Te dom om voor de duvel te dansen

Sebastião Salgado: Koeweit (1991)


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdTussen een Superjan, geliefd op de radio en via Twitter, columnist bij de Volkskrant, en de man van Megasupernieuws, Herman Falkenstein, was veel begrip. Je hoeft je dan niet meer af te vragen of die Jan ze nog wel allemaal op een rij heeft. 

Paranoia delen ze en hiervoor zijn ze bij Sjaakie, u weet wel, een dame geliefd op de site Krapuul, in goede handen. Op 20 oktober vorig jaar, kort nadat ik deze lasteraar geblocked had, liet ze die twee weten, citaat: “ik zou het niet weten maar dat Tibaert hier achter zit met zijn kippenhok lijkt mij wel duidelijk”. 

Zo’n Jan toch, te dom om voor de duvel te dansen.


 

 

Zoiets mag op de radio, zoiets schrijft in een krant. Treurig, dieptreurig. Ik kan u alvast verklappen dat hij het over een aantal weken gaat hebben over een naar vals en oud mannetje uit Maastricht, die kinderen bedreigt. Dat komt ervan als je op betrouwbare informanten als Sjaakie afgaat. Doen ze bij de site Krapuul nog steeds, u weet wel bij die nijvere maatschappijcritici, die steeds klaar staan om iemand neer te maaien die hen niet gelegen komt. Maar nu loop ik echt op de zaken vooruit.

Of ik die Superjan voor fascist heb uitgemaakt? Ik zou het niet meer weten, maar betwijfel het ten zeerste. Hij is er wel bevreesd voor. Achterlijkheid kent geen grenzen.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.