Een grote steun en toeverlaat…

Toilet


Terug gedateerde reconstructie januari 2017

 

JA, WIR TRAGEN UNSER SCHICKSAL MIT GEDULD,
AN DER GANZEN SCHEISSE SIND WIR SELBER SCHULD!


Maar op het toilet zijn we allemaal gelijk, moeten we uit de broek. Luister maar. Égalité…: Hammer Rëhwu

We schrijven inmiddels het jaar 2019, als ik nog maar eens terugblik.

Tibaert conformeert zich aan het DDR der Lage Landen, Wallonië, zei ooit de ideoloog van een op te richten Volksmacht Nederland. Ach het mannetje begrijpt er niets van, zijn historisch besef is dat van Oranje, Blanje, Bleu. Hij zal zich gelukkig prijzen dat naast Wilders iemand als Baudet is opgestaan, in zijn ogen uiteraard een groot intellectueel en visionair. Dat kan allemaal in dit land dankzij een historische canon doordrenkt van het glorierijke Holland met haar geldzucht en hypocrisie op protestants-christelijke grondslag. In Tibaert zag hij een groot gevaar, net als z’n linkse geestverwanten. Hij moest en zou de mond gesnoerd worden, deze landverrader, dacht deze specimen van het Bataafse fascisme.

Ach, dat die Dirk van alles en nog wat bij elkaar fantaseert, wie kan het schelen? Ik laat deze LT van hem zien als een anecdote voor de werkwijze van onverlaten, verder niets. 


De Baron · @BaronvBeauluna

18th Apr 2013 from TwitLonger

 

Pure desertie, zo kunnen wij de verwijdering tussen Tibaert en de meute van Krapuul toch wel noemen. Het zit de oude haatbaard uit Maastricht niet mee, de laatste tijd. Tweepstra, die de pijp aan Maarten gaf, Jacqueline Wouters die hem meer dan zat was, gevolgd door nurse Gavimensch en nu dit weer. 

Maar denk niet dat Fonske zich ook maar een fractie van een seconde afvraagt of het misschien wellicht ook een beetje aan hemzelf ligt, welnee. Zijn nieuwste blog, gewijd aan het crapule, pardon Krapuul, staat weer bol van de egotripperij en pedante opmerkingen, zoals deze: “Hij weigerde pertinent kennis te nemen van wat ik hem te vertellen had”. Wie denkt Tibaert dan godverdomme wel dat hij is, denk ik dan, als ik zoiets lees. Wat een arrogante wannabee intellectueel! Nog steeds dat belerende toontje, waarmee hij zich ooit een eeuwige block op het NRC forum verwierf. En ook hier waren het altijd anderen, die hem in de wielen reden, althans dat beweert hij.

Nog een mooie opmerking is deze: “Voor mij is het een koud kunstje dat verbod (lees: block) te omzeilen, maar ik heb er weinig behoefte aan”.Ja dank je de koekoek! Fons Scaf heeft nog wel een accountje of -tig achter de hand. Iets wat hij mij en anderen graag verwijt. Jammer Fons: ik heb maar één twitteraccount.

Verwijten doet hij mij wel meer, overigens. Zou zou ik zijn zoon een of ander kunstje geflikt hebben. Wat dat dan zou zijn, dát vermeldt hij niet. Ik ken de hele man niet, laat staan dat ik hem iets aangedaan zou hebben. Ook zou ik een blog hebben gehad, dat ik zou hebben laten verdwijnen. Dat roemruchte blog Backyard, waarop hij doelt, was niet van mij, al stonden er inderdaad teksten en plaatjes op die ik gemaakt heb. Ook dat kan ik hem maar niet duidelijk maken.

Tevens beweert hij dat ik foto’s cq filmpjes van mijn minderjarige dochter in lingerie op internet geplaatst zou hebben. Welke zieke geest verzint dit? Inderdaad: Scaf himself. De foto’s die hij, jawel, van het blog van mijn vrouw heeft gejat (waarvan hij zelf beweert dat zoiets strafbaar is) tonen mijn dochter absoluut niet zoals hij omschrijft. Wat moet jij trouwens met die foto’s? En vervolgens gaan klagen dat men je van steun en sympathie aan pedofielen beschuldigt (en erger)? Daar heb je het dan zelf naar gemaakt!

En hoe zat het met de foto waarop ik zijn vrouw afgebeeld zou hebben “in een zerk”, zoals hij steeds beweert? Zou hij die nou al eens hebben teruggevonden? Mij zegt het niks. Maar voorlopig staat het wel in meerdere haatblogs vermeld.Oh ja, eenieder mag onder zijn blog reageren als er fouten in staan. Tuurlijk! Je moet maar zo stom zijn om daar in te trappen; dan kan je na een paar dagen je mailaccount wel sluiten van alle rotzooi die er dan binnenkomt. Maar Fonske Scaf wast zijn handen in onschuld. Hij heeft immers het beste met iedereen voor en het enige dat hij doet is “registreren”, nietwaar? Inmiddels weet menigeen beter: kijk maar eens hoe hij dagelijks het account @supportmet blockverzoeken bestookt.

Vriendjes met het Krapuul zal ik nooit worden, doch het blocken van Tibaert is een goede zet van ze geweest. Opa is boos; who cares? 

 


Met deze informatie en die van zijn alter ego De Dorpsgek Rommedoe kon Eveline van Donkelaar wel uit de voeten. Ook zijn rijmelarij vond ze bijzonder. Dirk Hartman, ex-NVU, vriend van Henk Bres (pas op voor die Bres, zei Eveline me, een Haags onderwereldfiguur), gek op uniformen en handboeien, kenner van de SS. Uiteraard vrij van fascistische smetten, dat proefde Eveline meteen, in tegenstelling tot Tibaert, volgens haar scherp inzicht in deze materie. In die overtuiging werd ze verder nog gesterkt door krapuletjes, tot op heden toe.

Wel mooi dat Dirk Hartman melding maakt van de Krapuul meute, zoals hij deze onverlaten noemt. Enkele maanden later werd beider houding bezegeld door Ina Dijstelberge in haar steun aan Eveline van Donkelaar bij haar aangifte tegen Tibaert. Spoor je dan nog, speel je een vals spel, ben je dan volledig doortrapt? Mijn vermoeden, anders waren die kwalificaties mij niet spontaan te binnen geschoten, een mengeling van dat al.

Tja, en die rijmelarij? Die kan ik niet meer laten zien, dankzij de goede werken van Dijstelberge, bekwaam in het plegen van censuur, al mag het van haar niet zo heten.Update april 2019
 
Uitgelichte foto: bron
Foto: Hammer Rëhwu – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.