Het lijstje van Paaltjens (Piet)

Nu gaan we Twitter eens beschouwen onder een andere invalshoek. Hoe neemt de PVV’er de activiteiten waar? Het vervuilen van de hashtag #pvv, de demonisering van Wilders, ad hominem reacties. We doen hierbij een beroep op de informatie van Paaltjens (Piet), twitterend onder de naam @nuclearfailure. Iemand die het nooit liet afweten en plots was verdwenen. Zou hem iets ernstigs zijn overkomen? Had hij zich in een vlaag van wanhoop afgewend van de Blonde Leider? We weten het niet. Hij is weg. Enkele kleinoden van hem heb ik zorgvuldig bewaard, ook om de geschiedschrijving recht te doen. Zonder twijfel is zijn belangrijkste erfenis onderstaande lijst. 

Greek, Turkish and Armenian children posing together for a picture in Istanbul, 1930’
bron

 

4 december 2012

Hier treft u werkelijk alle namen aan die ooit een negatief woord hebben geuit over Wilders of zijn PVV. Een opmerkelijke naam staat erbij, die van PVVEmmen. 

En twee grote namen ontbreken er, die van Neal Lachman en die van GaviMensch. Over hen later nog meer. 

Eerst de lijst met inleiding.Paaltjens (Piet)
UPDATE: actuele #globalfilterlijst 6-11-2011 voor #pvv : de afgelopen maanden heb ik mijn globalfilter actief gevuld met accounts die als enige doel het vervuilen van hashtag pvv hebben met o.a. op de persoon gerichte beledigingen. De lijst is opgebouwd uit AFA leden, krakers, vermoedelijk betaalde spamaccounts voor hashtag PVV van de SP en Groenlinks, spambots van Krapuul, vervalste PVV accounts van o.a. AFA activisten en enkele individuen die niet direct in een hokje kunnen worden geplaatst. Door gebruik te maken van Tweetdeck en de globalfilter optie te activeren voor de volgende accounts is de timeline weer schoon en hebben een aantal accounts die er vnl. op gericht reacties uit te lokken om vervolgens over te gaan tot de meest ordinaire beledigingen geen zin meer. 


Dit is de inhoud van mijn globalfilter:
@0pdam, @tibaert, @popie_wilders, @lindabluevelvet, @wilders_truusje, @pvvjakarta, @pvv_vvd, @slijkspringer, @lynxmedia, @cda_pvv_vvd, @mevrgwilders, @erwin_theo, @925people, @marco0pdam, @gerardholla, @leovandenberg, @maxim1110, @nwlibambitie, @teitoren, @mikaeljmartin, @marutyan___2011, @nuwijweer, @eenweerwoord, @svenstweet, @neemjemoeder, @solidairnl, @pvvvenlo, @correctietik, @rickh024, @atakirat, @zom_biejesus, @kesteab, @tibgrim, @klaaswhat, @michelmirjam, @wijnazijn, @addiepeek, @poeetweet, @ninegmusic, @anascortezreina, @mesovlog, @wltrrr, @evelineklopper, @holladiejan, @brechtmesser, @domineepreekt, @desonsebergen, @mlmxpertholland, @faaz71, @picoword, @vbelz, @pvvforum, @zaagvis, @grannny63, @fts_awara, @zusjewilders, @pvvemmen, @jvandijks, @mjeekhof, @cineversitytv, @ch1po, @huibree, @bakkerie, @pvvrivierenland, @nieuwspolitiek, @maryhellebreker, @mjwww, @njeekhof, @c00prgtr, @commuungenis, @hacetweet, @linksloeder, @rstroombergen, @onnobosma
Natuurlijk maken de linkse spammers regelmatig nieuwe accounts aan en komen ze er dan weer met enkele tweets door. De inhoud van mijn filter zal ik dan ook regelmatig publiceren zodat alle PVV kiezers die Tweetdeck gebruiken geen last hebben van deze spam accounts waarvoor Twitter verder geen werkende oplossing heeft. 


Zoals gezegd ontbreken twee namen in de lijst van Piet. Die van Neal is opmerkelijk te noemen. Piet en Neal respecteerden elkaar wel, zover ik me goed herinner, maar was het niet Neal die als een ware zielknijper de persoon en niet de politicus Wilders onder het mes legde tot grote ontsteltenis van de #pvv gelederen? En niemand ontsnapte aan de aandacht van Neal. Steeds weer was ik verbijsterd hoe hij te keer ging tegen die eenvoudige brave zielen die alle heil verwachten van Wilders. Hoe hij Jeky aanpakte, werkelijk grof. En toch ontbreekt hij op dit lijstje. 

Een ander ontbreekt ook, Gavi, en dat is niet zo verwonderlijk. Nooit heb ik meegemaakt, tijdens het volgen van die #pvv, dat zij iets te melden had onder die hashtag. Laat ik nu gisteren weer eens gaan kijken en zie: “Mijn taak is om iedereen zover te krijgen dat ze anti worden.” Beschikt Gavi over paranormale begaafdheden? Mogelijk. Op Twitter heeft ze niet bepaald voorop gelopen in debatten over Wilders en zijn fascistische politiek. Leers, ja Leers die wel. Een o zo makkelijke prooi. Lekker mekkeren over het uitzetten van kindertjes. Het lijkt me dat ze terecht niet op de lijst van Piet staat. Of anders gezegd, van haar heeft de ware fascist niets te vrezen.

Een derde ontbreekt ook op het lijstje, en dat is Sjaakie. Volkomen begrijpelijk ook. Voor die PVV’ers trok ze haar neus op, daar wilde ze niet mee in contact komen. Ik zei wel eens tegen haar, reageer eens op Jeky, goed voor het politieke debat. Denk aan het vreemdelingenbeleid, aan Europa, SP versus PVV. Nee, Sjaakie gaf niet thuis. We weten hoe ze inmiddels tot inkeer gekomen is dankzij de pedofielenjacht. Ze is aangekomen waar ze thuis hoort. Haar eerste proeve van betrouwbaarheid, trouw aan de fascistische zaak, heeft ze inmiddels afgeleverd, een lijst. Hopelijk neemt ze nu ook kennis van het bovenstaande inclusief de werkwijze van Piet, dan wordt voor haar en haar PVV vrienden het plaatje compleet. U vindt die vrienden hier terug, niet haar beschermers en supporters. 

En nog dit. Je kunt wel lijstjes blijven aanleggen…! Van geestelijk gestoorden, van paranoïde figuren, mensen die van alles en nog wat door de telefoon gillen of je midden in de nacht opbellen? Daar begin ik niet aan. Wel blijf ik signaleren. Dit bijvoorbeeld:

 

4 december 2012


Het gaat over mij en een neef…

 


Een reactie op “Het lijstje van Paaltjens (Piet)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.