De liefde van vrouwen voor een soldaat van Wilders

Herbert List
De wegen van een bepaald slag vrouwen zijn onnavolgbaar. Op een of andere manier voelen ze zich aangetrokken tot geweld of mannen die gewelddadig zijn of dergelijke taal uitslaan. Het is of ze bescherming zoeken bij juist het verkeerde individu. 

Hulpverleners uit de Vrouwenopvang kunnen er een lied van zingen. 

Weblog Sandra Strieker

Op Twitter pik je ze er zo uit. FE te R geniet onder die groep vrouwen een aanhang en een vertrouwen die je niet voor mogelijk houdt. 

Illustratief voor wat deze vrouwen bezield lijkt me Alexandra Strieker. Ze  steekt een stukje in elkaar over mannenhaat en feminazi’s en meer van dat fraais waar de honden geen brood van lusten. Het kan mogelijk wel dienen om de psyche van haar en haar soortgenoten eens aan een nader onderzoek te onderwerpen.

Neem nu Mirretje. Ja, wie is Mirretje? Ze RT gisteravond:

: Mag niet van link-SS- RT : laat de overheid onze kinderen maar beveiliging geven tegen die pedofielen en marokkanen” 

: #pvv me woede kookt nu gewoon,waar is dit kutland mee bezig wij ons doodwerken en hun zooi betalen laten ze oprotten”.

Op deze fraaie statements reageerde ik met:

“Marokkanen wonen in Marokko en pedofielen… Juist, Wilders en Fortuyn… – Hoor deze gasten die op mijn kosten hier zijn opgegroeid… Deporteren die handel? – Weten jullie überhaupt wat werken is? Nee toch…”.

Natuurlijk bevatten ze niet wat ik zeg. Van mensen die nooit verder zijn gekomen dan het citeren van koppen uit de Telegraaf kun je ook niet meer van verwachten. Ze reageerde dan ook geheel in stijl:
 


 


Dan vraag je eens door, om haar aan het denken te zetten. Vergeefse moeite kan ik u vertellen:

“Vertel. Wat versta je onder werken. Het benieuwt me echt… – Ja, wie kent wie hier op internet? Stel je maar even voor met naam en toenaam… – Mijn mond houden? Zou je wel willen, geen tegenspraak en zo meer. – In een open vrije samenleving staat iemand voor wat hij of zij zegt en doet… – De vraag is of jij dat aankunt. Ik doe niet anders… – En op zijn minst zul je duidelijk moeten maken wat onzin is en wat niet… – Als dame ben je de hoffelijkheid zelve… Wat een taal… RT @mirretje36: @Tibaert_extra @LinksRapalje #pvv. Nou (cont) tl.gd/kj5q9s.

Vervolgens vluchtte ze in de armen van FE te R, maar dat kon ik op dat moment nog niet zien.

Een uurtje later kreeg ik een prachtverzameling toegestuurd van de werken van de enige ware Wilders soldaat die Nederland rijk is.
 


 


U ziet het, FE te R heeft ook Jacqueline Wouters leren waarderen. Het respect is wederzijds. Maar hoe liep het af met Mirretje? Dat valt hieronder terug te lezen.
 


 


Niemand spreekt zo onophoudelijk en duidelijk de gedachten van Wilders uit als deze FE te R. Ieder op zijn post, in zijn vertrouwde rol. Ga er maar vanuit tegen alle anders luidende berichten in dat de fascistische beweging PVV een grootse toekomst wacht. Alle factoren schijnen mee te werken. De stille wegbereiders zijn talloze vrouwen. Eentje heb ik de afgelopen maanden in het bijzonder leren kennen, Jacqueline Wouters. En zo zijn er meer, veel meer, ook dat heeft de geschiedenis ons geleerd.

Of anders gezegd, echte mannen zijn gevraagd, helden. Zoals Teun, een trouwe secondant van Friedrich. Teun, de man van de wellicht al honderden accounts op Twitter. Hij leverde zijn maatje een necrologie aan op zijn PI blogje. Rechts hieronder een reproductie met het oog op de context van bovenstaande tweets.


 

 


Wouters: “Stop het tuig in een container”.

foto Ton Koene/hh – De Standaard

Foto: Herbert List – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.