Bedreigend: pedofielen en tandartsen

Bertien van Manen: Tomsk (1992)
Voor de zoveelste maal in bijna drie maanden tijds vroeg ik Jacqueline Wouters om nu met bewijzen te komen over zaken waarvan ze me beschuldigt. Ik dacht het te doen via een aantal tweets die ik, zolang ze niet met een antwoord kwam, regelmatig kon retweeten. 

Dan zet je ‘s anderendaags je computer aan en je ziet dit, valsheid in geschrifte. Dat sloeg niet op de fake-account aangemaakt onder de naam van m’n vrouw:


 


Ik zal maar niet zeggen wat ik op dat moment dacht. Wat bezielt die vrouw eigenlijk? Hoe gaat ze te werk? Het eerste dat opvalt als je haar TL’s naast elkaar kunt zien is dat ze bijna 24 uur aan een stuk door bezig is op Twitter. Ze lijkt wel bezeten om bepaalde berichten door te geven. We moeten het weten, ze hamert het er bij haar volgers in. Een directe lijn valt bij dit alles niet te ontdekken, overwegend gaat het wel over slechte mensen of die daarvoor doorgaan. Of, laat ik ze niet vergeten, mensen die zij belieft zwart te maken.

Tragisch is dit voorbeeld dat ik kreeg te zien nadat ik wat meer wilde weten over bovenstaande tweets. Het stemt ondanks de ernst van de zaak tot vrolijkheid:


Je vraagt je af hoe achterhaalt ze die tweet die op een anderhalf jaar oud bericht slaat? Maar hoe dan ook, wat is ze begaan met onze kinderen. Zelfs tandartsen zijn niet meer te vertrouwen. Wat schieten we hiermee op? Helemaal niets. Als Sjaakie nu in staat zou zijn bij wat ze deed een context mee te geven zou het nog zinvol kunnen zijn. Maar zo? “Please follow & RT”…

Haar vroege ochtendzitting verliep als volgt:
7 januari 2013

 


Grappig is om te zien hoe Herman Falkenstein snel achter een slotje verdwijnt. Hij had ongetwijfeld belangrijke zaken aan Sjaakie te melden. En dan is er nog Richard. Het duo Sjaakie en Richard is het meest dwaze stel dat ik op Twitter heb leren ontdekken. Net als ooit Jeannie zijn ze de domheid voorbij en volledig overtuigd van hun eigen verzonnen waarheid. De schade en het verdriet dat ze met hun handelwijze bij anderen aanrichten laat hun volledig koud. 

Jacqueline Wouters gaat alsmaar en onverstoorbaar verder. Van de ene dag op de andere. Zou ze werkelijk niks anders te doen hebben dan onafgebroken linkjes door te sturen? Steeds over vreugdeloze zaken. Als je je er niet beroepshalve mee bezig moet houden, ben je er na een uurtje wel klaar mee. Met die pedofilie bijvoorbeeld. Zij niet. 

Naadloos schakelt ze voorts van de ene naar de andere account over. En zie waar deze SP dame haar vertrouwen aan schenkt. Aan Geert Wilders. Nu begrijp ik dat ze zich nooit wilde uiten over deze Grote Leider. Zie ook ook hoe ze mensen, zaken en verdachtmakingen aan elkaar koppelt. Daarin verschilt ze niet van Wilders. 

Je kunt het ook anders zien. Het zaadgoed dat Wilders verspreid heeft begint zijn vruchten te dragen. Wie niet is als wij, wie niet met ons is, is fout. Verdere toelichting is overbodig. Ik zeg het er maar voor alle zekerheid bij, dit is de handelwijze van fascisten. Ja, wat zijn de anderen slecht tot tandartsen toe en wat zijn wij goed. 


“Richard heeft ook aangifte gedaan tegen Tibaert… daarom kip is bezig met
valsheid in geschrifte maar ach het is een vals persoon wat verwacht je zelf van Tibaert”… 

Fons van Wissen


Fons van Wissen? Ja, zo noemde me Sjaakie onlangs. Ik was zelfs gevleid, werd ik me toch even vergeleken met mijn grote favoriet bij MVV indertijd, international en aanvoerder van Oranje. Zou ze dat weten? En bestempelde ze hem ook al niet tot pedofiel? Dat zou ik moeten terugzoeken. Bijna was deze grote sportman Feyenoorder geweest als het aan MVV en Feyenoord gelegen had, maar dat zullen echt weinig Rotterdammers weten…


Uitgelichte foto: Bbron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.