntje


Een gewaarschuwd mens telt voor twee… Wie is de boodschapper en aan wie richt hij zich?


 


Informatie over Herman Falkenstein, de man achter @megasupernieuws en trouwe informant en vertrouwenspersoon van @jajwouters en @jekylline:

24-30 november via web

25-30 november via hootsuite

Nadrukkelijk aanbevolen voor polititie en justitie. 


En ook nog dit. Kinderen…


 

link: ow.ly

Ina Dijstelberge: ze zou later een sleutelrol vervullen ten faveure van dwazen en smeerlappen en uiteraard heeft ze me geblockt, al jaren.*Je gelooft je ogen niet. Die Sjaakie beweert al weer dagenlang, of is het wekenlang, dat ik foto’s van haar kinderen op dit blog heb gezet. Afgelopen nacht dus weer. Is deze vrouw nog wel toerekeningsvatbaar? Huib Riethof vindt van wel. Is die man een even grote dwaas als zijn beschermelinge? Ik zou het haast gaan denken. Ja, die @huibree, en dan kom ik toch nog even bij m’n “familie” uit, die aller charmants reageerde op mijn “zoon” heeft de brutaliteit te beweren dat hij bewijs heeft dat ik hem… Leest u maar:


 


Hij vertrouwt dat Jacqueline van Wel toe, u weet wel, @jekylline, hier @victoriejaaa. Laat ik het zo stellen. In mijn ogen gaat deze oud-wethouder van Amsterdam nu volledig over de schreef. Niet alleen dat hij door deze bewering voor mij volledig heeft afgedaan als betrouwbaar persoon, om maar te zwijgen over zijn intellectuele gehalte, maar door zijn toedoen is de affaire Sjaakie volledig uit de hand gelopen en dreigt een gebed zonder end te worden. Ik kom er nu niet meer om heen hem te betrekken in een aangifte tegen Jacqueline Wouters. In de grond van mijn hart heb ik diep medelijden met de man. En toch, wat een vreselijke man, wat een hoogst onfatsoenlijke man, die Huib Riethof.

 

bron foto: GRome
* update november 2016
3 gedachten over “Vanwege de actualiteit: Fons Scaf en z’n familie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.