Bedreigend: pedofielen en tandartsen

· fascisme, internet, justitie, propaganda
Authors


Grappig is om te zien hoe Herman Falkenstein snel achter een slotje verdwijnt. Hij had ongetwijfeld belangrijke zaken aan Sjaakie te melden. En dan is er nog Richard. Ongetwijfeld is het duo Sjaakie en Richard het meest dwaze stel dat ik op Twitter heb leren ontdekken. Net als ooit Jeannie zijn ze de domheid voorbij en volledig overtuigd van hun eigen verzonnen waarheid. De schade en het verdriet dat ze met hun handelwijze bij anderen aanrichten laat hun volledig koud. 

Jacqueline Wouters gaat alsmaar en onverstoorbaar verder. Van de ene dag op de andere. Zou ze werkelijk niks anders te doen hebben dan onafgebroken linkjes door te sturen? Steeds over vreugdeloze zaken. Als je je er niet beroepshalve mee bezig moet houden, ben je er na een uurtje wel klaar mee. Met die pedofilie bijvoorbeeld. Zij niet. 

Naadloos schakelt ze voorts van de ene naar de andere account over. En zie waar deze SP dame haar vertrouwen in schenkt. In Geert Wilders. Nu begrijp ik dat ze zich nooit wilde uiten over deze Grote Leider. Zie ook ook hoe ze mensen, zaken en verdachtmakingen aan elkaar koppelt. Daarin verschilt ze niet van Wilders. 

Je kunt het ook anders zien. Het zaadgoed dat Wilders verspreid heeft begint zijn vruchten te dragen. Wie niet is als wij, wie niet met ons is, is fout. Verdere toelichting is overbodig. Ik zeg het er maar voor alle zekerheid bij, dit is de handelwijze van fascisten. Ja, wat zijn de anderen slecht tot tandartsen toe en wat zijn wij goed. “Richard heeft ook aangifte gedaan tegen Tibaert… daarom kip is bezig met valsheid in geschrifte maar ach het is een vals persoon wat verwacht je zelf van Tibaert”…Fons van Wissen


Fons van Wissen? Ja, zo noemde me Sjaakie onlangs. Ik was zelfs gevleid, werd ik me toch even vergeleken met mijn grote favoriet bij MVV indertijd, international en aanvoerder van Oranje. Zou ze dat weten? En bestempelde ze hem ook al niet als pedofiel? Dat zou ik moeten terugzoeken. Bijna was deze grote sportman Feyenoorder geweest als het aan MVV en Feyenoord gelegen had, maar dat zullen echt weinig Rotterdammers weten…Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: