Achterlijkheid

· justitie
Authors
28 januari 2013

Regelmatig gaan ‘s nachts Jacqueline van Wel en Jacqueline Wouters uit hun dak. Een van hun hoogtepunten was in de nacht van 27 op 28 januari. Jeky als aangever, Sjaakie om te scoren, zoals altijd.  Deze keer werd in mijn familie gegrasduind. In de vroege ochtend deed Sjaakie het nog eens dunnetjes over. 

Als reactie heb ik die berichten van Sjaakie solo hier vastgelegd en heb ze inmiddels aangevuld met een selectie van wat er de volgende dagen nog meer aan fraais viel te bewonderen. Nogmaals, het is een selectie. Vanaf nu volgt u dus mijn “dagboekje”…
 

Even iets laten zien. Achterlijkheid en liederlijkheid liggen heel dicht bij elkaar mocht ik afgelopen nacht ervaren. Zie de activiteiten van @jekylline en @occupyfabeltjes. Zelf kijken, ik publiceer het om gegronde redenen niet. 

Sjaakie eindigde voorlopig aldus: zie screenshot hiernaast (28-1-2013).

Goed snik is ze beslist niet… Wist u dat nog niet? Wel door en door vals tot grote vreugde van het PVV gepeupel.

En zie, ik heb dit nog niet gepost of dit verschijnt. Ze is echt gek, daar twijfel ik niet meer aan:
 

 
Met een probleem zit ik wel opgezadeld door die activiteiten van Sjaakie, Huib, Eveline en de PVV meute. Het materiaal t.b.v. een aangifte is zo overstelpend omvangrijk dat ik niet goed weet hoe te selecteren. Maar daar komen we ook wel uit. Zonde van de tijd eigenlijk, het is niet anders.

De dwaas weet van geen ophouden:
 

 
Het spijt me oprecht voor die toch wel zielige André. Nu moet ik echt een boekje over hem opendoen. Dat wordt nog lachen geblazen. Over joden, Wilders, de shoah, de katholieken… Het kan bijna niet op.

Vervolgens valt dit te lezen… Help mensen, dat mens is knettergek:
 Hoppla, daar is ie weer, pro Demmink. Achterlijk schepsel, ik weet niets van ene Demmink en die man laat me volstrekt koud. Echt ze is niet alleen gek, maar gevaarlijk gek.
 

 
En zie hoe ze een foto verzameling heeft aangelegd. Die komt haar nog duur te staan. Weet ze wel wie op die foto staat? Ze kan het aan Alexandra Strieker of Friedrich Eckhardt vragen. Ja, ze zal nog vreemd opkijken…

Inmiddels is het al bijna zeven uur in de ochtend en nog is het einde niet in zicht:
 

  
Hoe verzint ze het? Goed, inmiddels is mijn vrouw wakker. Ze moet al over een half uurtje de deur uit. Kinderen helpen…

Ondertussen weiger ik figuren als deze Sjaakie vrij baan te geven. Schandelijk ook welke steun die vrouw nog geniet. Tja, er zit werkelijk iets goed fout in onze samenleving. 

Nog even een vraag. Vertrouwt u viespeuken die op pedojacht gaan? Ik niet. Mensen als Huib Riethof en Eveline ten Donkelaar wel.  Zomaar een screenshot van vandaag:

 
Vergeleken hiermee lijkt me Henk Bres een watje, vind je niet Eveline? En wat dacht je van Jacqueline van Wel? Zoek maar eens op in dit blog. Of bij deze fotoserie. Jammer, hij is nog lang niet compleet.

Dan hebben nog we nog deze goeie ouwe. Een trouw metgezel van Jeky en iemand waar Sjaakie ook op gesteld is. Een rasechte Bataaf uit het Brabantse, zoals zovelen op dit weblog. Neuken, zuipen gokken. Dat is pas leven voor ze, of niet soms?


31 januari 2013


Ja, die vriendenkring van Sjaakie is uitzonderlijk. Echte wijven, echte kerels. Een van haar compagnons zegt zelfs dat meiden van 12, 13 jaar best lekker zijn. 
Het is me een wereldje wel, dat van Sjaakie.


Even nog rechtstreeks aan jou, Sjaakie. Je hoeft echt niet elke dag weer te tonen hoe goor je bent. Ik weet het nu wel en elk verstandig mens kan en moet het nu zelfs eveneens weten. Mensen die zich met jouw praktijken associëren zijn in mijn ogen geen haar beter dan jij bent. 

Ga rustig verder met lieden als deze Knotsbots, Jekylline en Friedrich. Jouw keuze.

Een uitdrukkelijk verzoek, stop met verdere rotzooi over mij en mijn familie te verspreiden. Je werkt je steeds verder in de nesten. Je beseft hopelijk nog dat je alles uit je duim gezogen hebt, want ik vraag me namelijk al langer af of je wel toerekeningsvatbaar bent. Maar dat oordeel is niet aan mij.
 
Haar relatie met crimineel F.E. is een zeer bijzondere: “Een soldaat van Wilders”, een update die u niet mag missen.

Op de onvoorwaardelijke steun van Jekylline kan ze beslist blijven rekenen. Juist, die nazi’s waren er niets bij. Hoe krijgen jullie het uit je strot. Ja, Sjaakie en Jeky wel… Met dank aan Wilders en Bosma…
 

31 januari 2013

 
Het laatste nieuws van Sjaakie op haar doldwaze blog:
 


 
De voorgeschiedenis van haar lasterpraat staat hier.* Aanvullende informatie hier.

Elke vorm van logica is haar vreemd. Zelfs behoorlijk een datum weergeven gaat boven haar bevattingsvermogen. Haar enige sterke kant is mensen te grazen nemen op de meest laaghartige wijze. Proficiat Eveline en Huib met deze vriendin op Twitter.
 


 
update 31 januari 2013 

Unverfroren gaat Sjaakie verder. Intimideren en manipuleren gaan haar wel erg goed af. Waar zou ze dat van hebben, waardoor zou ze dat gedrag ontwikkeld hebben? Ze is toch niet…? Ik durf het niet uit te spreken.
 


 Zo doet ze dat, samen met Jeky en Friedrich:

 
Hierop volgt DM verkeer met Herman Falkenstein, Friedrich en Jeky over IP adressen, telefoontjes e.d., niet belangrijk verder. Ondertussen vraag ik me wel af, wie wordt door Sjaakie gevolgd, zit er een gedachte achter. Hoe hou je bij wat 6000 mensen te melden hebben. Rijtjes legt ze ook al niet aan. Eens even kijken. Nou, ik ben maar snel gestopt. Kijk maar, je krijgt de indruk dat gegeild wordt op de affaire Demmink. Goed, ik zet het er maar even op om tegemoet te komen aan Sjaakie, die dit blog een pornografische site vindt. Kinky Carola volgt overigens Sjaakie niet terug, dat maakt het extra pikant.
 

 
De Bataven cultuur dus. Voor mij wordt het beeld, letterlijk en figuurlijk, steeds duidelijker. Hopelijk voor de trouwe volgers van Sjaakie ook. En kijk eens hoe ze in de vroege ochtend in de weer was om deze boodschap onder @occupyadam te verspreiden:
 

 
Een etmaal eerder was ze zo bezig:
 

 
De humor van Sjaakie is van een bijzonder gehalte. Lees haar eigen stukjes maar. Ze doet beslist niet onder voor die van haar trouwe vriendjes, Herman en Friedrich:
 

1 februari 2013

 
Briljante geesten zijn het. Geen wonder dat Sjaakie met graagte uit hun werken put. De fascistische geest is over haar vaardig geworden of was dat al. Zie maar hoe ze Wilders omhelst. Plaatje van eigen makelij?
 

 
De grapjes van de volgers van Sjaakie zijn zeker hoogst origineel. Ik hoor al anderhalf jaar niet anders.
 

1 februari 2013

 
Vreemd, bedoelt ze nu dit lijstje: Een fascistische landverraderslijst* of dat: Een vertrouwd lijstje? Zelfs van lijstjes heeft ze geen benul. Daarin stemt ze, niet verwonderlijk,  weer overeen met Sjaakie.

Dolle pret een paar tellen later. Hallo, Eveline ten Donkelaar en Huib Riethof, zijn jullie nog daar? Dit mogen jullie niet missen:
 

 
Vergeten jullie niet Sjaakie de complimenten te doen?

Ondertussen heeft Sjaakie de omroep ontdekt waar ze haar vulgaire praatjes in de toekomst kwijt kan Heb je je al als lid aangemeld, Sjaakie?
 

 
Sjaakie geilt beslist op sex and crime. Dan zijn de complotten niet ver meer. Hier een tweet van haar met link. Kan het doller en dwazer? Voor Sjaakie niet.

: Beyond the Dutroux Affair: via

Vraag, Sjaakie, een meisje van 15 is dat geen kind meer? Tja, pedofilie. Menslief, in je omgeving begint het steeds meer te stinken. En wat dacht je van jezelf?
 

 
Met de grootste kinderliefhebber op Twitter kan Sjaakie uitermate goed mee overweg. Vandaag, maandag 4 februari, valt onder meer dit te lezen:
 

  1. een echte fatsoensrakker achter de Hollandse hufter site -> Tibaert de haat kabouter 
  2. Tibaert begon met de PVV daarna de VVD toen de SP inmiddels aangekomen bij GL
  3. Dat weten we dan ook weer Johanna bij kijk zo wel even in de herhaling
  4. als ik het zo bekijk bij in de tl wil Tibaert nu ook opruimen omdat hij ze verdenkt van PVV sympathie

Van pedofilie zou je zo op het eerste gezicht Friedrich Eckhardt niet verdenken. Maar deze documentaire van de KRO, die Sjaakie pure propaganda voor pedofilie vond, heeft me aan het denken gezet. Denken, ja, iets waartoe Sjaakie niet in staat lijkt.

