"Ik weet dat je mijn telefoonnummers kent"…. Is die man gek?

Pablo Picasso: Ontbijt


Toegevoegd juli 2017 en terug gedateerdRiethof blokt de informant van zijn vriendin. Toch vertrouwt hij ten volle op de informatie die Sjaakie hem doorgeeft mede van die informant afkomstig.

 

 

 Bovenstaande tweets zijn van 1 december. Op 30 november en 1 december verstuurde ik de volgende berichten, merendeels gericht aan Riethof:


 

Schermafdruk 2018-01-23 05.04.31

Schermafdruk 2018-01-23 05.05.00

Schermafdruk 2018-01-23 05.05.31Gisteren stuurde Ina Dijstelberge het volgende bericht aan Riethof, ze had me erop geattendeerd:

 


Omdat Tibaert met een ander blog deelneemt aan OBA heeft ze last, zegt ze. Herman Falkenstein (@megasupernieuws) kent ze blijkbaar al langer, ook via OBA? 

Ik zit nergens in verstrikt. Ik liet van meet af aan zien hoe makkelijk van front gewisseld werd, links, rechts. Verder hoe over en weer dezelfde agressieve methodes gebruikt werden, bedrog gepleegd werd en gedreigd werd. De leugens en verdachtmakingen zijn onderhand niet meer te tellen. 

Jij dreigt er ook in verstrikt te raken, zegt ze verder. Wat een onbenul deze Ina. Huib en zijn eitjes: 17 november 2012. De mededader raakt in zijn eigen rotzooi verstrikt? Zo zou je het wel kunnen zien. Geeft het aan waar die man voor staat?


De rest van het verhaal:Schermafdruk 2017-12-15 01.34.58

 

 
Het gemier komt van twee kanten zegt de man bij volle verstand. Maar, wees ervan verzekerd, hij weet beter. Hij is een verstandig man, zegt ie zelf. Hij belazert de kluit, veronderstel ik op mijn beurt. Waarom, dat is de vraag.
 
 

ps: Mijn longtweet van 2 december 2012… 

Je kent mijn nummer zei de man. Van een dergelijke geborneerde houding word ik sprakeloos…
 
Afbeelding: bron

Een gedachte over “"Ik weet dat je mijn telefoonnummers kent"…. Is die man gek?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.