Een agent

Wassily Kandinsky (1926)
Onverzadigbaar zijn ze in hun zucht om hen onwelgevallige personen buiten spel te zetten, die geestverwanten van Wilders. Ik krijg daarbij de indruk dat hun raffinement of hoe u het noemen wilt met de dag toeneemt.

Een zeer speciaal specimen uit die bevolkingsgroep is een stadgenoot van me. Zijn naam komt me niet over de lippen, maar de man denkt er recht op te hebben een gesprek met me aan te gaan, een openbaar debat nog wel. Hij verliest daarbij het simpele feit uit het oog dat zulks op wederkerigheid dient te berusten. Wat te denken van zo iemand? Ik verzeker u die man volgt me al anderhalf jaar op Twitter, gaat mijn levenswandel na en bouwt een beeld over me op. Dat vent hij te pas en te onpas bij derden uit. Is die man nog wel goed bij zijn hoofd? Och ja, in Herman Falkenstein heeft hij een trouwe metgezel gevonden. Elders in dit blog kunt u lezen tot welke resultaten dat heeft geleid. Afgelopen nacht ging hij leuren bij Alexandra Strieker, waarmee ik even contact had. Hoe hun gesprekje eindigde ziet u hierboven. Het grappigst van al is dat hij Sandra verzekert dat hij al twee jaar onderzoek naar me doet. Het schijnt dat ik voor hem een obsessie ben geworden.

Hoe ga je daarmee om? Met de beste wil van de wereld ik weet het niet. Je kunt hooguit zeggen dat hij mijn activiteiten op dit blog vermoedelijk denkt te spiegelen, daarbij uit het oog verliezend dat mij de personen die de revue passeren nauwelijks interesseren, wel hun uitspraken en handelingen. Juist daar laat die man het in al zijn onnozelheid volledig afweten. Hij is absoluut een griezel die op het gepaste moment wat olie op het vuur weet te gooien. Iemand waar ik slechts grote minachting voor kan opbrengen, een Helfershelfer zoals een dergelijk persoon zo helder omschreven wordt in het Duits.

Dit figuur brak dus bij iemand in die mijn naam noemde. En waar ging het over?
Dat was haar op een na laatste tweet aan mij. De aanleiding tot dit contact vormde een opmerking van mij over een door haar doorgestuurd citaat van Ayn Rand, waarbij mij de haren ten berge rezen. Lees maar.
Bij Ayn Rand is het eindpunt van de geschiedenis echt bereikt. Het enige waar nog naar gestreefd moet worden is dat zelfs de allerlaatste inboorling in een of ander oerwoud tot het kapitalisme bekeerd moet worden. Vanaf dan is het een paradijs op aarde. Ik zou zo zeggen neem eens kennis van de toestand in Engeland, de geboortegrond van het industrieel kapitalisme. Thatcher heeft er persoonlijk voor gezorgd dat daar alle misstanden voor het zuivere kapitalisme uit de weg werden geruimd. Die zegeningen wensen zich ook velen op het continent. Weg met de Euro, weg met de EU roepen ze in koor.

Een tweede bericht volgde. En wie RT dat bericht. U raadt het al Jacqueline Wouters, lid van de SP.
Een en een is twee. Nog een klein zetje en Sjaakie is helemaal overstag. Daar hoeven die twee geen debat over te voeren, dat ligt in de aard van de loop van de geschiedenis. Ook onder de nazi’s waren opmerkelijk veel overlopers uit het linkse, communistische kamp. Ik was er al bang voor. Onmiddellijk nadat ik Sjaakie geblokt had en ze van de daken schreeuwde dat ik haar al geruime tijd stalkte, haar Opera blog en Twitter accounts had doen verdwijnen meldde zich Sandra bij haar aan. Als eerste uit het Wilders kamp, zover ik weet, en niet zonder succes. In der haast heb ik dat toen vastgelegd, Sjaakie en Sandra.

Van lieverlee ontstaat zo wel een mooi dossier om wat analyses uit te trekken. Dat is voor later.

Nu ik toch weer eens het genoegen mocht smaken met Sandra contact te hebben dacht ik, kom laat ik nog maar eens vragen hoe dat met dat hacken zat, en ook hoe ze mijn IP adres dacht te weten. Kolderiek kan ik u vertellen, haar reacties. Met derden ging ze nog een tijdje door over een psychoot die… Enfin, het is al weer laat, te laat geworden. Op dit onderwerp kom ik morgen nog terug. Echt, dat is pas lachen geblazen:


Tibaert_extra 3:12am
Nee hoor, @Cassie_Troy psychotisch ben ik niet. Ga daar maar vanuit…;-) > ow.ly/i/1uPbv In je eigen voordeel wel te verstaan…

Uitgelichte afbeelding: Wassily Kandinsky – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.