In kaart brengen

Edvard Munch


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdGerardje, de griezelige confederal warrior, gaat zaken in kaart brengen. Zou hij zelf wel beseffen wat hij daar zegt? Z’n zegsvrouw Jacqueline Wouters heeft het over denkbeeldige vriendinnetjes van Tibaert, een idee fixe dat alleen in haar kopje bestaat. Toch zegt Gerardje ferm: precies. 

Heb ik het niet al vaker gezegd, als je uitgaat van de slechtheid van mensen waar je het niet mee eens bent, ze wantrouwt en ze op alle mogelijke manieren gaat belasteren ontstaan krankzinnige denkbeelden die een eigen leven gaan leiden. Op een dergelijke benadering van mensen bouwt het fascisme.


 

 


 ps 30 mei 2017

“Wel zal ik z’n schrijfsels hier vast blijven leggen, zodat niets verloren gaat.” Aldus Gerardje in 2013. Vorig jaar ging ik eens kijken en de linkjes naar z’n blog werkten niet meer. U ziet het, steeds weer wordt een loopje met de feiten genomen en laat men dingen verdwijnen.  


 


Pas op! Verboden te kopiëren vermeldt hij ook nog. In die aprilmaand had hij veel activiteit aan de dag gelegd. Omdat het mij te doen is om samenhangen, het proces, in dit geval hoe men iemand onschadelijk probeert te maken, inzichtelijk te maken liet ik hem weten: “Kom op, Gerardje, een beetje moed als “warrior”. Of ben je een griezel?” Uit compassie met mij had hij het spul verwijderd, maar hij zou het terugzetten, beloofde hij. En zie daar…

Voor de duidelijkheid hier zijn archiefje:
Uitgelichte afbeelding: Edvard Munch

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.