Cargawar, een Rotterdamse lul de behanger…

Ceci n’est pas une pipe
Een week geleden was ik op het politiebureau in Maastricht om aangifte te doen tegen Herman Falkenstein bekend onder @Megasupernieuws. Vooraf een boel zoekwerk. Een lange middag op het politiebureau. Hopelijk nuttig.

Dit deed ik omdat mij van een aantal kanten werd gevraagd me aan te sluiten bij een aantal anderen, w.o. Niels Scholten van “De Reaguurder”, Ina Dijstelberge betrokken bij OBA en mensen van “Moeten we niet willen”, een site die ik niet kende, die schuil gaat achter namen als @BenZonaaa en @cargawar. De grap wil dat Ina me vanmiddag “ontvolgde” en de drie anderen me “blokten”.

Een ding is zeker, die “blokkers” hebben geen kaas gegeten van politiek, hebben een grote bek en lak aan iedereen. Moeten we niet willen…! Lezen is voor hen te moeilijk gebleken en toch zijn ze alle drie met een site in de weer. Waar moet dat heen met Nederland?
screenshots 3 december 2012
U denkt toch niet dat nu mijn belangstelling is gewekt voor de site van dat stelletje asocialen? Maar ik ben er bijna… Ja, waar? In het Feyenoord stadion? Of een Chileens? Weten die mensen veel.

Niels Scholten noemt zijn Twitter account “AndieARBEIT”. Hoe komt het toch dat ik bij het horen van die naam onmiddellijk associaties krijg met “Arbeit macht frei”. Waarmee we meteen bij onze hedendaagse fascisten zijn aanbeland, die ook zo graag leuren met “vrijheid”.

Vorige week op het politiebureau, nu uren vanmiddag in de weer met een paar kloothommels, waarvoor je je ook nog je best gedaan hebt. En vervolgens komt Ina, ook zij is in de clinch met die onverlaat uit Oss.

Sorry, @Tibaert, maar ik ben geen partij in jouw gevecht en wil daar ook niet verder ingetrokken worden. Dus maar even ontvolgt voor nu.

Ze is geen partij in mijn gevecht. Ze houdt van rust, beluister ik uit haar woorden. Nou ja, ik ook.  Ik heb dan maar op deze wijze gereageerd.

Ach weet je, Ina, uiteindelijk sta je alleen. Iemand ondersteunen, hier tegen fascisme, is ook echt teveel van het goede.
En, zeg je, een gevecht… Ja, dat zou het gajes wel willen. Begrijp je?

U begrijpt, ik heb er even schoon genoeg van. Voor gevechten deug ik niet en oorlog voeren verafschuw ik. Cargawar, AndieArbeit… Tot later…

Blocken, ontvolgen… Prima, geeft lucht en ruimte… Maar dit moeten we niet willen. Grote en grove bekken cultuur: http://ow.ly/i/1coX2

Op verzoek van @cargawar hier de zoeklijst van Tibaert (26 november – 4 december) met als reactie: tijdsverspilling. Wat zie ik vervolgens? Uniek, @cargawar geeft zichzelf een blok. Helaas, helaas, tegen zijn belofte en blok in is hij een dagje later weer terug:

Die Tibaert is een soort mormoon, geloof ik, die hamstert ook informatie over alles & iedereen. Ik als lul de behanger begrijp dat niet. #IQ0

Nee, hij begrijpt weinig, onze lul de behanger. Ach, als het maar goed gaat met Feyenoord, de rest is bijzaak.

nawoord

Het commentaar van Jacqueline Wouters na het terugplaatsen van bovenstaand bericht van vorig jaar staat hier en onder een copie van haar weblog. Zie hoe ze omspringt met het auteursrecht. Van hetzelfde laken een pak als Eveline van Donkelaar. In een woord, schandalig. Inhoudelijk wens ik er verder geen commentaar op te geven.Update 7 december 2013


Uitgelichte afbeelding: bron

Een gedachte over “Cargawar, een Rotterdamse lul de behanger…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.