Screenshots

· internet, justitie
Authors
27 december 2012

Helaas, zei men mij vorig jaar op het politiebureau, digitaal aangeleverd materiaal accepteren we niet. Vervolgens kwam voor mij de worsteling, selecteren van screenshots terwijl ik nauwelijks iets zag.

Weer goed ziend en een jaar verder moet ik constateren dat het venijn in het detail schuilt. Een screenshot valt blijkbaar goed te manipuleren. Een half jaar geleden verscheen een tweet waarin ogenschijnlijk @tweepstra een oproep tot moord van Wilders plaatste. Echter, de auteur was iemand anders. De vraag, die nog steeds niet beantwoord is, wie manipuleerde die tweet? Degenen die ze rondstuurden waren @linksrapalje (Friedrich Eckhardt) en @cassandratroy (Alexandra Strieker). Ze doken op bij het teruglezen van mijn TL i.v.m. de beschuldiging over hacken via de link van het bewuste screenshot bij @objectivist_def.

screenshots 27 december 2012

Wat bezielt Alexandra Strieker dergelijke berichten rond te sturen? Het doen verstommen van ongewenste tegengeluiden? Het verspreiden van haat? Het kweken van een agressief sfeertje om geweld uit te lokken? We kunnen slechts gissen. Wel is duidelijk dat zij of de opdrachtgever is tot het maken van dergelijke berichten of dat ze de maker volledig vertrouwt, mogelijk persoonlijk kent. Iemand zonder twijfel uit rechts extreem circuit. Zelf beschikt ze niet over de benodigde kennis, dat is me inmiddels wel duidelijk. Ongetwijfeld wist ze wel dat ze zich schuldig maakte aan een strafbaar feit.

Ach zegt een andere onverlaat,  @yvirich, er waaiert van alles rond. Waar maak je je druk over? Dit invidu wist over mij te melden dat ik iemand anders met de dood bedreigd had. Om zijn schanddaad te bedekken haalde hij of zij later weer snel die tweet weg. Te laat, want de bron bleef door de retweets zichtbaar.

screenshots 29 oktober 2012

Ja, rond waaieren, rondzingen, doet het. Je zou eens iets positiefs over iemand te melden hebben. Dat kan niet. Waar zouden mensen als Alexandra Strieker en Jacqueline Wouters dan hun leven mee moeten vullen? Hun fantasie is dermate gefixeerd op het kwaad dat zonder uitzondering van de ander komt dat ze niets anders meer waarnemen en desnoods de realiteit verrijken met hun eigen hersenspinsels. En wat te denken van onderkruipsels als @yvirich en @gerardvane? Op zijn minst zijn ze hypocriet en hoe…

Met gemoraliseer kan ik moeilijk uit de voeten. Maar wat als je iemand van een zwaar delict beschuldigt en met droge ogen instemmend citeert: “How does something immoral, when done privately, become moral when it is done collectively?” Dan zeg je dat er zoveel rond waaiert, niet waar @yvirich? Zo gaan amorele en immorele fascisten te werk.

Die screenshots toch. Als je ze maar niet manipuleert om je gelijk te halen. Telkens verbaas ik me er zelf over hoe snel je vergeet. Ook deze van Alexandra Strieker en haar maatjes: NAW gegevens. Nu staat vast waar Jacqueline Wouters haar kennis vandaan haalde.

Is de drijfkracht van Sandra de angst voor de ander, niet de moed hebben om ongewapend op de ander af te stappen, zich durven over te geven in vertrouwen, in liefde? Het zou kunnen, griezelig zijn haar gedachtekronkels en haar zelfingenomenheid. Haar kennis, haar vermogen tot inzicht is hoogst beperkt en toch geeft ze finale oordelen over anderen, bijna over ieder ander. Slechts mensen die slaafs haar beperkt wereld- en mensbeeld volgen kunnen haar waardering wegdragen. Ze is dan als een moeder die de tekortkomingen van haar kinderen niet waarneemt. En toch durf ik te zeggen dat ze geen weet heeft van kinderen, zorg en bescherming van kinderen. Het is erger. Ze leeft van leugen en bedrog. Weer die screenshots.

Deze screenshots Van Alexandra Strieker heb ik vanochtend gemaakt. Toch herinner ik me nog anderen. O.a. eentje met “femi-nazi’s”. Vraag, zou ze tweets weghalen? Ja, kijk maar. Rechtsboven het rijtje op de Hootsuite van Tibaert_extra, daar staan ze nog. In haar rijtje zijn ze weg, evenals op Twitter-web en TweetTunnel.

Zo springen mensen als Alexandra Strieker met de waarheid om. Zo springen ze met de integriteit van anderen, mensen die ze als hun vijand beschouwen, om. De TL van haar: Pomoqueen in kerstsfeer. De tweets van Tibaert_extra over dezelfde periode: 17-27 december 2012. En voor de volledigheid ook die van Tibaert.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: