Tibeart, een fake account

Paul Nadar: The bathroom of the Princess Radziwill (1884)


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerd

 

Wie heeft er behoefte aan accounts aan te maken om in alle anonimiteit mensen te beschadigen? Tibeart, het is een van de vele producten uit de koker van een PVV onverlaat om voortdurend te kunnen stalken en materiaal aan te leveren ter verspreiding van smaad en laster. Wie gebruik maakt van dergelijke diensten is meteen gediskwalificeerd als onbetrouwbaar.

De grap met deze account is dat ze voor de nodige verwarring zorgt vanwege de schrijfwijze. Terugkijkend nu (mei 2017) valt dit goed te constateren. Wanneer is sprake van een vergissing en wanneer tuint men erin of maakt men misbruik van een fake account, dat is steeds de vraag.

Zoek maar bij Twitter onder @Tibaert – Tibeart. Friedrich Eckhardt, want dat is hoogstwaarschijnlijk de maker van deze fake, startte met deze account in de periode toen de verwikkelingen begonnen met Jacqueline Wouters. Z’n eerste tweets:
@Tibeart 30 Oct 2012
pro pedo anti

@Tibeart 30 Oct 2012
Pro pedo!

@Tibeart 30 Oct 2012
Waarom moet er zo gejaagd worden op pedo’s?

 


Strafbaar zonder enige twijfel is het gebruik van mijn authentieke naam.

Strafbaar is beslist ook het verspreiden van dergelijke smaad:


 


De werkwijze van deze onverlaat valt hier makkelijk te zien, ondermeer berichten aanmaken onder de noemer van derden en ze vervolgens reproduceren. Het is een typisch fascistische, beschuldig de boodschapper van hetgeen jezelf in de praktijk brengt en je hoeft je niet meer te verantwoorden. Onder Bataven is deze praktijk wijd en zijd verbreid en ze gaat onder de noemer “stalken”.Wat valt voor mij te zien als ik de link naar de Twitter account aanklik? Mijn naam…

Schermafdruk 2019-02-20 04.53.05

Over identiteitsfraude gesproken…
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.