"Ik weet dat je mijn telefoonnummers kent"…. Is die man gek?

 
Pablo Picasso – Ontbijt 
bron
 
 
Riethof blokt de informant van zijn vriendin. Toch vertrouwt hij ten volle op de informatie die Sjaakie hem doorgeeft mede van die informant afkomstig.


Bovenstaande tweets zijn van 1 december. Op 30 november en 1 december verstuurde ik de volgende berichten, merendeels gericht aan Riethof:


Schermafdruk 2018-01-23 05.04.31

Schermafdruk 2018-01-23 05.05.00

Schermafdruk 2018-01-23 05.05.31Gisteren stuurde Ina Dijstelberge het volgende bericht aan Riethof, ze had me erop geattendeerd:


Omdat Tibaert met een ander blog deelneemt aan OBA heeft ze last, zegt ze. Herman Falkenstein (@megasupernieuws) kent ze blijkbaar al langer, ook via OBA? 

Ik zit nergens in verstrikt. Ik liet van meet af aan zien hoe makkelijk van front gewisseld werd, links, rechts. Verder hoe over en weer dezelfde agressieve methodes gebruikt werden, bedrog gepleegd werd en gedreigd werd. De leugens en verdachtmakingen zijn onderhand niet meer te tellen. 

Jij dreigt er ook in verstrikt te raken, zegt ze verder. Wat een onbenul deze Ina. Huib en zijn eitjes: 17 november 2012. De mededader raakt in zijn eigen rotzooi verstrikt? Zo zou je het wel kunnen zien. Geeft het aan waar die man voor staat?

De rest van het verhaal:Schermafdruk 2017-12-15 01.34.58


Het gemier komt van twee kanten zegt de man bij volle verstand. Maar, wees ervan verzekerd, hij weet beter. Hij is een verstandig man, zegt ie zelf. Hij belazert de kluit, veronderstel ik op mijn beurt. Waarom, dat is de vraag.
 

ps: Mijn longtweet van 2 december 2012… 

Je kent mijn nummer zei de man. Van een dergelijke geborneerde houding word ik sprakeloos…

 6 gedachten over “"Ik weet dat je mijn telefoonnummers kent"…. Is die man gek?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.