Een pijp rokend monster

 Grappig dat gespuis, alles wat ze beweren over Tibaert brengen ze zelf in de praktijk. Kijk de wel geïnformeerde Friedrich Eckhardt eens (of zou het Dirk Hartman zijn). Hij leent mijn naam (strafbaar) en wat zegt Sjaakie tegen Sjaakie?


Sinds oktober wordt Sjaakie terdege geïnformeerd en die kennis deelt ze graag, links en rechts.https://twittertl.files.wordpress.com/2013/03/f51be-schermafbeelding2b2013-03-132bom2b21-34-29.png?resize=400%2C427

Jolie, leuk. Jeky heeft alweer een fake account aangemaakt. Ze stuurt haar boodschapje aan maar liefs vier accounts van Wouters en uiteraard aan zichzelf. Fortuyn is weer in het rijk der levenden teruggekeerd, Herman heeft het over een kip in een rolstoel en dat vindt weer een of andere lady leuk En zo gaat het maar door. 
Wel een vraagje aan mijn lezers. Kunt u een van mijn vermeende fake accounts noemen? Nee, natuurlijk niet, want daar doe ik niet in. Toch papegaaien horden mensen de fabeltjes van Wouters na. Hou komt dat toch? Geloven deze mensen vooral in de slechtheid van de ander? Laten ze zich makkelijk een oor aannaaien, willen ze via die weg iemand een hak zetten? reconstructie juni 2017Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.