Hulp gevraagd…

The Amazigh are a sub group of the Berbers, a semi-nomadic people of Morocco, Tunisia, Libya and other areas of North West Africa.
In het verleden heb ik Alexandra Strieker al eens gevraagd me als secretaresse bij te springen. Voor haar wellicht een leerschool om politiek bewust te worden, voor mij een grote lastenverlichting. Want zie waar mijn naam aan gekoppeld wordt. Wie zou de dader zijn? Het is zeker een zoveelste gevalletje voor justitie.

Identiteitsroof… Dutch Freedom Alliance… PVV fascisten…


screenshots 18 januari 2013

 


Of ik nog ergens van opkijk? Nee hoor, fascisten scheppen een werkelijkheid, hun werkelijkheid en wij mogen dit alles ondergaan. Ergerlijk wel die mensen die dat juist maar niet willen begrijpen.

Bij nader inzien, zie ik ook maar van Alexandra Strieker af. Ze komt dan in de positie van Geert Wilders, sloop van binnenuit. Dat plezier gun ik haar maar liever niet.

Krijg je ‘s middags valsheid in geschrifte voorgeschoteld ‘s nachts gaat de beer weer helemaal los. Deze tweets krijg ik te zien en dan ga je eens bij Jacqueline Wouters verder kijken. Cynisch gezegd zou ik me in m’n handen moeten wrijven, die dame knoopt zichzelf helemaal op. Maar het is precies zoals ik al enkele dagen geleden zei, het is onvoorstelbaar dat zoveel mensen waarde hechten aan zoveel achterlijkheid.

Ja, achterlijkheid, laat ik het daar maar  op houden. Elke vorm van beschaving en intellect ontbreekt. Vreselijk.

Mag je meer verwachten? Een correspondente van de NOS bedankt haar zelfs voor geleverde informatie. Snapt u het? Voor een doorgegeven linkje…

Doek die “publieke” omroep voor mijn part maar op, kunnen we alweer een stukje van het Amerikaanse model invoeren, we liepen toch al voorop in de commercialisering van alles dat ons lief is. Media, onderwijs, medische zorg, openbaar vervoer, nutsvoorzieningen, alles op Amerikaanse leest. Voeding, kleding en zeer zeker de cultuur. Allemaal gelukkig, allemaal blij. De journalisten zullen ons de weg wijzen. 

Echte hulp valt uit die hoek ook steeds minder te verwachten, zeker niet tegen die al zo volkse trends van schreeuwen en schelden.Fake… Het terrein waar Jeky en haar vriendjes in uitblinken. Herkent u ze?Schermafdruk 2017-12-29 16.36.12De volledige kolder en smeerlapperij van het duo Sjaakie en Jeky valt hier terug te lezen. Inmiddels heeft Sjaakie hulp overzee gevonden. Interpol wordt ingeschakeld. De activiteiten van Sjaakie zijn voor een gewone sterveling werkelijk niet bij te benen. Hier haar tweets van vanochtend vroeg onder Occupyadam.

Bizar. Jeky legt Sjaakie uit wie Tibaert is, oktober’12. Nu, januari’13, legt Sjaakie Jeky uit wie Tibaert is…: ow.ly/i/1ouyT #pvv

Achter het linkje: “Verveeld zich rot die ouwe lul. Rot op stalker. De stalker is niet goed bij zijn hoofd en staat hier op een block.”

De in de TL #Tibaert vanaf 11 januari verschenen berichten staan in dit overzicht.

Uitgelichte foto: bron

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.