Vrouwen en mannen waarbij een steekje los zit

 

Georges Seurat – Au crépuscule (1883-84)
bron

Vooraf. Herkent u de vermelde namen nog niet hanteer de onderstaande labels. U wordt meteen wijzer gemaakt.Zij herkennen elkaar onmiddellijk heb ik gemerkt, Sjaakie en Herman, Eveline en Vlunk. Ze steunen elkaar en geloven bij voorbaat wat de ander te zeggen heeft. Daar kom je niet tussen, tot rede brengen bij alle waanzin die ze uitkramen is verloren moeite en werkt als olie op het vuur. Laten zien dan maar. 

Dankzij Eveline heeft Sjaakie nu ook een geducht iemand leren kennen die in hoogst eigen persoon de strijd aanbond met ons koningshuis. Lef heeft die man, een teveel aan agressie ook, kan ik u verzekeren. Hij genoot hiervoor waarschijnlijk de adoratie van de welbekende haatoma, die Tibaert een kopje kleiner wilde maken.

Tweets Tibaert 27 en 28 april 2013:

@Politie Verspreiding van NAW gegevens, mag dat? Is dat niet strafbaar? RT @occupyFabeltjes: @vlunk dat mag altijd -> copy van de haatlijst van Tibaert 270 mensen die dat ampper weten http://t.co/hyhemjqhfF


Een man van de dialoog en het loeder tibaert-extra.blogspot.com/2013/04/een-ma…
Vlunk en zijn vriendinnen: ow.ly/kurXe
Een speurder uit Oss tibaert-extra.blogspot.com/2013/04/een-sp… Regelrecht gajes is het, die Sjaakie, Herman en Friedrich… Typisch ook…
Ideologie en openbaarheid: Vaders tibaert.blogspot.com/2013/04/vaders…
Ideologie en openbaarheid: Sterven ook de Hollanders uit? tibaert.blogspot.com/2013/04/sterve…
Ideologie en openbaarheid: Arnoud Engelfriet – Smaad, laster en belediging op… tibaert.blogspot.com/2013/04/arnoud…


Dit is een reconstructie aan de hand van screenshots. Het dient om het verhaal compleet te maken, een verhaal dat bepaalde mensen niet wilden horen en diende te verdwijnen. 

Nu Sjaakie en Herman op 29 april.


Enkele dagen eerder had Falkenstein een voor Sjaakie opzienbarend bericht de wereld ingestuurd over ontrouwe GeenStijl lezers die wraak namen onder aanvoering van Tibaert. Het is overigens opmerkelijk hoeveel overeenkomsten zijn aan te tonen in de “feiten” die deze mensen weten op te dissen. Ze lenen ze a.h.w. van elkaar met als grootste grappenmakers in deze twee kerels, die zich beiden academicus mogen noemen, Huib en André. Werkelijk om je te bescheuren. Maar dit schrijf ik met de wetenschap van nu, vier jaar later. Dit bericht is immers een reconstructie.


Herman Falkenstein:

De door Falkenstein vermelde IP adressen waren van mijn weblogs. Ja, en seks, daar was Sjaakie nogal van vervuld. Dat wordt een apart berichtje.


Tekst april 2017, screenshots 2013.
Een gedachte over “Vrouwen en mannen waarbij een steekje los zit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.