Pedofiele vrouwen…

Louis Marcoussis: “Colloque Sentimental” – Le Rire (1908)


Toegevoegd op en terug gedateerdVrouwen en pedofilie. Wie weet, misschien komen misdaden begaan door vrouwen met kinderen talrijker voor dan die door mannen, gezien hun betrokkenheid bij het opgroeien van kinderen. Het is me wat. Sjaakie, zeer begaan met het lot van kinderen, pareert een dergelijk bericht met de opmerking: “Pedovereniging Martijn is een dekmantel voor een pedonetwerk” en verwijst naar wat een z.g. “onderzoeksjournalist” te melden heeft. De man in kwestie, blijkt uit dat bericht, komt ook niet verder dan suggereren. Misschien moeten we hem het voordeel van de twijfel gunnen. De vraag is dan weer wel waarom werd dit programma gemaakt? Zo te lezen om een verbod van Martijn kracht bij te zetten.

Sjaakie weet van de hoed en de rand, Martijn is een dekmantel. Hoe komt ze aan die wijsheid? Als zoveel uit haar dikke duim gezogen? Daar kunt u rustig vanuit gaan. Wie is er mee geholpen, met dergelijke desinformatie, inclusief die van SBS6, want het ging uiteindelijk niet om vrouwelijke daders maar over Martijn. De slachtoffers zeker niet, ook de pedofielen niet, die zich niet aan misbruik schuldig maken, de overgrote meerderheid onder hen, voor zover dit na te gaan valt.

Wat is die Sjaakie toch een vreselijk wijf, niet zozeer omdat ze mij verdacht maakt, maar vanwege de schade die ze aanricht door haar gekrijs. Bij mensen als haar vraag ik me steeds af hoe ze zouden handelen als hun partner of een van hun kinderen pedofiel was. In de materie rond sexualiteit heeft ze zich nooit verdiept, historisch, cultureel en juridisch niet, om maar enkele invalshoeken te noemen. Ze is een absoluut leeghoofd gebleken die maar tekeer gaat om werkelijk slachtoffers te maken en dan een onschuldig gezicht trekt en zegt, ik doe het toch voor de kinderen. Zij is de ware viespeuk, een stompzinnige fatsoensrakker.

Ach ja, elke heterosexueel is toch ook een potentiële verkrachter, de logica van Sjaakie. En een antwoord op de vraag hoe het zit met mogelijke misdrijven van vrouwen op het gebied van pedofilie krijgen we ook al niet.


De kreet die ze aanbeveelt om te RTen… Je vraagt je af of ze het “lekker” klinken vindt. Smakeloos is nog wel het minste wat je ervan zeggen kunt. 
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.