Cargawar, een Rotterdamse lul de behanger…

· fascisme, internet, justitie
Authors

Rotterdammers, speciaal de Feyenoord supporters onder hen, zijn inmiddels zeer geliefd in Rome…

Tintinnabulum


Een week geleden was ik op het politiebureau in Maastricht om aangifte te doen tegen Herman Falkenstein bekend onder @Megasupernieuws. Vooraf een boel zoekwerk. Een lange middag op het politiebureau. Hopelijk nuttig. Ik deed dat omdat mij van een aantal kanten werd gevraagd me aan te sluiten bij een aantal anderen, w.o. Niels Scholten van “De Reaguurder”, Ina Dijstelberge betrokken bij OBA en mensen van “Moeten we niet willen”, een site die ik niet kende, die schuil gaat achter namen als @BenZonaaa en @cargawar. De grap wil dat Ina me vanmiddag “ontvolgde” en de drie anderen me “blockten”.

Een ding is zeker, die “blockers” hebben geen kaas gegeten van politiek, hebben een grote bek en lak aan iedereen. Moeten we niet willen…! Lezen is voor hen te moeilijk gebleken en toch zijn ze alle drie met een site in de weer. Waar moet dat heen met Nederland?

screenshot 3 december 2012


U denkt toch niet dat nu mijn belangstelling is gewekt voor de site van dat stelletje asocialen? Maar ik ben er bijna… Ja, waar? In het Feyenoord stadion? Of een Chileens? Weten die mensen veel.

Niels Scholten noemt zijn Twitter account “AndieARBEIT”. Hoe komt het toch dat ik bij het horen van die naam onmiddellijk associaties krijg met “Arbeit macht frei”. Waarmee we meteen bij onze hedendaagse fascisten zijn aanbeland, die ook zo graag leuren met “vrijheid”.

Vorige week op het politiebureau, nu uren vanmiddag in de weer met een paar kloothommels, waarvoor je je ook nog je best gedaan hebt. En vervolgens komt Ina, ook zij is in de clinch met die onverlaat uit Oss.

Ze is geen partij in mijn gevecht. Ze houdt van rust, beluister ik uit haar woorden. Nou ja, ik ook.  Ik heb dan maar op deze wijze gereageerd.

U begrijpt, ik heb er even schoon genoeg van. Voor gevechten deug ik niet en oorlog voeren verafschuw ik. Cargawar, AndieArbeit… Tot later…

Op verzoek van @cargawar hier de zoeklijst van Tibaert (26 november – 4 december) met als zijn reactie:

Wat zie ik vervolgens? Uniek, @cargawar geeft zichzelf een block:

Helaas, helaas, tegen zijn belofte en block in is hij een dagje later weer terug:

Nee, hij begrijpt weinig, onze lul de behanger. Ach, als het maar goed gaat met Feyenoord, de rest is bijzaak.

Update 7 december 2013:
Het commentaar van Jacqueline Wouters na het terugplaatsen van bovenstaand bericht van vorig jaar staat hier en onder een copie van haar weblog. Zie hoe ze omspringt met het auteursrecht. Van hetzelfde laken een pak als Eveline van Donkelaar. In een woord, schandalig. Inhoudelijk wens ik er verder geen commentaar op te geven.
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: