Niet zo openbaar, geloof me….

Rufino Tamayo: Músicos, also known as Trovadores (1934)


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdZe liegt, ze ruit op, ze wil door iedereen aardig gevonden worden als een loopse teef, want ze houdt van vieze spelletjes. Dat wordt nu wel voor iedereen duidelijk. Sinds ze Ed van Tijn en andere notabelen tot een vermeend pedocircuit rekende, juist op het het moment dat de NRC hem aan het woord liet over zijn kinderjaren en ze langs de neus weg Obama tot een groot fascistisch leider bestempelde kon iedereen weten dat er iets grondig mis was met deze vrouw. En wat bleek? Ze kreeg bijval van PVV schorem, niet zo verwonderlijk, want ze konden haar makkelijk voor hun karretje spannen, maar ze werd ook bijgestaan door het crapuul van Krapuul, na later bleek. Hierin voorop ging een zekere Riethof, ongetwijfeld alle schaamte voorbij. 

Na twee jaar moet het maar eens voorbij zijn, zegt Sjaakie tegen Anshof. Dat betekent dus dat ze iedereen al die tijd voorgelogen heeft wat haar politieke intenties waren. Als loepzuivere fascist heeft ze zich nu ontpopt. 

Dit alles afdoen als onbenullig, komend van een dwaas? Daar doe ik niet aan mee om de simpele reden dat ze vrij rondloopt, net als haar makkers, en samen met hen zaken uitvreet die niet door de beugel kunnen. Niet zo openbaar maant iemand die een aanklacht tegen me ingediend heeft. Zo werkt dat bij fascisten, ze keren nooit weerom, maar komen steeds met nieuwe dreigementen en vuilnis. Wars van openbaarheid. Juist dat wil ik laten zien, ik kan me verdedigen, andere gedupeerden niet. Denk maar eens aan de “Marokkaantjes”. Wat zei opperfascist een aantal jaren geleden ook alweer m.b.t. Gouda? Knieschoten… Is hij ooit teruggekomen op de toen verkondigde leugens. Nooit.

Sjaakie doet niet anders en het is verhelderend om het te laten zien. Vergeet niet, ook zij heeft tegen mij een aanklacht ingediend, als zovelen.Afbeeldingen Wouters 2011 – TL 1 maart 2013 (Wouters, Falkenstein, Anshof)


 


A propos Leers. Leer de haatoma kennen onder de naam @gavimensch op Twitter. Kom niet aan Leers, zei deze vrouw, dan kom je aan Tibaert. Tja, hoe dwaas kun je zijn, vraag je je in eerste instantie af. Het vervolg met deze vrouw deed me de ogen openen voor wat een intrigante vermag onder fascistische voortekens. Sjaakie en zij werden goede maatjes. En Anshof, Anshof en Van Donkelaar?
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.