Samenleven met pedofielen

Kazuyoshi Nomachi: Tuareg (Algerije)
Samenleven is op vertrouwen gebaseerd. Vertrouw je elkaar niet dan gaat het mis. Als er een duidelijke reden voor is kan het beter snel opgezegd worden, bijvoorbeeld aan een partner die drugsverslaafd blijkt, de kinderen verwaarloost en er met de kas vandoor gaat. In maatschappelijk verband kun je het vertrouwen beter opzeggen aan mensen die weigeren mee te denken, geen concrete bijdrage wensen te leveren aan de maatschappij en slechts uit zijn op eigenbelang. Mensen die bepaald niet uitblinken in het bijstaan van anderen. Het is zeker niet toevallig dat we ze merendeels aantreffen in de politiek rechtse hoek. Ze volgen de redenatie van “gaat het ons goed dan vallen er ook een paar kruimels af voor de minderbedeelden”. Thatcher was een lichtend voorbeeld voor dit slag mensen.
 
Gisteren schreef ik een stukje over de pil van Henk Bres om het bovenstaande te illustreren aan de hand van pedofilie. En ziedaar reacties op Twitter . In mijn vorige stukje had ik het over mogelijke beweegredenen voor een actie als “Stop Martijn”. Die redenen kunnen hoe dan ook gelinkt worden aan fascistische methodes. Die Zeit heeft er al eens uitvoerig op gewezen, ook in Pedoclub PVV kwam ik met die these.

In een bericht aan mij wordt melding gemaakt van het mogelijke feit dat pedofilie geen geaardheid is. Zou die Henk dan toch gelijk hebben? Ik ben geen deskundige op dat terrein, ik ken de vakliteratuur niet, dus ik werd nieuwsgierig. Zeer tot mijn verbazing word ik geconfronteerd met een mededeling van een soort die ik nog nooit eerder gezien had over auteursrecht. Hier de documentatie over e.e.a. met een copie van dat weblog.

Wat nu? Je mag zeker veronderstellen dat deze mensen er alle belang bij hebben dat hun boodschap verspreid word. En wie ik me bij een infoteur moet voorstellen? Info als propaganda misschien? Want lees wat er te lezen valt in het slotparagraafje:


Herkennen van pedofilie – Een pedofiel zorgt dat hij bij kinderen in de buurt is. Pedofielen werken vaak als vrijwilligers met kinderen. Bijvoorbeeld bij de padvinders of scouts of bij religieuze of maatschappelijke organisaties, waarbij er met kinderen wordt gewerkt. In familie verband kan de pedofiel bijvoorbeeld aanbieden om te babysitten. Vaak hebben pedofielen uitstekende sociale vaardigheden met kinderen, waardoor ze heel gemakkelijk het vertrouwen van een kind kunnen winnen.”

 


Je zult maar vrijwilliger of babysitter zijn. Zo makkelijk is het dus om pedofielen aan te wijzen. Och, ze vergeten erbij te zetten dat mannen wel zeer verdacht zijn die regelmatig in contact komen met kleine kinderen. Zeg nou zelf, welke volwassen man verschoont luiers van vreemde kinderen? Dat doet een echte man niet.

Nog iets anders is uiterst storend, het ontbreken van een duidelijke definitie waar pedofilie als begrip voor staat. Letterlijk betekent het toch houden van kinderen, met als bijbehorende wetenschappelijke discipline pedagogie. Sinds wanneer is er iets mee met het houden van kinderen? Veelal heb ik de indruk dat kinderen meer beschouwd worden als een product waaraan gewerkt moet worden, dan als een kleine complete mens, waarbij nog vele gaven intact zijn, slechts ontwikkeling behoeven. En daar gaat het maar al te vaak mis. Pedofilie dus in de zin van stimuleren van kinderen, op elk terrein, daar kan niets mis mee zijn. Of vergis ik me, moeten we het opvoeden overlaten aan personen die mensen graag kneden naar hun evenbeeld? Heel relevant dus met wat we verstaan onder pedofilie. Feitelijk kan hier nooit het gebruik, misbruik maken van, onder vallen om de discussie zuiver te houden.

Nu wilde ik dit stukje proza graag overnemen op m’n weblog “Trollen”, maar dat mag ik dus niet. Debat wordt kennelijk gevreesd. Er wordt op dat desbetreffende stuk pittig gereageerd door ingewijden, maar ook die reacties vallen niet te kopiëren blijkt. Omdat ze veel informatie en verwijzingen bevatten geef ik een deel via screenshots weer. Dat lijkt me pas een nuttige bijdrage aan het zo wenselijke debat.

