Identiteitsfraude

bron

 

Weer iets nieuws, Tibaert pleegt identiteitsfraude en is (daarom) trending. Er staat drie jaar op voegt ze er nog aan toe. Nu vraag ik me wel af,  hoe komt ze aan die wetenschap? Vooralsnog ga ik er vanuit op dezelfde wijze als al die overige laster, smaad en leugens die ze over mij verspreid heeft, uit haar dikke duim gezogen dus. Het weblog is inmiddels verdwenen zie ik nu, jaren later. 


 

 

Fraai wel om steeds te zien hoe de vermeende slechtheid van Tibaert er links en rechts als zoete koek ingaat. Ook daarom even een selectie van de oorspronkelijke screenshots. Het is teveel werk en onzinnig bovendien om alles precies te reconstrueren.  De complete waanzin van die vrouw blijkt hieruit al zonneklaar…

 


 
 

 

 

 
reconstructie mei 2017
Een reactie op “Identiteitsfraude

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.