Mijn bruine neef

Raphael Kirchner


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdHendrik Hondius de Oudere: Paapse piramide (c.1597)
Vanwege de chronologie hier alvast enkele screenshots van gisteren, 1 april 2013, aangezien het oorspronkelijke bericht verdwenen is door een ingreep van Dijstelberge, eigenaresse van de site Krapuul.

Over die bruine neef meer onder: Zwakzinnig en niet toerekeningsvatbaar? en Gelovigen die in de duisternis dwalen.


De bruine neef…
André Eickenboom is z’n naam… 

Mij bezorgen die praatjes reuze pret. Hij heeft geen reet te vertellen, weet André te melden, en nog opmerkelijker: wie van de drie? Hij wijst een kinderpsycholoog en een Italiaanse kok aan als met mij identiek. Een beetje in de war? Misschien tevens een verklaring voor het feit dat hij als roomse jongen toegetreden is tot de Zwarte Kousenkerk? Inmiddels heb ik ook begrepen dat hij aan een vierde vrouw toe is. Drie met kinderen en waarschijnlijk geld, heeft hij al versleten. In Wilders ziet hij de krijger voor een blanke natie met het ene ware geloof, het zijne. Door en door een antisemiet, dat spreekt. Zijn vader zal zich bij deze wetenschap omdraaien in zijn graf.

Logisch ook dat de nepbaron en Sjaakie aan zijn lippen hangen. De Bataafse fascist weet precies wie men moet vertrouwen en wie niet.
 

Zelenka
Missa Dei Patris (Gloria, fin)
Solistes, Kammerchor & Barockorchester Stuttgart
Frieder Bernius (Carus)

Uitgelichte afbeelding: Raphael Kirchner – bron
Ingevoegde afbeelding: Hendrik Hondius de Oudere – bron
Muziek: Diapason – 2019-04

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.