Ter informatie: Stalken via Twitter

· fascisme, fotografie, internet, justitie
Authors
Magda Domingos – 1929

bron


Ter informatie. 

Friedrich Eckhardt is zeer gehecht aan anonimiteit. Bij dit bericht van 7 juni 2012 onder de titel: “Stalken via Twitter” stond een foto van hem. Vandaag, 3-1-13, werd ik geconfronteerd met de volgende mededeling:

3 januari 2013

Friedrich Eckhardt, de man dus die mijn adresgegevens rondstrooit, de man die mij meermaals heeft bedreigd, onder talloze fake accounts actief is. U vindt hem onder @linksrapalje terug op Twitter. De foto heb ik verwijderd:

Een vertrouwd lijstje Het bij deze mededeling behorend bericht (een concept) valt op de blogspot te zien. De oude lijst treft u hier aan: Stalklijst en reacties. De screenshots heb ik op de blogspot ter illustratie laten staan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: