Achterlijkheid – 2

Pablo Picasso: De gelukkige familie (1917)
We gaan verder waar we gebleven waren. Deel 1 werd afgesloten met een opmerking over de mensen die zich scharen rond het personage Jacqueline Wouters, vandaar eerst even het woord rechtstreeks aan haar gericht.


Sjaakie, je hoeft echt niet elke dag steeds weer te tonen hoe goor je bent. Ik weet het nu wel en elk verstandig mens kan en moet het nu zelfs eveneens weten. Mensen die zich met jouw praktijken associëren zijn in mijn ogen geen haar beter dan jij bent. 
Ga rustig verder met lieden als deze Knotsbots, Jekylline en Friedrich. Jouw keuze.
Een uitdrukkelijk verzoek, stop met verdere rotzooi over mij en mijn familie te verspreiden. Je werkt je steeds verder in de nesten. Je beseft hopelijk nog dat je alles uit je duim gezogen hebt, want ik vraag me namelijk al langer af of je wel toerekeningsvatbaar bent. Maar dat oordeel is niet aan mij.

 


Haar relatie met crimineel F.E. is een zeer bijzondere: “Een soldaat van Wilders”, een update die u niet mag missen.

Op de onvoorwaardelijke steun van Jekylline kan ze beslist blijven rekenen. Juist, die nazi’s waren er niets bij. Hoe krijgen jullie het uit je strot. Ja, Sjaakie en Jeky wel… Met dank aan Wilders en Bosma…

Het laatste nieuws van Sjaakie op haar doldwaze blog:


De voorgeschiedenis van haar lasterpraat staat hier.* Aanvullende informatie hier.

Elke vorm van logica is haar vreemd. Zelfs behoorlijk een datum weergeven gaat boven haar bevattingsvermogen. Haar enige sterke kant is mensen te grazen nemen op de meest laaghartige wijze. Proficiat Eveline en Huib met deze vriendin op Twitter.update 31 januari 2013 

 31 januari 2013 


Unverfroren gaat Sjaakie verder. Intimideren en manipuleren gaan haar wel erg goed af. Waar zou ze dat van hebben, waardoor zou ze dat gedrag ontwikkeld hebben? Ze is toch niet…? Ik durf het niet uit te spreken.

Zo doet ze dat, samen met Jeky en Friedrich:


 


Hierop volgt DM verkeer met Herman Falkenstein, Friedrich en Jeky over IP adressen, telefoontjes e.d., niet belangrijk verder. Ondertussen vraag ik me wel af, wie wordt door Sjaakie gevolgd, zit er een gedachte achter. Hoe hou je bij wat 6000 mensen te melden hebben. Rijtjes legt ze ook al niet aan. Eens even kijken. Nou, ik ben maar snel gestopt. Kijk maar, je krijgt de indruk dat gegeild wordt op de affaire Demmink. Goed, ik zet het er maar even op om tegemoet te komen aan Sjaakie, die dit blog een pornografische site vindt. Kinky Carola volgt overigens Sjaakie niet terug, dat maakt het extra pikant.


 


De Bataven cultuur dus. Voor mij wordt het beeld, letterlijk en figuurlijk, steeds duidelijker. Hopelijk voor de trouwe volgers van Sjaakie ook. En kijk eens hoe ze in de vroege ochtend in de weer was om deze boodschap onder @occupyadam te verspreiden: 


Een etmaal eerder was ze zo bezig:


 


De humor van Sjaakie is van een bijzonder gehalte. Lees haar eigen stukjes maar. Ze doet beslist niet onder voor die van haar trouwe vriendjes, Herman en Friedrich:


1 februari 2013

 


Briljante geesten zijn het. Geen wonder dat Sjaakie met graagte uit hun werken put. De fascistische geest is over haar vaardig geworden of was dat al. Zie maar hoe ze Wilders omhelst. Plaatje van eigen makelij?


 


De grapjes van de volgers van Sjaakie zijn zeker hoogst origineel. Ik hoor al anderhalf jaar niet anders.


1 februari 2013

 


Vreemd, bedoelt ze nu dit lijstje: Een fascistische landverraderslijst* of dat: Een vertrouwd lijstje? Zelfs van lijstjes heeft ze geen benul. Daarin stemt ze, niet verwonderlijk,  weer overeen met Sjaakie.

Dolle pret een paar tellen later. Hallo, Eveline van Donkelaar en Huib Riethof, zijn jullie nog daar? Dit mogen jullie niet missen:


 


Vergeten jullie niet Sjaakie de complimenten te doen?

Ondertussen heeft Sjaakie de omroep ontdekt waar ze haar vulgaire praatjes in de toekomst kwijt kan Heb je je al als lid aangemeld, Sjaakie?


 


Sjaakie geilt beslist op sex and crime. Dan zijn de complotten niet ver meer. Hier een tweet van haar met link. Kan het doller en dwazer? Voor Sjaakie niet:
: Beyond the Dutroux Affair: via
Vraag, Sjaakie, een meisje van 15 is dat geen kind meer? Tja, pedofilie. Menslief, in je omgeving begint het steeds meer te stinken. En wat dacht je van jezelf?

We ronden deze fase af: deel 3.

Wilt u e.a. nalezen? Dat kan. Hier een paar TL’s op PDF:

Herman Falkenstein: 26 jan.-3 feb.’13 –— 2-4 feb.’13 — 4-5 feb.’13
Jacqueline Wouters: 2-3 feb.’13 3-4 feb.’13 –— 4 feb.’13 – saillante tweets
Jacqueline Wouters: 10-19 jan.’13
Jacqueline van Wel: 2-4 feb.’13 –— 4-6 feb.’13
Tibaert – zoeklijst: 31 jan. – 6 feb.’13 


* Zoals u wellicht weet is uiteindelijk mijn blogspot opgeschort door Google dankzij Ina Dijstelberge. Ook een vorm van achterlijkheid, valsheid? De betreffende stukken stonden op een pagina waarvan ik geen copie bezit.


Uitgelichte afbeelding: Pablo Picasso – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.