Achterlijkheid – 3

Pablo Picasso: De gelukkige familie (1917)
Tot slot, het is weer mooi geweest, zie deel 2.

Nogmaals, Sjaakie, een meisje van 15 is dat geen kind meer? Tja, pedofilie. Menslief, in je omgeving begint het steeds meer te stinken. En wat dacht je van jezelf? 


Met de grootste kinderliefhebber op Twitter kan Sjaakie uitermate goed mee overweg. Vandaag, maandag 4 februari, valt onder meer het volgende te lezen.een echte fatsoensrakker achter de Hollandse hufter site -> Tibaert de haat kabouter 

Tibaert zet er nog even de vaart in


Oke lol


Tibaert begon met de PVV daarna de VVD toen de SP inmiddels aangekomen bij GL


Dat weten we dan ook weer Johanna bij kijk zo wel even in de herhaling


en maar mensen lastig valen en verdenken van pvv stemmen
Voir la photo 

zie dm


als ik het zo bekijk bij in de tl wil Tibaert nu ook opruimen omdat hij ze verdenkt van PVV sympathieVan pedofilie zou je zo op het eerste gezicht Friedrich Eckhardt niet verdenken. Maar deze documentaire van de KRO, die Sjaakie pure propaganda voor pedofilie vond, heeft me aan het denken gezet. Denken, ja, iets waartoe Sjaakie niet in staat lijkt.

De zegeningen van overzee mogen we ook niet vergeten…


 

 


Schermafdruk 2018-06-02 00.03.27

@jajwouters 
@megasupernieuws @Jekylline #Tibaert_extra #Tibaert stalking @blondenfun1 in the US now pedo rooster http://batgirl666.blogspot.nl/2012/11/de-psychopaat-op-internet-anonimiteit.html …@jajwouters 
@blondenfun1 #Tibaert_extra he is a big fan of this one http://www.mobypicture.com/user/jajwouters/view/1472503 …
@jajwouters 
@blondenfun1 tibaert_extra is his alter ego he has about 6 accounts
@jajwouters 
@blondenfun1 #Tibaert_extra he is pro pedo
@jajwouters 
@blondenfun1 #Tibaert_extra is my stalker
 

Soms kan ik mijn weerzin niet onderdrukken, weerzin tegen domheid met name. Die Amerikaanse lijkt wel de ergste van al. Sjaakie zou beslist in die cultuur passen. Vaak in de war ook, domme mensen weten nu eenmaal niet waarover ze praten en dan wordt het warrig. Die telefoontjes met Sjaakie zal ik nooit vergeten, ook die plat-Amsterdamse spraak niet. Taalbeheersing mag je in zo’n geval ook niet verwachten. Eerder wartaal. Begrijpelijk dat Alexandra Strieker zich meteen thuisvoelde bij Sjaakie. 
 

 

Nog mooier, denkt Sjaakie. Met de hulp van Herman is ze gaan spieden in het NRC forum. Begrijpen doet ze niets, ocharm. Vandaar dat ik maar de originele link doorgeef:

Moet regisseur Polanski nog boeten voor een dertig jaar oud zedendelict?
Het schoons dat Sjaakie hierover doorgeeft op haar smaad en laster blog ziet er zo uit:

Dat gedoe op haar blogje is potsierlijk en kwaadaardig. Potsierlijk vanwege de gedemonstreerde onkunde op werkelijk elk denkbaar terrein, kwaadaardig vanwege de bedoelingen. Daar hoef ik verder niets over te zeggen, mag ik aannemen.
Wel dit.

@jajwouters: RT ‏@Jekylline 
Verdacht… Tibaert heeft snel z’n Dutroux fantweet gewist! #PVV

Welke?


 


Zo simpel pleegt men valsheid in geschrifte op Twitter. Snel een fake account aanmaken, vervolgens een z.g. RT plaatsen en die wederom retweeten. Vervolgens haal je je fake account weg. Zo is het toch, Jacqueline van Wel? En ze weet, met graagte wordt deze vuilnis wederom geretweet door Jacqueline Wouters. Al deze handelingen lijken mij strafbaar.

Al dit spul gaat een eigen leven leiden, weet ik onderhand. Niets is veilig voor deze fascistische bende. Het enige dat rest is vastleggen die handel. Ook deze:


 


En zeker deze afkomstig van het weblog van Herman Falkenstein:


 

6 februari 2013

 


Over dat weblog is het laatste woord nog niet gezegd. Wel grappig hoe Jacqueline van Wel steeds weer fake zusjes van stal haalt. Nu is de beurt aan @xLilithx. 


 


Wilt u e.a. nalezen? Dat kan. Hier een paar TL’s op PDF:

Herman Falkenstein: 26 jan.-3 feb.’13 –— 2-4 feb.’13 — 4-5 feb.’13
Jacqueline Wouters: 2-3 feb.’13 3-4 feb.’13 –— 4 feb.’13 – saillante tweets
Jacqueline Wouters: 10-19 jan.’13
Jacqueline van Wel: 2-4 feb.’13 –— 4-6 feb.’13
Tibaert – zoeklijst: 31 jan. – 6 feb.’13 

naschrift

Het loopt wel erg in de kijk, Sjaakie en haar belangstelling voor pornografen. Ook die Herman is er zo eentje. Henk Bres leek me er ook niet vies van. Sjaakie en haar jacht op pedo’s…
Heb je wat te verbergen Sjaakie? Zie je de pedojacht als een soort sublimatie? Vertel het maar rustig, je bent ook maar een mens als alle anderen. Je verkeert, daar heeft het alle schijn van, graag tussen viespeuken.


 * Zoals u wellicht weet is uiteindelijk mijn blogspot opgeschort door Google dankzij Ina Dijstelberge. Ook een vorm van achterlijkheid, valsheid? De betreffende stukken stonden op een pagina waarvan ik geen copie bezit.Update 7 februari 2013


Uitgelichte afbeelding: Pablo Picasso – bron

Een gedachte over “Achterlijkheid – 3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.