Een onbetrouwbaar sujet

Foto: z.t.3e80e-schermafbeelding2013-01-01om04-13-17-1Even vooraf. Met het volgend bericht was ik in de weer terwijl me een map met screenshots bereikte. Dat was even slikken. vandaar eerst even aandacht voor FE te R, een van de vele nieuwe relaties van Jacqueline Wouters.

Eckhardt aan Wouters:

“tibaert, u bedoeld alphonse scaf, de ouwe psychopaat wonende op de montenakerbank te Maastricht? Die geld geeft voor iemand zijn naw? #pvv”. OnderDe liefde van vrouwen voor een soldaat van Wilders”  meer.

En het screenshot hiernaast, Hoeren en pedo’s? De titel spreekt duidelijke taal, maar voor Sjaakie blijkt hieruit dat ik een vieze pornoboer ben. De stukjes van mij leest ze overigens niet, weet ik onderhand, die kan ze niet bevatten. Ik vermoed zo dat Jeky, neuken, zuipen en gokken, het in haar broekje doet van het lachen.

Waarom nog aandacht besteden aan iemand als Jacqueline Wouters? De vrouw die het tot haar levenstaak rekent Nederland “pedofielrein” te maken? Er zijn vele redenen voor aan te geven: hoe je ogenschijnlijk onbelemmerd je gang kan gaan op internet, over wat vrijheid tot meningsuiting behelst, hoe je instituties van de rechtstaat kunt beschadigen en helpen afbreken,  hoe je je tot instrument kunt laten maken van fascistische krachten, hoe je een klimaat van wantrouwen schept en meer kun je aan de persoon Wouters en haar activiteiten op internet vastknopen.

In dit weblog heb ik me steeds zoveel mogelijk beperkt tot het registreren van wat er zoal plaats vindt en met welk kennelijk doel. Daarbij kan ik nauwelijks anders te werk gaan dan uitgaan van mijn eigen wedervaren als in een soort case studie. De opmaat achteraf bezien tot dit alles vormde het vermakelijke gedoe van iemand die onder de naam @darknessnieuws opereerde en vol was van de Groot-Nederlandse gedachte. Alras kreeg ik te maken met een dorpsmeisje uit Echt, die ik van lieverlee kruidenvrouwtje ben gaan noemen. Onbekommerd sprak ze haar vooroordelen uit en liet haar grote adoratie voor Wilders blijken. Toen ze te zeer in het nauw kwam kreeg ze steun van de PVV aanhang op Twitter, die ik sinds die tijd tot mijn vaste stalkers mag rekenen.

Een geval apart vormt Alexandra Strieker, iemand die daadwerkelijk politiek actief is en gekandideerd heeft voor het Europees parlement. Ze was een van de gesprekspartners van Leo Lewin, de man waardoor ik op Twitter actief ben geworden. Haar ideeën rechtstreeks ontleend aan de Tea Party deden me gruwen en ik vond en vind dat haar uitspraken een tegengeluid moeten krijgen. Daar is ze overigens niet van gediend. Ze blokte me zo ongeveer vanaf het eerste moment toen haar naam bij mij viel. Later toonde een van haar trouwe gesprekspartners op een merkwaardige interesse voor mij en ging me volgen, Peter Anshof. Zijn ware beweegredenen werden snel duidelijk. Censuur, het laten verdwijnen van dit weblog. Daar kwam later mijn Twitter account bij. Tot heden voor hem zonder succes.

Van meet af aan spelen een drietal personen een belangrijk rol in de vervolgingsjacht op mijn activiteiten op Twitter, Blogspot en Scribd door het plegen van vervalsingen van mijn en andermans tweets, het rondbazuinen van gefantaseerde of wel juiste persoonlijke data van mij en anderen, pogingen tot sabotage en meer fraais. Ze ontzien zich daarbij niet familieleden in hun spel te betrekken. Het zijn de gemankeerde baron Dirk Hartman, Wim Borgers met zijn vele Teun en andere varianten en Jacqueline van Wel. Hun ijverige en vaak zeer vieze hulpjes als Friedrich Eckhardt en ventje Eelko76 laat ik nu maar buiten beschouwing.

En de vraag, waarom juist op mij? Puur en alleen omdat ik de propaganda en waanzin uit PVV hoek niet onweersproken wilde laten. Dat heet in die kringen stalken. Dan tast je volgens hen hun vrijheid van meningsuiting aan. Grappig toch, deze fascistische omkeertruc, nietwaar? Velen ontgaat dit alles op Twitter. Ze blokkeren deze lieden als ze zelf al niet door hen geblokkeerd waren of ze negeren. Een van hen was Jacqueline Wouters tot dat… Vervolgens passeren alle genoemde figuren tot groot genoegen van Jacqueline. Ze ondervindt de grootst mogelijk steun en toont zich dankbaar. Ze treedt toe tot de gelederen van Wilders.Wie meldde zich vannacht weer bij me?
De kerel van een onbetrouwbaar sujet…
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.