En nu, wederom hacken

Ibn Tulun mosque, Cairo
Word ik eerst voortdurend beschuldigd van hacken, zie o.m. Alexandra Strieker, nu zie ik dat ene Herman Falkenstein zoekende is voor hulp om een aantal berichten op dit weblog te doen verdwijnen. Nooit of te nimmer zal ik een oproep doen om iets, hoe schandelijk of gevaarlijk ook, te laten verdwijnen. Ik wil het nogmaals beklemtonen, we leven in een rechtstaat, m.a.w. voor dergelijke acties hebben we instituties. Zo niet handelen mensen die denken dat zij de dienst uit maken, mensen die redeneren langs fascistische lijnen. U bent er enkelen tegengekomen op dit blog.

Deze provocerende tweet verscheen bij mij onder “Tibaert”:


 


Er gaat kennelijk iets schuil in deze tweet dat met het blote oog niet te zien valt. Verder kijkend in zijn TL zie ik dat die opmerking over “mediaweergaveinstellingen” ook voorkomt bij een tweet van hem aan Henk Bres:


 


Het blijkt dit onschuldig plaatje te zijn: Marijnissen.

Bij het zoeken op Tibaert kwam zeker die Tibit bij hem voorbij. Ik vermoed maar even en toen dacht Herman, kom laten we eens lolletje maken, je kunt het altijd proberen. Hij weet zeker niet dat hij hiermee een oproep doet om een strafbaar feit te plegen. Bij deze zal ik toch maar voor de zekerheid de politie in Oss informeren. Een van de berichten welke hij graag weg wilde is deze:  Aangifte een jaar geleden en nu… De andere: Een grote familie

Wil Herman Falkenstein me dwingen nogmaals aangifte tegen hem te doen, me met onzinnige zaken lastig te vallen, Jacqueline Wouters nieuwe munitie aanreiken voor haar laster, smaad, en ik zeg het er maar even bij, haatcampagne tegen mij? Herman weet dat ze door een grote schare vereerd wordt in haar strijd tegen personen, op welke grond ook immer. Een constructieve bijdrage aan een debat zul je van haar niet vernemen. Als maar mensen beschadigd kunnen worden, haar lust en leven. Opvallend hoe ze PVV’ers van hoog tot laag uit de wind houdt. Van Wilders tot Friedrich Eckhardt. Al dit weet Herman en daarin is hij een gelijkgestemde. Het kan niet dol genoeg.

Hoe die Tibit gaat reageren weet ik uiteraard niet. Z’n portret op Twitter:Tja, die gekkies bezorgen me werk. Negeren kun je die rotzooi namelijk niet, ook dat is me al heel lang duidelijk. De vluchtigheid van Twitter is het grote pre voor onverlaten, zo kunnen ze hun eigen dynamiek ontwikkelen met hun smeerlapperij. Voor je het weet ben je het haasje.


 


 

Waar wilde ik met Joukje over praten? Over mannelijkheid, over Simone de Beauvoir en meer. “Hoe mannen gemaakt worden”. Dat mag niet van Sjaakie. Ook hierin stemt ze overeen met Alexandra Strieker: personen die met mij praten krijgen een ban, worden buitengesloten van hun gemeenschap.
 
@joukjebroier Tibaert

 Een vrouw dus die werkelijk alles weet te verkrachten wat anderen zeggen. Ook een vorm van hacken, stalken en spammen. Gruwelijk dat mens, niet alleen een gevaar voor zichzelf.


 


Sjaakie tegen Sjaakie: “Welcome back”. Pantomime op Twitter.


Steeds, onafgebroken, duikt ze bij me op. Onder elk van haar meerdere accounts. Waarom heeft ze die eigenlijk? Om dergelijke berichten de wereld in te sturen? Ze heeft iets te verkondigen. Heel veel over mij. 

Inmiddels word ik al in een adem genoemd met Demmink. Ja, wie zou dat zijn, Demmink? Sjaakie beweert dat hij een pedofiel is. Ik kan me over die man niet uitlaten, ik weet domweg niets van die man. Wel iets over pedofilie, m.n. die bedreven door paters, fraters en nonnen. Daar hoor ik Sjaakie weer nooit over. Merkwaardig.  Ook over kinderen niet. Heeft ze wel ergens benul van, bijvoorbeeld over kinderen?

Het wordt wel hoogtijd dat ze contact gaat opnemen met Dirk Hartman vriend van Henk Bres. Kan hij m’n biografie bijwerken. Autorisatie van mijn kant valt niet te verwachten.


 

 

 

Foto: Cairo – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.