Een grote familie

The Seven Lady Godivas – Dr. Seuss’s little-known “adult” book of nudesTer inleiding

Sjaakie tipgeefster bij Krapuul van André de Raaij, u weet wel, de man van kutjes en blote reten. Ja, ik wilde stoppen, als zo vaak, maar het werd vele malen fraaier. Vriendinnen van me werden door de drek gehaald, De Raaij informeerde Sjaakie zelfs dat Tibaert geestelijk gestoord was. Bezopen, alcoholist was ik. Ik ging op Sjaakie lijken zei de juffrouw die zorg droeg dat al dit schoons verdween.
Ga er maar rustig vanuit dat u bij het Krapuul volkje met een stel geschiften dan wel regelrechte smeerlappen van doen hebt. Ik kan er niets anders van maken. Ik hou het op het laatste, smeerlappen, nog duidelijker, fascisten. 


Maart 2017

Het is mooi geweest. Drie maanden Sjaakie als volkomen losgeslagen dwaas op mijn hielen waren meer dan voldoende. Wat nog niet duidelijk was voor mij is dat nu wel. Een weerslag volgt nog op dit blog. Binnenkort zal ik verder bij de politie melding maken van mogelijk strafbare daden.

Het ziet ernaar uit dat ik u voorlopig nog dagelijks kan verblijden met tweets van Jacqueline Wouters. Dat doe ik dus maar niet. Ter afronding van de smeerlapperij van afgelopen weekend nog enkele montages. De stompzinnigheid druipt er vanaf. De bijgevoegde foto zal wel weer ingekaderd worden als pornografisch maar ik vind hem wel toepasselijk bij deze pedofielenjagers en hun geblaat over censuur. Denk aan Henk Bres en zijn meiden en u ziet het levensgrote verschil tussen die zelfbenoemde fatsoensrakkers en mensen met civilisatie. Je hebt verstand en smaak of niet. En u ziet het, niet alleen bij Bres gaat Sjaakie te rade maar ook bij Herman Falkenstein. Hun wederzijds vertrouwen is groot. Voor haar weet hij zelfs een artikel uit de Volkskrant op te diepen van 5 april 1995. Reden? Maastricht is de plaats van handeling en daar leef ik toevallig.


 


Wat moet je er verder van zeggen?


“Zeg valse rode haan achterlijk stuk vreten ban je nog niet ingesneeuwd? Vieze ouwe stalker val van je stinkstok.”

“Schijnheilig boontje ga een potje zitten janken zorg jij nu maar dat je vieze filmpjes goed opgeborgen zijn.”

“Wat dat betreft nog niet zo raar dat je gelinked bent an pro pedo club Demmink.”

“Ga vast op de uitkijk staan of je iemand kunt verlinken ouwe lul.”

“Verveeld zich Tibaert zijn club is opgerold censuur demmink en pedofielen in Maastricht.”

 


Weet u waar al dit fraais op slaat? Ik niet.


 


Waar raak je iemand het meest mee? Door aan zijn of haar partner en kinderen te komen. Zo ook weer hier. Mijn vrouw passeert voor de zoveelste maal de revue. Over Bres, waarvoor Eveline me met klem waarschuwde, heb ik het al gehad en carnaval daar weten Hollanders alles vanaf. Zuipen en neuken. Daartoe zakken ze af naar het Zuiden tijdens die drie dolle dagen.

Echt, al twee jaar lang probeer ik Sjaakie regelmatig wat aan het verstand te peuteren. Eenmaal slechts over Demmink in relatie met Ed van Thijn. Ik heb het geweten… Min of meer voor de grap gisteren weer eens geprobeerd: Europa. Maar dat wil blijkbaar niet tot haar doordringen. Nadenken is haar volstrekt vreemd. Voor de lezer met werkelijke belangstelling hier de link van dat bewuste artikel.

En daar is ze, Eveline. O wat heb ik niet allemaal moeten aanhoren over Bres, Peter Anshof, Vlunk… Nu is ze toegetreden tot de grote familie van Sjaakie, op 11 januari: “welkom bij de club ex vrienden van de stalker”.

Eveline voelt zich er wel bij thuis. Ze treft hier naast de onvermijdelijke Herman ook Friedrich Eckhardt, Jacqueline van Wel en, o wonder, Henk Bres aan. Daar kan nog een gezellig Hollands feestje uitgroeien, nee geen carnaval. En die stemming mag je niet bederven door ook maar iets van vrouwensolidariteit te laten merken, in dit geval met mijn vrouw, die ze weliswaar persoonlijk kent, maar van geen belang acht om haar eigen ego te doen schitteren. Praatjes voor de vaak, ja die wel. Op haar blog: fatsoen.


 


Wat valt er nog aan toe te voegen behalve de onvermijdelijke reacties op Twitter? Van mijn kant niets. Sjaakie doet maar wat Demmink betreft, daar heb ik haar ook nooit lastig over gevallen. Dat is de grootste idioterie van deze zaak. Maar ja, wat het PVV gajes te vertellen heeft dat gelooft Jacqueline Wouters maar al te graag en iemand die zich werkelijk moeite voor haar heeft getroost wordt bij het oud vuil gezet en erger. Waarschijnlijk ligt hier ook het raakvlak met Eveline. Maar wie boeit dat nog? Mij wel in het minst. Ik registreer slechts.


 


‘s Avonds retweet Jacqueline Wouters het volgend bericht. De bedoeling is meer dan duidelijk.


 


Graag een reactie Eveline. Huib Riethof is helaas de schaamte voorbij, dus van hem valt niets meer te verwachten.

Update maart 2017
 
Uitgelichte illustratie: bron – Fotomontage: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.