Plaatjes en de coaching van Huib

Een gelukkig jongetje
Van lieverlee is het voor mij een vaste gewoonte geworden om screenshots te maken. Een snelle methode t.b.v. dit blog en je kunt ze bovendien samen tonen via fotoalbums. Die van @jekylline is de bekendste. Gezien de hoeveelheid materiaal ga ik er ook eentje van @jajwouters cs aanleggen. Het begin is er.

Een herinnering van oktober vorig jaar:


Een vergelijking tussen tweets van Wouters:


 


De voorbeelden spreken voor zich, dacht ik zo. Links korte tijd voor mijn blok, rechts erna.

Met het andere blog is dit bedoeld: Schuld en slachtoffer, Slachtoffers! Ter herinnering… Pekeltje en pedofilie en andere artikelen op het voormalige Opera blog. Lees vervolgens nog eens het rechter rijtje. Ga ja dan niet twijfelen aan de geestelijke capaciteiten van Sjaakie? Ik wel…


Aanvulling december 2013.
Of, dat ligt ook voor de hand, ze heeft de verkeerde coach, iemand die bewust de zaak beduveld. Iemand op wiens leugens Wouters kan bouwen, iemand als Huib Riethof?Foto – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.