De waandenkbeelden van Gekke Gele Geertje

Classy rider
De angst grijpt op Twitter om zich heen. Gelukkig neemt Sjaakie al geruime tijd het voortouw om het kwaad, genaamd Tibaert, in de kiem te smoren. U kent haar wel, de dame die het stokje van Henk Bres heeft overgenomen in de strijd tegen pedofiel Nederland. Jacqueline Wouters is haar naam. Dankzij haar weten we nu dat de rechtelijke macht in Nederland niet deugt, dat de VVD top bij pedofilie betrokken is, dat zelfs een geliefd oud-burgemeester van Amsterdam tot de verdachten behoort. Omdat ik dit laatste niet kon accepteren hoor ik nu voor haar op zijn minst tot de groep gedogers van pedofilie, zo ik al er niet eentje ben.

Ook op het gebied van cyber-criminaliteit is ze inmiddels ingevoerd en is naar de politie gestapt. Volgens haar zou ik haar Twitter accounts hebben doen opschorten, haar Opera-blog hebben doen verdwijnen, haar gestalkt hebben met fake-accounts en bestookt hebben met telefoontjes.

Huib Riethof, wethouder van Amsterdam, heel lang geleden, bevestigt zulks en ik zou het volgens hem zelfs hebben toegegeven, dat bellen met name. Ik zou hem een DM gestuurd hebben… Ik zou me maar eens, samen met mijn vrouw, onder psychiatrische hulp moeten stellen of in analyse gaan of iets dergelijks, Jacqueline van Wel was welkom op die therapeutische sessies. De goeie man blinkt uit in faliekante leugens en doodzwijgen. Hem beschuldig ik ervan dat een dwaas, Sjaakie, volledig op tilt is geslagen. Ondertussen speelt hij de vermoorde onschuld en trekt anderen blijkbaar mee in zijn gedachtegang.

Juist van iemand als Riethof had ik dat niet verwacht, niet kunnen verwachten. Een man die in zijn bio op zijn blog iets vermelde over fascisme… De juiste formulering weet ik niet meer, maar ik kan de bewuste tekst niet meer terugvinden. Of ze is dezer dagen weggehaald of ze is veranderd. Zo te zien het laatste. Of nee, stond ‘t toch niet op zijn Twitter-bio? * Vreemd wat hij zegt over programma’s voor stedelijke beleid. Z’n naam kan ik me in dat verband niet herinneren. Maar dat kan aan mij liggen. Tot zover even mijn ervaringen met Huib Riethof.

Een vermoeden heb ik wel, namelijk dat Riethof tot die groep mensen behoort die nooit zullen begrijpen dat je iets gratis en voor niets doet. Niet voor geld, niet voor naamsbekendheid of carrière. En juist mensen uit die groep egoïsten tref je in grote getale aan onder PVV wimpel. Dagelijks leggen ze er getuigenis van af in hun tweets. Nooit zullen ze iemand bijstaan, die in de verdrukking zit. Ook niet in de microkosmos op Twitter, waar dat echt niet veel moeite kost. Bange, laffe mensen zonder een greintje respect zijn het.

Laat ik het zo zeggen, Jacqueline Wouters en Huib Riethof zijn in geest en handelen al toegetreden tot gelederen van Gekke Gele Geertje, of ze nou “links” of “rechts” stemmen. Hun praktijken reken ik tot fascistische. Precies waar hun rechtse geestverwanten mij van beschuldigen. Het kan verkeren. Aan de lezer het oordeel.


 

 

     De (gele) link verwijst naar: @Correctietik


En toch zullen weer mensen gaan roepen, maar bewijs dan eens dat jij niet de dader bent, dat jij niet stalkt, niet belt enz… Beste mensen, ik beperk me tot wat u ook kunt zien. Ik snuffel niet en val geen mensen lastig. Ik registreer en vraag door. Voor een aantal twitteraars is dat bijzonder vervelend gebleken en gaan dreigen, zeggen actie te ondernemen richting politie of dreigen m’n huis te komen slopen, bedreigen me met fysiek geweld, slepen er mijn familie bij. Al dat soort praktijken verfoei ik in het algemeen en ik wens niet als kop van jut te functioneren. Maar u weet het, gajes draait graag de bewijslast om. En die mensen komen op een lijst. Vanaf vandaag dus ook @huibree. Dat is alles, wat mij betreft. Of voelt u zich geroepen zich tegen valse aantijgingen te verweren? Dan wil ik u graag uit een droom helpen. Op internet is dat bijkans onmogelijk.


* En ja hoor, achter de link met z’n naam valt het te lezen: “Follows and analyses far-right and fascist trends in Europe”.


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.