Een genadeschot voor een volkshater


reconstructie april 2017 en terug gedateerdEen dag nadat de Leider van ons volk de verjaardag van zijn voorganger in Volendam had gevierd verscheen een oproep om de volkshater Tibaert een genadeschot te geven.
 


 


Liefdevol als ze van nature is richtte Sjaakie zich daarop tot de burgemeester van Maastricht om deze volkshater uit de gemeenschap te verwijderen.


 


Enkele maanden later zou André de Raaij, geheel overbodig blijkt hier, deze vrouw waarschuwen voor de geestelijke gesteldheid van Tibaert. Gek… Gelukkig weten veel tweeps dat niet, voegde hij er nog aan toe. Wat zou hij daarmee bedoeld hebben? 

Sjaakie moet hij zeer bewonderd hebben voor haar inzicht, dat bleek in het verleden al bij Krapuul en zeer waarschijnlijk is hij niet van gedachte veranderd. Is die man gek, knettergek? Wie wil en kan een diagnose stellen? De man deed zelfs aangifte tegen mij, omdat ik al zijn fratsen jegens Tibaert liet zien. 

Van de gelegenheid maakte ik maar gebruik om Onno Hoes te informeren. Een grapje moet kunnen, nietwaar?


 


De steeds attente baron uit het Haagse, die de komende maanden onder de naam Dorpsgek Rommedoe met wijze raad en informatie Eveline van Donkelaar terzijde ging staan, vond het maar niks en liet mij dat weten.


 


U merkt het, de een is nog onbenulliger dan de ander, maar dreigen, bedreigen dat kunnen ze. Vraag me niet wat ze bijdragen aan de samenleving. Ik heb het nog nooit bij deze lieden kunnen ontdekken. 

Screenshots april 2013

 


 


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.