Geen nuttige bijdragen vallen te verwachten uit de hoek van erkende pedojagers als de baron Hartman en het loeder Sjaakie. Hun enige activiteit is overduidelijk stalken van voor hun ongewenste personen. Dat geeft dan de volgende kolderieke situatie:

Hartman ontdekt een bericht van de oud-voorzitter van Martijn” met de volgende tekst, een citaat:


“Levend verbranden zulke lui!!!!! Ik steek het wel aan”.

 

 
Het was verschenen onder de naam Ronald Wijs met daarbij de vermelding “University of Amsterdam” (sic) op Facebook. Achter de bijgevoegde link krijgen we een alleszins respectabele pagina te zien, een Wilders fan pagina, met de vermelding: “Ons land, onze regels”. Let wel op een dergelijke pagina reageert een medewerker van UvA. Kan die man niet geroyeerd worden, hij lijkt me een bedreiging voor het wetenschapsbedrijf in Nederland…: “ons land”…


 

 
En hoe reageert de vlerkerige baron? Lees zelf maar. Uiteraard geen excuus toen hij op zijn stommigheid geattendeerd werd. Vervolgens neem ik de draad op en vandaag seinde de baron zijn Gefolgschaft als volgt in:
 


 

 
Zo, kunt u tenminste ook eens een keertje lachen over mijn wandaden. Mooi is overigens die portretfoto van hemzelf. Ja zijn ego is groot, zijn wansmaak eveneens. Een man verloren voor een beschaafde maatschappij waarin vertrouwen heerst. De grootste vriend van Henk Bres leeft slechts bij de gratie van het verdacht maken, het verspreiden van wantrouwen en haat met als lichtend voorbeeld Wilders. Graag zou hij nog een stapje verder gaan als deze sluwe vos. Meteen krachtig ingrijpen bij ongewenst, het gaat hem niet snel genoeg, heb ik begrepen.

Deze SS-baron draagt beroepshalve een uniform. Welk? Ja, dat lijkt me wel leuk om te weten. Wie weet heeft hij toegang tot bepaalde archieven of dossiers of beschikt hij over contacten die hem aan gewenste informatie helpen. Wie zal het zeggen?

Vergeet nog wat leuks… Jacqueline Wouters onder “occupyFabeltjes” meldt: “Kijk aan wie #Tibaert informatie doorspeelt: de voorzitter van de pedoclub Martijn! moby.to/rind3k”.

Sjaakie zal het lachen nu wel vergaan. Het wordt haar door Sandra, een Pamela Geller uit de polder, goed ingepeperd. Nee, Sjaakie, met goed fatsoen kun je nu niet meer op de SP stemmen. Je was al weggelopen vanwege de slappe houding van Roemer over de door jou zo beminde pedofiel Demmink, ik bedoel ik weet niet of Demmink een pedofiel is, maar hij gaf inhoud aan je leven. Wat nu? Het complot is veel groter dan jij ooit gedacht had. Hoe denk je je strijd voor kinderen voort te zetten?
 


 


Je weet toch wat Pomoland betekent? Niet? Dan moet je even een schriftelijke cursus volgen bij Alexandra Strieker. Waarom? Omdat je dan ook meteen ook iets bijleert over Occupy. Om daarbij gezond te blijven raad ik je aan contact op te nemen met het kruidenvrouwtje uit Echt Jeannie van Ophoven, ook een vriendin van Sandra.

Vergis je niet Sjaakie, voor mij blijf je hoe dan ook een loeder. De meest afschuwelijke vrouw die ik ooit heb meegemaakt, eentje die over lijken gaat. Ze zijn zeldzaam, maar ze bestaan moest ik tot mijn verdriet ervaren. Dat je je nog durft te vertonen op internet vind ik een staaltje van schaamteloze brutaliteit.Naschrift.

Toen ik die laatste regels schreef kon ik niet bevroeden dat ik geconfronteerd ging worden met producten van iemand die je rustig kunt zien als de overtreffende trap van een loeder. Ze wist dat ze kon gaan oogsten. 5 mei 2013. Gretig ging ze samenwerken met de boven aangehaalde Hartman. Hun hulpje in nood, Dijstelberge van de site Krapuul, zorgde ervoor dat alle door mij verzamelde documentatie, van belang voor het politieke debat en als bewijslast voor justitie, van internet verdween. U merkt het bij een aantal hyperlinks, die niet werken. De overige heb ik, zo goed en zo kwaad als het ging, hersteld.
Fascisten hebben er een godsgruwelijke hekel aan dat hun wandaden tegen het licht worden gehouden, vandaar. Zullen we Dijstelberge maar kwalificeren als een fascistisch loeder?


januari 2019
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.