Identiteitsfraude

Revolver


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerd

 
Weer iets nieuws, Tibaert pleegt identiteitsfraude en is (daarom) trending. Er staat drie jaar op voegt ze er nog aan toe. Nu vraag ik me wel af,  hoe komt ze aan die wetenschap? Vooralsnog ga ik er vanuit op dezelfde wijze als al die overige laster, smaad en leugens die ze over mij verspreid heeft, uit haar dikke duim gezogen dus. Het weblog is inmiddels verdwenen zie ik nu, jaren later. 


 


Fraai wel om steeds te zien hoe de vermeende slechtheid van Tibaert er links en rechts als zoete koek ingaat. Ook daarom even een selectie van de oorspronkelijke screenshots. Het is teveel werk en onzinnig bovendien om alles precies te reconstrueren.  De complete waanzin van die vrouw blijkt hieruit al zonneklaar…
 


 
 

 

 
Ter verduidelijking: de accounts @occupyAmsterdam, @NtA_Amsterdam, @JacquelineWxxx, @ZegmaarSjaakie en @occupyFabeltjes zijn afkomstig van een en dezelfde persoon: Jacqueline Wouters.
 Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.