Grijp mij in mijn kruis, grijp ik terug…

Pascal Campion


Toegevoegd februari 2019 en terug gedateerd

Zegt Peter, iemand die zich journalist waant, hij is de enige niet. Hij zet zich in voor het leven van Grote Geert. Het moet hem droef stemmen dat zelfs De Telegraaf hem desondanks tot crimineel bestempelt en zegt dan ook zeer terecht dat dit muisje, meer is het niet, nog een forse staart gaat krijgen. 

Er zijn grijpgrage handjes, die kan ik best waarderen en dan grijp ik heel subtiel terug. Zou Peter deze ervaring missen? Ontbeert hij de liefde? Bij hem lijkt de paranoia wel vleesgeworden en lijkt hij verloren voor de gemeenschap. Misschien ben ik er niet toe gerechtigd, maar een diepgaand gesprek met Yollie, iemand van zijn soort, kan hem wellicht tot grote steun zijn om zijn weg in fascistenland met succes te vervolgen. Over de kwaliteiten van de geschriften van een NVU baron zijn ze het in ieder geval volstrekt eens met elkaar.
 

 

  Bij deze dan, ik geef het graag door. Peter Anshof is belangrijk. Hij gaat de discussie aan. Niet met mij, ik ben onbelangrijk. 

Hij heeft zelfs een groot columnist van De Telegraaf geïnspireerd tot een column. Over het Fordisme. Ja, daar was Stalin ook helemaal weg van. Henri weer op zijn beurt van Adolf. Allemaal niet zo toevallig, heer Sassen van Elsloo:De Telegraaf

We doen er deemoedig het zwijgen toe.
 


 


Afbeeldingen: blogspot en bron