IJzersterk

Stone Burlesque, Detroit – Bill Rauhauser, 1960s


Toegevoegd op 5 september 2019 en terug gedateerd


Ter inleiding bijna zeven jaar later

 
Stelling: Mensen die bewust anderen schade toebrengen, ze van eer en goede naam beroven, moedwillig laster en leugens verspreiden, geen enkele verantwoording wensen af te leggen over hun daden, elke dialoog ontwijken en integendeel op de ingeslagen weg voort gaan zijn fascisten. Zij willen heersen, ze willen hun rug vrijhouden, ze slepen anderen mee in hun waan of in hun opzet tot verdacht maken, ze spelen het spel van wij tegen zij, van het zaaien van wantrouwen die uitmondt in blanke haat. Zij wensen niet dat kennis genomen wordt van feiten, ze wensen te indoctrineren.

Illustratief is deze tweet:


@InaDijstelberge
@Het_OM laster en valse beschuldigingen zijn toch strafbaar? Er liggen verschillende aangiftes tegen deze man waarom gebeurt daar niets mee?Op 00:05 – 16 jan. 2017 wordt ze geRT door André de Raaij, een man die tevens aangifte heeft gedaan tegen mijn persoon. Grappig in dit verband, in mij zag hij een medewerker van de AIVD, dat rook hij, dat wist ie zeker. Paranoia is hem, kunnen we dus rustig stellen, niet vreemd. In ieder geval is hij een van de “geestelijke vaders” van de actie tot verdwijnen van mijn weblogs bij Google.

Onovertroffen blijft Riethof, die moet ik nu aannemen opzettelijk gelogen informatie over mij verspreidde, na lange tijd vermoed te hebben dat hij valselijk benaderd was door iemand die zich voor mij uitgaf. Lees Anja Meulenbelt, dan wordt het meer dan duidelijk. De man bedriegt en liegt zo ongeveer alles bij elkaar als het hem zo uitkomt. Of het pathologisch is weet ik niet. In deze TL treft u die kerel aan. De data spelen uiteraard een belangrijke rol, vandaar dat ik voor het gemak verwijs naar de stukjes op dit weblog vanaf oktober 2012.

Verder als toelichting nog op het onderstaande de namen van de spelers: Cargawar, MWNW, BenZonaa = IJzerdraat, allen aangesloten bij OBA, een platform van Dijstelberge; MSN = megasupernieuws = Herman Falkenstein; HenriScafK, een fake-account van Friedrich Eckhardt. Zowel Falkenstein als Eckhardt zijn veroordeeld vanwege hun activiteiten op internet.
 28 nov. 2012
@cargawar Aantal aangiften tegen = 6 aangiften tegen = 18 Wie gaat winnen? 30 nov. 2012
Tibaert heeft jou geen reet aangedaan, jouw probleem is je onderbuik @cargawar 30 nov. 2012
@cargawar En hoe komt Herman bij jou ????? door de hatertjes 30 nov. 2012
Een account aanmaken voor één bericht…;-) Seniel? RT : @cargawar Ophoepelen rare seniele (cont) 30 nov. 2012
@cargawar wel grappig enige volger is 30 nov. 2012
Nee, helaas, dat kan niet meer. En je weet nu waarom. RT @cargawar: dames, heren, laat mij lekker buiten jullie fitties 3 dec. 2012
@cargawar Dat julie je laten bedreigen en er niks aan doen maakt julie trouwens beide stelletje lulletjes 3 dec. 2012
@cargawar 3 lulletjes want ik vergeet @BenZonaaa maar succes met de kansloze aangiftes (wie laat zich nou bedreigen zeg ) 3 dec. 2012
@cargawar Jou ziek Oorlog met Herman is net achterlijk als Tibaert zijn ziek oorlogje met Jekylline, NO BALLS what so ever 3 dec. 2012
@cargawar Als je denkt dat ik Tibaert ben dan ben je wel heel erg simpel maar ja maakte je eerder al duidelijk, 4 dec. 2012
Als antwoord op 
Mijn weldenkendheid zegt mij in ieder geval dat je laatste blog bagger is en je geloofwaardigheid aantast. @cargawar 4 dec. 2012
Update: voor het perspectief van… RT @cargawar: doe eens tof Tibaert, en plaats jouw…4 dec. 2012
Als antwoord op 
Die geloofwaardigheid neem ik voor mijn rekening. Denk eraan, op de eerste plaats registreer ik. En, oordeel niet te snel. 4 dec. 2012
@cargawar Heb het gisteren ook meegemaakt. Geef het op. Normaal en genuanceerd mag niet van . Niet met hem eens = fascist . Zielig
 

 

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.