Grijp mij in mijn kruis, grijp ik terug… Zegt Peter, iemand die zich journalist waant, hij is de enige niet. Hij zet zich in voor het leven van Grote Geert. Het moet hem droef stemmen dat zelfs De Telegraaf hem desondanks tot crimineel bestempelt en zegt dan ook zeer terecht dat dit muisje, meer is het niet, nog een forse staart gaat krijgen. 

Er zijn grijpgrage handjes, die kan ik best waarderen en dan grijp ik heel subtiel terug. Zou Peter deze ervaring missen? Ontbeert hij de liefde? Bij hem lijkt de paranoia wel vleesgeworden en lijkt hij verloren voor de gemeenschap. Misschien ben ik er niet toe gerechtigd, maar een diepgaand gesprek met Yollie, iemand van zijn soort, kan hem wellicht tot grote steun zijn om zijn weg in fascistenland met succes te vervolgen. Over de kwaliteiten van de geschriften van een NVU baron zijn ze het in ieder geval volstrekt eens met elkaar.
 

  Bij deze dan, ik geef het graag door. Peter Anshof is belangrijk. Hij gaat de discussie aan. Niet met mij, ik ben onbelangrijk. 

Hij heeft zelfs een groot columnist van De Telegraaf geïnspireerd tot een column. Over het Fordisme. Ja, daar was Stalin ook helemaal weg van. Henri weer op zijn beurt van Adolf. Allemaal niet zo toevallig, heer Sassen van Elsloo:

We doen er deemoedig het zwijgen toe.


Meer Anshof:

– Stalker Peter Anshof
– Kompanen
– Het politiebureau uitgetrapt…
– Fascisten aller landen verenigt u en trek ten strijde…
Racist en fascist Anshofbron afbeelding


reconstructie februari 2019

 

 

 

Een gedachte over “Grijp mij in mijn kruis, grijp ik terug…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.