Een vaandeldraagster (bis)

Darío Ortiz Robledo


Toegevoegd op 12 maart 2014 en terug gedateerdEen kleine update van het bericht “Een vaandeldraagster” na de ingreep van Dijstelberge, die het kenmerk draagt van een overval tot het plegen van censuur. De opvattingen van de hier genoemden lieden vallen zonder uitzondering in de categorie goor, zeg maar die van Jeky tot Sjaakie en van Friedrich tot Huib.

MIJN BEVINDINGEN


Of ze “officieel” aangifte heeft gedaan kan ik niet weten. Zo ja, dan had ik graag kiekeboe gespeeld bij dat gesprek op het politiebureau. Misschien kan ze het verbaal eens laten zien. Lijkt me leuk voor het nageslacht, weten mijn kinderen tenminste wie hun vader was. Want geloof me of niet, Sjaakie weet alles van me, daar gaat zelfs Huib blind vanuit. Haar werkwijze dwing bij hem respect af, tegen mij zegt hij dat ik maar eens wat zinvols moet gaan doen. Ja, Huib mag en kan dit zeggen. Ook hij weet het. Wat?

Ja, wat? Ik heb, de hand op mijn hart, geen enkele juistheid in het geschrift van Sjaakie aangetroffen. Ja, mijn leeftijd klopt en ik woon in Maastricht. En verder? Die screenshots zijn echt, echte screenshots dus. En dat linkje naar de NRC klopt ook al, maar lees de context eens. Zelfs het figuur Friedrich Eckhardt was consciëntieuzer in zijn melding over mijn bijdrage in dat forum.

Het afscheid met neef André

Ook dat geruzie met die neef van me is juist. Maar wat zou ik weggehaald hebben? Ik betreur het ten zeerste dat ik niet alles heb vastgelegd indertijd, voor hij mij ging blokken op Twitter en Facebook. Het was een ware les over het gedachtegoed van de Zwarte Kousenkerk in Nederland. Gedoopte katholiek en een ware katholiekenhater is die neef. Zou hij weten dat Wilders katholiek is? Ik vermoed van niet. Maar zoals gezegd dat is spul voor later.

Wat Sjaakie te melden heeft is niets anders dan een grote brei van leugens ontsproten aan haar brein en/of van haar soortgenoten. Laten we het fantasterij noemen. Dit gevoegd bij alle verdere smaad en laster van Sjaakie op Twitter tezamen met die van haar vriend Richard met zijn intimidatie praktijken en bedreigingen wordt het een fraai geheel voor een aangifte.

Die aangifte zou ik overigens al vorige week hebben gedaan, ware het niet dat er nog ernstigere voorvallen te melden zijn waarover ik hier helaas geen mededelingen kan, wil en mag doen. Nu richting Jacqueline van Wel. Het wordt nu wel erg heet onder je voeten, dat kan ik je verzekeren.

En Huib? Ja, die Huib. Daar zullen we ook maar eens een blogje aan besteden. Feitelijk zonde van de tijd, maar wat moet dat moet.

En m’n neef? Die verdient het volle pond, familie of niet.


Der, der kämpft kann verlieren,
Der, der nicht kämpft hat schon verloren.

Bertolt BrechtAls een soort besluit nog een alleraardigst overzicht van Scribd, dan weten we tenminste wat Sjaakie zou kunnen weten. Haar opmerkingen heb ik niet ontvangen of ik heb ze overzien. Wel is er de mededeling dat haar account opgeheven is. Kennelijk werkt ze met de Dropbox. Ik ook…

WHO READCAST YOUR DOCUMENTS?

De betreffende e-mail is gedateerd op 10 december. Dat betekent dat Jacqueline Wouters uiterlijk 5 december kennis kon hebben van alle tweets opgenomen in bovenstaande lijntjes. Dit betekent tevens dat zij nadrukkelijk met opzet op zoek is naar zaken die mij (in haar bekrompen visie uiteraard) kunnen beschadigen. Het werpt al bij al een schril licht op haar werkwijze. Personen in diskrediet brengen zonder gehinderd te worden door enig moreel besef of verantwoording, zonder enige kennis van de materie. Een gevaarlijk mens, die Sjaakie? Ik denk van wel.Uitgelichte afbeelding: Darío Ortiz Robledo – bron en info

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.