Het gevaar van mensen als Jacqueline Wouters

Détail du sarcophage Farnèse avec des satyres et des ménades cueilleuses de raisins. [+ 225]
Musée Gardner, Boston
Iedereen die een beetje thuis is in de wereld van internet heeft wel eens van ranking gehoord. Welaan, namen aan elkaar koppelen en dat maar vaak genoeg herhalen, tot in den treuren retweeten via drie accounts met duizenden volgers zet veel zoden aan de dijk. 

Het resultaat: zoek op Demmink bij Twitter en u wordt geattendeerd op Tibaert.

Nog mooier, Sjaakie heeft nu het bewijs in handen, het zelf gefabriceerde bewijs, maar dat doet er voor haar niet toe, dat er een band, welke dan ook zou bestaan tussen Demmink en mij. Als Sjaakie er niet was geweest had ik misschien nu nog niet geweten wie Demmink is, maar dat ter zijde.

Duidelijk is wel voor ieder weldenkend mens wie wie “stalkt”. 

Hieronder de screenshots van de links waar Jacqueline Wouters in nevenstaande tweets naar verwijst. Inmiddels heb ik enkele dagen TL van haar vastgelegd als bewijslast over haar praktijken op Twitter. Te hopen valt dat dit bericht deze firma bereikt en de nodige maatregelen neemt.

Enfin, de innige samenwerking tussen PVV schorem, mensen die haar moreel steunden als Eveline en zelfs aan al het mogelijke bedrog (“het bewijs”) meehielpen als Huib Riethof  heeft vrucht gedragen. Vraag me niet welke monsters gebaard zullen worden.


De bewuste TL van de afgelopen week: Sjaakie en Demmink

Hier nog apart een rijtje bijbehorende mentions:
Mentions aan Sjaakie
WOW Reported to Twitter and INTERPOL 

En nu de screenshots:


 

 


Wederom is de hoofdaccount van Jacqueline Wouters opgeschort en wederom wordt met het vingertje in een bepaalde richting gewezen. Vraagt Sjaakie zich nou nooit af of het aan haar eigen wangedrag op Twitter ligt? Nee.

Ondertussen is ze overgestapt van @jajwouters op @zegmaarsjaakie en gaat vrolijk verder.

Tot rede valt deze dame beslist niet meer te brengen. Dat deelt ze met Alexandra Strieker. Die twee hebben meer overeenkomsten dan op het eerste gezicht lijkt. Komt het doordat beiden zich sterk laten beïnvloeden door reactionair tot extreem rechts uit de USA? Daar ook vinden ze hun  grote steun en aanhang. Hun supporters…
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.