Dit vindt het schorem leuk…

Parisian women protect and shield their children during sniper fire, 1944

De account is weer snel opgeheven. Wie doet zoiets en waarom? De dader is beslist iemand die er bedreven in is, vermoedelijk Friedrich of Teun (Wim Borgers). De schrijfstijl wijst tevens in de richting van de baron (Dirk Hartman).

Of zou het toch Jacqueline van Wel zijn, zoals me ingefluisterd wordt. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ze houdt er, net als Eckhardt, een stel fake-accounts op na en frappant genoeg staat ze altijd meteen bij de volgers/volgenden als er een nieuwe verschijnt. Ook hier weer. 

Voor de politie moet het makkelijk te achterhalen zijn via hun IP adres. De oorspronkelijke bron van deze smeerlapperij is zonder enige twijfel mijn bruine neef.

 


“Dit KAN niet. Als ik merk van wie dit account is, zul je wat beleven.”Een terugblik. Er zijn een paar zaken die achteraf opvallen. Aangezien dankzij Krapuul, Dijstelberge m.n., mijn berichten uit 2013 grotendeels verdwenen zijn, moet ik het doen met screenshots en tweets om te laten zien hoe schorem en fascisten jegens mij op Twitter te werk gingen. Het was een proces dat ikzelf slechts zijdelings waarnam en notuleerde. De evaluatie zou later volgen, omstreeks de jaarwisseling 2013-14. Daar werd een streep doorgetrokken vanwege censuur onder valse voorwendsels.

Op 3 april werd ik geconfronteerd door een bericht van de door mij geblokte Els. Ze staat in het screenshot hierboven: “Dit KAN niet he. Als ik merk van wie dit account is, zul je wat beleven. @Tibaert” Els had als eerste die fake account gezien en onmiddellijk gereageerd en haar bericht werd geRT. Dat was in de namiddag. ‘s-Avonds ging Jeky een spelletje speken met die (haar?) account. Dat valt hier terug te zien:


Jekylline Apr 03, 7:30pm
@Scafsmoeder tsja, u zult het wel weten als moeder van Tibaert 🙂

Jekylline Apr 03, 7:36pm
@Scafsmoeder Alphonse ging nogal #huiliehuilie doen en stoppen nav vraag of zwakzinnigheid zoals bij u erfelijk is… Wat denkt u? #tibaert

Jekylline Apr 03, 7:39pm
@Scafsmoeder klopt het dat u vroeger Tibaert, uhhh Alphonse dus, flinke klappen gaf als hij weer eens een jurkje aantrok?#PVV

Jekylline Apr 03, 7:42pm
@Scafsmoeder uw kleinzoon, de zoon van Tibaert, zit trouwens ook op twitter: @HenriScafka

Jekylline Apr 03, 7:45pm
@Scafsmoeder ik snap dat u nog wat probeerde te doen uit #moederliefde voor Alphonse 🙂 #tibaert

Jekylline Apr 03, 7:45pm
Sorry 🙂 RT @Scafsmoeder: @Jekylline @HenriScafka is helemaal een onverlaat. Wil ik niets mee te maken hebben!

Jekylline Apr 03, 7:50pm
Tibaert heeft een aardje naar zijn mutti? #PVV RT @wijnazijn: @Scafsmoeder zoek touw en boom toetsenbordheldin.

Jekylline Apr 03, 7:58pm
Uhhhhh ze is al dood #domlinks RT @wijnazijn: @Scafsmoeder En maar zuigen, kap er nou gewoon mee en spring van 7 hoog #zovoorspelbaar #pvv

Jekylline Apr 03, 8:04pm
Yep, gelukkig stopt Tib ermee RT @Stardust1957: @camelzzz @Scafsmoeder @Tibaert En de fatsoensnormen zijn weer ernstig hoog…onvoorstelbaar

Jekylline Apr 03, 8:17pm
@Scafsmoeder opvallend die correctietik er meteen achteraan… #PVV

Jekylline Apr 03, 8:19pm
@Stardust1957 @camelzzz @Scafsmoeder hoezo? Blog van die zieke ouwe narcist @Tibaert nooit gelezen?