De zegeningen van overzee mogen we ook niet vergeten…
 

 
 32m  @jajwouters 
@megasupernieuws @Jekylline #Tibaert_extra #Tibaert stalking @blondenfun1 in the US now pedo rooster http://batgirl666.blogspot.nl/2012/11/de-psychopaat-op-internet-anonimiteit.html …36m  @jajwouters 
@blondenfun1 #Tibaert_extra he is a big fan of this one http://www.mobypicture.com/user/jajwouters/view/1472503 …
37m  @jajwouters 
@blondenfun1 tibaert_extra is his alter ego he has about 6 accounts
39m  @jajwouters 
@blondenfun1 #Tibaert_extra he is pro pedo
40m  @jajwouters 
@blondenfun1 #Tibaert_extra is my stalkerSoms kan ik mijn weerzin niet onderdrukken, weerzin tegen domheid met name. Die Amerikaanse lijkt wel de ergste van al. Sjaakie zou beslist in die cultuur passen. Vaak in de war ook, domme mensen weten nu eenmaal niet waarover ze praten en dan wordt het warrig. Die telefoontjes met Sjaakie zal ik nooit vergeten, ook die plat-Amsterdamse spraak niet. Taalbeheersing mag je in zo’n geval ook niet verwachten. Eerder wartaal. Begrijpelijk dat Alexandra Strieker zich meteen thuisvoelde bij Sjaakie. 

Nog mooier, denkt Sjaakie. Met de hulp van Herman is ze gaan spieden in het NRC forum. Begrijpen doet ze niets, ocharm. Vandaar dat ik maar de originele link doorgeef: 
 
Moet regisseur Polanski nog boeten voor een dertig jaar oud zedendelict?

Het schoons dat Sjaakie hierover doorgeeft op haar smaad en laster blog ziet er zo uit:

Dat gedoe op haar blogje is potsierlijk en kwaadaardig. Potsierlijk vanwege de gedemonstreerde onkunde op werkelijk elk denkbaar terrein, kwaadaardig vanwege de bedoelingen. Daar hoef ik verder niets over te zeggen, mag ik aannemen.

Wel dit.
 
@jajwouters: RT ‏@Jekylline 
Verdacht… Tibaert heeft snel z’n Dutroux fantweet gewist! #PVV


Welke?

 
Zo simpel pleegt men valsheid in geschrifte op Twitter. Snel een fake account aanmaken, vervolgens een z.g. RT plaatsen en die wederom retweeten. Vervolgens haal je je fake account weg. Zo is het toch, Jacqueline van Wel? En ze weet, met graagte wordt deze vuilnis wederom geretweet door Jacqueline Wouters. Al deze handelingen lijken mij strafbaar.

Al dit spul gaat een eigen leven leiden, weet ik onderhand. Niets is veilig voor deze fascistische bende. Het enige dat rest is vastleggen die handel. Ook deze:
 

 
En zeker deze afkomstig van het weblog van Herman Falkenstein:
 

6 februari 2013

 
Over dat weblog is het laatste woord nog niet gezegd. Wel grappig hoe Jacqueline van Wel steeds weer fake zusjes van stal haalt. Nu is de beurt aan @xLilithx. 
 

 
Wilt u e.a. nalezen? Dat kan. Hier een paar TL’s op PDF:

Herman Falkenstein: 26 jan.-3 feb.’13 2-4 feb.’13  4-5 feb.’13

Jacqueline Wouters: 2-3 feb.’13 3-4 feb.’13 4 feb.’13 – saillante tweets

Jacqueline Wouters: 10-19 jan.’13

Jacqueline van Wel: 2-4 feb.’134-6 feb.’13

Tibaert – zoeklijst: 31 jan. – 6 feb.’13 

Het loopt wel erg in de kijk, Sjaakie en haar belangstelling voor pornografen. Ook die Herman is er zo eentje. Henk Bres leek me er ook niet vies van. Sjaakie en haar jacht op pedo’s…

Heb je wat te verbergen Sjaakie? Zie je de pedojacht als een soort sublimatie? Vertel het maar rustig, je bent ook maar een mens als alle anderen. Je verkeert, daar heeft het alle schijn van, graag tussen viespeuken.
 

  

update 7 – 2 – 13

 
* Zoals u weet is uiteindelijk mijn blogspot opgeschort door Google dankzij Ina Dijstelberge. De betreffende stukken stonden op een pagina waarvan ik geen copie bezit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s