Stalken op Twitter, een illustratie…

Zondag 13 januari 2013, nauwelijks twee maanden nadat Jacqueline Wouters Twitter had vol geplempt met leugens en smaad aan mijn adres. Hier richt ze zich aan Ineke Wolf. Lezen jullie even mee Huib Riethof en André de Raaij? Het is slechts een kleine illustratie… Door jullie toedoen, op welke wijze ook, is het bijbehorende Twitter account van dit krantje opgeschort, weggejorist zogezegd. Zodoende kan ik het niet meer aanpassen. Elke avond rond middernacht stuur ik het nog wel door. 

 

Hieronder de copie van dat oude bericht…

 

Katharine Hepburn on location in Africa for the filming of The African Queen. 1951
bron


Het gaat alle perken te buiten. Van onderstaand voorbeeld kan ik er tientallen geven. Het zijn er beslist veel meer. Oordeel zelf…


Schermafdruk 2017-12-30 01.55.06


Waarover gaat het? Over dit krantje:Op die achtergrond valt Adolfo Kaminsky en zijn dochter Sarah te zien. Kaminsky, een groot vervalser. Waarvan? Zoek het maar eens uit, hij heeft er duizenden levens mee gered.

Voor de duidelijkheid de screenshots van dat bewuste krantje:


Wat zie ik nu op Twitter?

Ja, nu begrijp ik het. Het zit Sjaakie dwars dat ik geen berichten uit haar lijfblad opneem. Een krant vrij van smaad en laster troep. Eigenlijk van alle troep, moet ik van haar nu aannemen, schreef ze niet: “dat je die smaad en laster troep leest van #tibaert of stuur je het ongezien door”?

Van Ineke Wolf heb ik nooit taal nog teken vernomen. Ook voor wat dit betreft stapte Eveline van Donkelaar later in de voetsporen van Sjaakie. Ze ging zelfs over dit krantje klagen bij de uitgever om het volledig verwijderd te krijgen. U zei fascisme? Juist…


Update 19 januari 2016 

Een reactie op “Stalken op Twitter, een illustratie…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.