Ter informatie: Stalken via Twitter

Magda Domingos (1929)TER INFORMATIE


Friedrich Eckhardt is zeer gehecht aan anonimiteit. Bij dit bericht van 7 juni 2012 onder de titel: “Stalken via Twitter” stond een foto van hem. Vandaag, 3-1-13, werd ik geconfronteerd met de volgende mededeling:

Friedrich Eckhardt, de man dus die mijn adresgegevens rondstrooit, de man die mij meermaals heeft bedreigd, onder talloze fake accounts actief is. U vindt hem onder @linksrapalje terug op Twitter. De foto heb ik verwijderd: Een vertrouwd lijstje.

Het bij deze mededeling behorend bericht (een concept) valt op de blogspot te zien. De oude lijst treft u hier aan: Stalklijst en reacties. De screenshots heb ik op de blogspot ter illustratie laten staan.


3 januari 2013

“Nu ze opgepakt is: “Moeders hou uw kleine kinderen in Mestreech binnen!!!” voordat tibaert zich vergrijpt.”

In exact dezelfde geest riep Eveline van Donkelaar later meermaals uit, Maastricht is niet veilig met een rondlopende Tibaert, ik heb de politie gewaarschuwd dat hij in Oostermaas komt, ik moet mijn kleinkinderen beschermen, pedo moet kunnen, zegt Tibaert… Enzovoort, enzovoort. Strafbaar zijn die uitlatingen gewis. Toch werd deze vrouw op grond van dergelijke berichten ondersteund door, ik noem ze inmiddels zo, het gajes van Krapuul.

Uiteraard moet ook in deze richting gezocht worden waarom mijn blogspots dienden te verdwijnen. Een les in fascistische praktijken was het en werd voor hen onverdraaglijk. Zo gaat dat, in een oorlog is de waarheid het eerste kind van de rekening. Hun betrouwbaarheid was tot het nulpunt gedaald en tot slachtoffer werd de boodschapper uitverkoren. Gelukkig is het geen oorlog en tot slachtoffer laat ik me niet maken, dat zullen ze inmiddels wel beseffen.

Frappant is wel over hoe weinig ruggengraat die mensen beschikken. Stompzinnig schelden, proberen te kleineren, maar nooit een antwoord. Te laf en te bekrompen als ware fascisten om terug te komen op gepleegde wandaden en valse beschuldigingen.
Update februari 2019
 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.