Een pijp rokend monster

 


Grappig dat gespuis, alles wat ze beweren over Tibaert brengen ze zelf in de praktijk. Kijk de wel geïnformeerde Friedrich Eckhardt eens (of zou het Dirk Hartman zijn). Hij leent mijn naam (strafbaar) en wat zegt Sjaakie tegen Sjaakie?
Sinds oktober wordt Sjaakie terdege geïnformeerd en die kennis deelt ze graag, links en rechts.https://twittertl.files.wordpress.com/2013/03/f51be-schermafbeelding2b2013-03-132bom2b21-34-29.png?w=400&h=427

Jolie, leuk. Jeky heeft alweer een fake account aangemaakt. Ze stuurt haar boodschapje aan maar liefs vier accounts van Wouters en uiteraard aan zichzelf. Fortuyn is weer in het rijk der levenden teruggekeerd, Herman heeft het over een kip in een rolstoel en dat vindt weer een of andere lady leuk En zo gaan ze het maar door. 
Wel een vraagje aan mijn lezers. Kunt u een van mijn vermeende fake accounts noemen? Nee, natuurlijk niet, want daar doe ik niet in. Toch papegaaien horden mensen de fabeltjes van Wouters na. Hou komt dat toch? Geloven deze mensen vooral in de slechtheid van de ander? Laten ze zich makkelijk een oor aannaaien, willen ze via die weg iemand een hak zetten? reconstructie juni 2017Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.