E-mail adres

Hans Scholl, Sophie Scholl und Christoph Probst: “Die weiße Rose” (1942)
Gerard heeft het druk, zie ik. Maar hoe komt die vent aan mijn e-mail adres? Op MIJN blogspot verschijnt die niet en wel bij hem. Hoe kan dat? In ieder geval heeft hij iets over het hoofd gezien bij mogelijk malafide praktijken. Dat kan bijna niet anders.

Het werkelijke schandaal is dat deze fascist nu gaat publiceren onder de naam Tibaert, zogenaamd om mijn tweets vast te leggen. Juist, fascisten gaan steeds stapje voor stapje verder.  
10 april 2013
Of ik iets weghaal? Wat dacht u? Ik heb niets te verbergen. Nogmaals, ik toon wat schorem vermag en dat is niet mis. En voor wie het nog niet wist… 

Inmiddels beschik ik over al mijn berichten op Twitter en daar ben ik reuze blij mee. Wilt u ze van een bepaalde dag zien dan maak ik wel een kopie. Om ze allemaal te publiceren lijkt me een beetje overdreven. Er staan al de nodige op Scribd, dat lijkt me voorlopig voldoende. 

Voor wie het alsmaar niet willen begrijpen. Mij interesseren die Sjaakie’s, Jeky’s en baronnen geen fluit. Ik toon ze slechts in al hun perversiteit. Hopelijk tot lering van diegenen die nog steeds denken dat Wilders het goed met ons voorheeft. Ze zijn bij deze gewaarschuwd.


ps: Ik denk dat het van belang is dat de antecedenten van deze zich Confederal Warrior noemende Gerard bekend worden. 
10 april 2013Tibaert verwijdert geen tweets, waarom zou ik? Omgekeerd wel, kan ik gevoeglijk aannemen. Het valt simpelweg te controleren via de zoekopdracht @gerardvane @tibaert. Probeer maar eens. Mijn volledig beschikbaar archief staat hier: INDEX.

Die zoekopdracht levert een fraai lijstje op. Een van mijn tweets met een verzoek aan Twitter i.v.m. stalken laat me ontdekken dat een PDF bij Scribd verdwenen is:


 


De dader(s)? In ieder geval weet ik dat een aantal figuren doende zijn geweest om documenten bij Scribd te laten verwijderen, w.o. Dirk Hartman en Jacqueline Wouters.

De titel van dat PDF: TIBAERT Zoeklijst – Stalking 6-16 Juli 2013.  Het valt nu hier te lezen: Over stalken gesproken.
Update maart 2017


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.