Vrouwen en mannen waarbij een steekje los zit

Georges Seurat: Au crépuscule (1883-84)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdVooraf. Herkent u de vermelde namen nog niet hanteer de onderstaande labels. U wordt meteen wijzer gemaakt.

Zij herkennen elkaar onmiddellijk heb ik gemerkt, Sjaakie en Herman, Eveline en Vlunk. Ze steunen elkaar en geloven bij voorbaat wat de ander te zeggen heeft. Daar kom je niet tussen, tot rede brengen bij alle waanzin die ze uitkramen is verloren moeite en werkt als olie op het vuur. Laten zien dan maar. 

Dankzij Eveline heeft Sjaakie nu ook een geducht iemand leren kennen die in hoogst eigen persoon de strijd aanbond met ons koningshuis. Lef heeft die man, een teveel aan agressie ook, kan ik u verzekeren. Hij genoot hiervoor waarschijnlijk de adoratie van de welbekende haatoma, die Tibaert een kopje kleiner wilde maken.


Tweets Tibaert 27 en 28 april 2013Alphonse Scaf @Tibaert
@Politie Verspreiding van NAW gegevens, mag dat? Is dat niet strafbaar? RT @occupyFabeltjes: @vlunk dat mag altijd -> copy van de haatlijst van Tibaert 270 mensen die dat ampper weten http://t.co/hyhemjqhfF

Een man van de dialoog en het loeder tibaert-extra.blogspot.com/2013/04/een-ma…

Vlunk en zijn vriendinnen: ow.ly/kurXe

Een speurder uit Oss tibaert-extra.blogspot.com/2013/04/een-sp… Regelrecht gajes is het, die Sjaakie, Herman en Friedrich… Typisch #pvv ook…

Ideologie en openbaarheid: Vaders tibaert.blogspot.com/2013/04/vaders…

Ideologie en openbaarheid: Sterven ook de Hollanders uit? tibaert.blogspot.com/2013/04/sterve…

Ideologie en openbaarheid: Arnoud Engelfriet – Smaad, laster en belediging op… tibaert.blogspot.com/2013/04/arnoud…

 


Dit is een reconstructie aan de hand van screenshots. Het dient om het verhaal compleet te maken, een verhaal dat bepaalde mensen niet wilden horen en diende te verdwijnen. 


Sjaakie en Herman op 29 april


Enkele dagen eerder had Falkenstein een voor Sjaakie opzienbarend bericht de wereld ingestuurd over ontrouwe GeenStijl lezers die wraak namen onder aanvoering van Tibaert. Het is overigens opmerkelijk hoeveel overeenkomsten zijn aan te tonen in de “feiten” die deze mensen weten op te dissen. Ze lenen ze a.h.w. van elkaar met als grootste grappenmakers in deze twee kerels, die zich beiden academicus mogen noemen, Huib en André. Werkelijk om je te bescheuren. Maar dit schrijf ik met de wetenschap van nu, vier jaar later. Dit bericht is immers een reconstructie.


Herman Falkenstein

 


 

 

 
De door Falkenstein vermelde IP adressen waren van mijn weblogs. Ja, en seks, daar was Sjaakie nogal van vervuld. Dat wordt een apart berichtje.
 
Afbeelding: Georges Seurat – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.