Dit vindt het schorem leuk…

Parisian women protect and shield their children during sniper fire, 1944

De account is weer snel opgeheven. Wie doet zoiets en waarom? De dader is beslist iemand die er bedreven in is, vermoedelijk Friedrich of Teun (Wim Borgers). De schrijfstijl wijst tevens in de richting van de baron (Dirk Hartman).

Of zou het toch Jacqueline van Wel zijn, zoals me ingefluisterd wordt. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ze houdt er, net als Eckhardt, een stel fake-accounts op na en frappant genoeg staat ze altijd meteen bij de volgers/volgenden als er een nieuwe verschijnt. Ook hier weer. 

Voor de politie moet het makkelijk te achterhalen zijn via hun IP adres. De oorspronkelijke bron van deze smeerlapperij is zonder enige twijfel mijn bruine neef.

 


“Dit KAN niet. Als ik merk van wie dit account is, zul je wat beleven.”Een terugblik. Er zijn een paar zaken die achteraf opvallen. Aangezien dankzij Krapuul, Dijstelberge m.n., mijn berichten uit 2013 grotendeels verdwenen zijn, moet ik het doen met screenshots en tweets om te laten zien hoe schorem en fascisten jegens mij op Twitter te werk gingen. Het was een proces dat ikzelf slechts zijdelings waarnam en notuleerde. De evaluatie zou later volgen, omstreeks de jaarwisseling 2013-14. Daar werd een streep doorgetrokken vanwege censuur onder valse voorwendsels.

Op 3 april werd ik geconfronteerd door een bericht van de door mij geblokte Els. Ze staat in het screenshot hierboven: “Dit KAN niet he. Als ik merk van wie dit account is, zul je wat beleven. @Tibaert” Els had als eerste die fake account gezien en onmiddellijk gereageerd en haar bericht werd geretweet. Dat was in de namiddag. ‘s-Avonds ging Jeky een spelletje speken met die (haar?) account. Dat valt hier terug te zien: tsja, u zult het wel weten als moeder van Tibaert.

Na een uurtje had ze er kennelijk genoeg van. Tijdens de sessie had ze nog contact met m’n bruine neef André, Dirk Hartman en Jacqueline Wouters. Zie screenshot rechtsboven. Zoekend naar de oorspronkelijke tweets van die neef doe ik een vermakelijke ontdekking, de man vierde onlangs zijn vijfjarig jubileum op Twitter, aangemeld op 23 april. Zonneklaar een leugen. Vermoedelijk heeft hij de account waaronder hij smaad en laster jegens mij en mijn familie verspreidde toen opgegeven en is opnieuw gestart. Het is de meest voor de hand liggende verklaring.

Later op de avond nam een uitgesproken PVV dwaas het stokje van Jeky over en kwam de man van GeenStijl buurten. Vervolgens werd het stil. De account is geschorst en dit valt er nog te zien: @scafsmoeder. En verder zijn er nog alle reacties als TL.

De gebeurtenis indertijd kreeg een happy end. Els werd een trouwe kameraad, die ik door en door kon vertrouwen. Dankzij haar vriendschap kreeg ze het hard te verduren, m.n. van een haatoma, die door de haar beproefde methode van manipulatie ons in diskrediet trachtte te brengen. Zoals ik al eens eerder zei, Els heeft in een pink meer fatsoen en bovenal courage dan die haatoma en het Krapuul volkje bij elkaar. Dat bleek overduidelijk uit de gebeurtenissen die volgden en waren de reden waarom tot elke prijs alles in het werk werd gesteld, justitie werd zelfs ingeschakeld, me tot definitief zwijgen te brengen. De blogspots met documentatie over gepleegde wandaden en fascistische spelletjes uit die “linkse” hoek dienden te verdwijnen. Het zullen je vrienden maar zijn en ze politiek het vertrouwen hebben geschonken. Je zult het bezuren.

Twee jaar geleden waren Els en ik samen op een rechtszitting, waar ik volgens die lieden niets te zoeken had. Ze volgen n.l. de logica van balk en splinter, deze miserabelen. Lekker een etentje tot slot op een zwoele zomerse avond in Den Bosch. Nee, met deze hardwerkende vriendin heb ik het niet slecht getroffen en, niet onbelangrijk, ze kan goed overweg met m’n vrouw.


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.