Een nazi student op Twitter

Foto z.t.

Toegevoegd op 7 mei 2017 en terug gedateerd


EEN RECONSTRUCTIE 4 JAAR NA DATO


Hoe moet je je dat voorstellen, een combinatie van nazi, student en Twitter? Het is een mededeling van iemand die niet terugschrikt voor doodsbedreigingen, ook aan het adres van Tibaert. Het werd voor mij de aanleiding tot een rechtszaak jegens hem die precies een jaar geleden plaatsvond mede n.a.v. mijn aangifte uit 2012. Nog steeds wacht ik op de boete, waartoe hij veroordeeld werd. Inmiddels haalde hij wel de brutaliteit uit, in navolging van Dijstelberge, ongegrond te gaan klagen bij Google. Gevolg, de blogspot werd opgeschort, na enkele dagen was ze overigens weer terug. 

De man is bijzonder hardleers en een tragisch geval tegelijkertijd. Fraai wordt het door de samenwerking van hem met figuren op Twitter, w.o. journalisten en radiomedewerkers. Jan Bennink is een van hen. Ze hechten geloof aan zijn praatjes, dan kun je niet meer wegkijken, het over je kant laten gaan. 

In het stukje over de nazi-student heeft hij het over een poster, ik zou niet (meer) weten welke. Het schandaal is dat hier integere mensen in verband gebracht worden met nazi’s en het vergassen van joden. Omgekeerd is hij niet te beroerd diezelfde lasterlijke praktijken en smeerlapperij uit te halen jegens critici van het nu gangbare fascisme onder Wilders.

Helaas bewaard is slechts een screenshot, dus de hyperlinks werken niet.Herman Falkenstein

 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.