Het is een complot…

GIRLS GONE VINYL
Vooraf, fatsoensrakkers zijn er meer dan genoeg in dit land. Het lijkt wel een plaag. En zie waar het in uitmondt: Haatlijst van Tibaert.


Die @liberaalnico herinner ik me vooral doordat hij in gesprek ging met de fake-account @tibeart in de veronderstelling dat hij met mij van doen had. Hij kan het moeilijk verkroppen dat z’n dwaasheden richting mij gedocumenteerd zijn. Een kenmerk dat hij deelt met velen uit het rechtse en extreem rechtse kamp op Twitter.


 


Onderhand lijk ik wel een boekhouder van schunnigheden, bedreigingen, smaad, leugens, laster. Voor anderen kan ik niet instaan, wel voor me zelf, vandaar dat het veelal gaat over wat ik zelf ervaar op Twitter. Dan valt er blijkbaar niet aan te ontkomen dat de daders gaan speuren in je privéleven. Mijn personalia en die van mijn familie circuleren al van medio 2011 in PVV kringen. De foto van m’n woning, woonadres en afgeschermd telefoonnummer worden schaamteloos op internet gezet. Gisteren ontdekte mijn vrouw een nieuw dieptepunt in wat schorem vermag. De complete lijst van koorleden met adressen, telefoonnummers en e-mail adressen van haar koor is openbaar gemaakt, opvallend genoeg viel die link te zien samen met een andere die verwees naar het schunnige blog van Jacqueline Wouters. Ja, Jeannie van Ophoven heeft indertijd prima werk afgeleverd door met een foto van m’n vrouw te gaan leuren. Mijn vrouw is inmiddels in fascistische kring gepromoveerd tot nazi-hoer.

Wat ligt meer voor de hand om iemand, zoals ik, kalt te stellen door op de persoon te spelen, mijn psyche van een attest te voorzien?  Rechtstreeks of indirect. Het doemt op als de argumenten ontbreken, de waarheid geweld aan gedaan wordt. Het is een hoofdstuk apart en een terrein waarop ik me niet graag begeef. En ook wie ben ik om over de psychische gesteldheid van anderen te kunnen of mogen oordelen?

Het heeft me wat werk gekost de afgelopen maanden, maar het blokkeren van Jacqueline Wouters en het ten einde raad melden voor spam van haar occupy accounts heeft me veel geleerd. Hoe gehaaid fascisten zijn aan de ene kant en hoe je het mes in de rug krijgt van de andere kant. In feite niet zo verwonderlijk. Veel mensen gebruiken kennelijk Twitter om hun ego uit te vergroten, Gutmensch of niet. Geef je ze geen gelijk dan zul je het bezuren. En zo zien we weer, zoals altijd, les extrêmes se touchent.

Kleingeestigheid is troef en de minkukels komen bovendrijven, ze willen o zo graag hun duit in het zakje doen. Zo onze Nico. Dit soort lieden kunnen niet lezen, ze willen niet nadenken en twijfel is hun vreemd. En dan krijg je deze resultaten:


15 januari 2013

 


Verbluffend vind ik hoe innig de relatie al is tussen Friedrich Eckhardt en Sjaakie. Zou Jacqueline weten met wie ze hier te maken heeft? Nee, hoeft voor haar niet, want hij levert betrouwbare informatie aan over mijn persoon, dus hij staat aan de goede kant. Zo ook @jekylline, @gavimensch, @baronvbeauluna, @huibree, @cassie_troy, @megasupernieuws. Allen mensen met een diep inzicht over mijn persoon. Nu nog wat plooien gladstrijken en ze kunnen samen door een deur.

 

 

Het is een complot zouden meerdere van hen roepen als het omgekeerd was. Nee, hoor het is zeker geen complot maar blijkbaar werkt de menselijke psyche zo. Je kunt toch veel beter één individu wegzetten als fatsoensrakker of stalker dan dat je je laat belemmeren in je geldingsdrang.


Update januari 2017.
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.