Jekylline Apr 03, 8:20pm
@Stardust1957 @camelzzz @Scafsmoeder @Tibaert anonieme fascisten uit de anus van twitterbbrussen.nl/2013/04/03/jan… #leestip

Jekylline Apr 03, 8:28pm
Leugenaar! RT @KesTeab: Ik doe het zelden, maar nu graag RT @camelzzz: @Stardust1957 gewoon blokkeren die#Jekylline #Scafsmoeder

JekyllineApr 03, 8:29pm
Yep! #linksfascisten RT @Scafsmoeder: @Jekylline Geheel volgens de voorspellingskaart.

JekyllineApr 03, 8:34pm
En jankhoer Ananas! RT @Scafsmoeder: Hé, daar hebben we het ‘sensible’ pepernootje ook weer. #zovoorspelbaar#pvv

 


Na een uurtje had ze er kennelijk genoeg van. Tijdens de sessie had ze nog contact met m’n bruine neef André, Dirk Hartman en Jacqueline Wouters. Zie screenshot rechtsboven. Zoekend naar de oorspronkelijke tweets van die neef doe ik een vermakelijke ontdekking, de man vierde onlangs zijn vijfjarig jubileum op Twitter, aangemeld op 23 april. Zonneklaar een leugen. Vermoedelijk heeft hij de account waaronder hij smaad en laster jegens mij en mijn familie verspreidde toen opgegeven en is opnieuw gestart. Het is de meest voor de hand liggende verklaring.

Later op de avond nam een uitgesproken PVV dwaas het stokje van Jeky over en kwam de man van GeenStijl buurten. Vervolgens werd het stil. De account is geschorst en dit valt er nog te zien: @scafsmoeder.

 


vrijestemApr 03, 9:21pm 
Zei je wat Eva? RT @Scafsmoeder: @vrijestem Dat heb je weer goed vastgelegd Friedrich Hartman Eckhardt! #pvv

PrikkerrApr 03, 9:30pm
@Scafsmoeder @vrijestem @Teun00002 U bent?

vrijestemApr 03, 9:38pm
Lol RT @Scafsmoeder @vrijestem @Prikkerr @Teun00002 Stemmen op de #PVV is ook een doodsbedreiging voor het linkse, voorspelbare addergebroed

vrijestem Apr 03, 9:38pm
Lol RT @Scafsmoeder @vrijestem @Prikkerr @Teun00002 Stemmen op de #PVV is ook een doodsbedreiging voor het linkse, voorspelbare addergebroed

vrijestem Apr 03, 9:39pm
Ben jij zin hartkwaal? 🙂 #tibaert RT @Scafsmoeder: @Prikkerr @vrijestem @Teun00002 Ik ben Friedrich Hartmann Eckhardt

vrijestem Apr 03, 9:46pm
RT @Jekylline: Tibaert heeft een aardje naar zijn muFti? #PVV RT @wijnazijn: @Scafsmoeder zoek touw en boom toetsenbordheldin.

Prikkerr Apr 04, 9:26pm
Wat vindt @Scafsmoeder hiervan?#dtv

 De gebeurtenis indertijd kreeg een happy end. Els werd een trouwe kameraad, die ik door en door kon vertrouwen. Dankzij haar vriendschap kreeg ze het hard te verduren, m.n. van een haatoma, die door de haar beproefde methode van manipulatie ons in diskrediet trachtte te brengen. Zoals ik al eens eerder zei, Els heeft in een pink meer fatsoen en bovenal courage dan die haatoma en het Krapuul volkje bij elkaar. Dat bleek overduidelijk uit de gebeurtenissen die volgden en waren de reden waarom tot elke prijs alles in het werk werd gesteld, justitie werd zelfs ingeschakeld, me tot definitief zwijgen te brengen. De blogspots met documentatie over gepleegde wandaden en fascistische spelletjes uit die “linkse” hoek dienden te verdwijnen. Het zullen je vrienden maar zijn en ze politiek het vertrouwen hebben geschonken. Je zult het bezuren.

Twee jaar geleden waren Els en ik samen op een rechtszitting, waar ik volgens die lieden niets te zoeken had. Ze volgen n.l. de logica van balk en splinter, deze miserabelen. Lekker een etentje tot slot op een zwoele zomerse avond in Den Bosch. Nee, met deze hardwerkende vriendin heb ik het niet slecht getroffen en, niet onbelangrijk, ze kan goed overweg met m’n vrouw.TIBAERT BLOGSPOT


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.